Kızlar Bir Adım Öne Google, Türkiye'nin ilklerinden biri Prof. Dr. Jale İnan'ın 21. ölüm yıl dönümünde tasarımını değiştirdi. Hoşunuza gitti mi? Yıkığımsı Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor İlklerden biri olan bu bilim insanının hayatını biliyor musunuz? Google, Türkiye'nin ilklerinden biri Prof. Dr. Jale İnan'ın 21. ölüm yıl dönümünde tasarımını değiştirdi. Hoşunuza gitti mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet hoşuma gitti 0 0 Yorumla
Trendhunter Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kendisini tanımıyorum merak ettim araştıracağım. Türk bilim insanlarının gördüğü değer beni mutlu ediyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Evet elbette güzel bir tasarım olmuş. Böyle özel günlerde google'ın yaptığı tasarımları oldukça fazla oranda beğeniyorum.Jest gibi geliyor ve bu ince bir davranış. 0 0 Yorumla
Gürkanbedir Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl MerhabalarGerçekten büyük bir olgunluk yaptı, Prog. Dr. Jale hanımı tekrardan yaşattı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl CiaooHer sene ben sorardım benden önce davranmışsın. Google n kişileri görsel logo olarak anması hoşuma gidiyor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet hoşuma gitti
Kendisini tanımıyorum merak ettim araştıracağım. Türk bilim insanlarının gördüğü değer beni mutlu ediyor
Evet elbette güzel bir tasarım olmuş. Böyle özel günlerde google'ın yaptığı tasarımları oldukça fazla oranda beğeniyorum.
Jest gibi geliyor ve bu ince bir davranış.
Merhabalar
Gerçekten büyük bir olgunluk yaptı, Prog. Dr. Jale hanımı tekrardan yaşattı
Ciaoo
Her sene ben sorardım benden önce davranmışsın. Google n kişileri görsel logo olarak anması hoşuma gidiyor.
Hoş bir davranış. Tebrik ediyorum. 😇
Maalesef ilk defa duydum
Bence Güzel Oluyor :)
Evet çok iyi
Hayran duyduğun tek nokta açık ve net
hiç duymadım