Merhabaa 🌸
Her kadın kendi ekonomik özgürlüğünü elde etmeli bana göre.

Merhabaa 🌸
Her kadın kendi ekonomik özgürlüğünü elde etmeli bana göre.

Şimdi Şöyle ki burada Kadın da Tabiki de İşin de Başarılı Olabilir Başarı Sadece Erkek için geçerli değildir Her 2 Cinste Geçerli İnsan Yeter ki İstemeli Azimli Olmalı Ama Şöyle Bir Gerçek Var Kadının Görevi Evine Sahip çıkmaktır Yani ev işleri Erkek de evine ekmek getirir Şimdi İkisi de Çalışırsa Eve Nasıl rahat bakacaklar Kadın yorgun adam da yorgun Bir de Maalesef şu da var Ah O Tecavüz cu Tacizci Şerefsiz ler Nefret Ediyorum Onlardan Ulan Kadınları Obje olarak görmekten vazgeçin Be Bune Pislikliktir böyle Kadınlar Obje değildir Allah'ın Yarattığı Bize Güzel hediyedir 😊
Birincisi kendisi gerçekten çok zengin olması lazım ki karşı tarafın çalışmasını istemesin Çünkü Türkiye artık öyle bir Türkiye değil maalesef İkincisi de Kafa yapısı ile alakalı olduğunu düşünüyorum Öyle kafa yapısına sahip olan insanlar bir zahmet evlenmesin lütfen kadın da erkek de cinsiyet ayırmıyorum
Ben kadınımın çalışmasını isterim kendi ayakları üstünde dursun kimseye eyvallahı olmasın
Çünkü dünya yani bu bide benim mesleğim riskli yarın bir gün ben ölsem başıma bi iş gelse çocuğumun başka birisine eşimin mecburiyetten başka birisiyle evlenip baba demesini istemem
Tebrik ederim böyle düşünenlerin sayısı çok az.
Evet ama bu erkekten çok kadınlarda bu zihniyetin olması lazım günümüzde çoğu zaman afedersin ama kıçının üstüne oturup lisede üniversitede ders çalışmak yerine kolay yoldan zengin olayım çalışmayayım diyerek zengin erkeklere eyvallah ediyorlar sonra böyle psikopat erkeklere denk gelip dayak yiyorlar ölümün ucuna geliyorlar ama yinede ordan gidemiyorlar çünkü ekonomik özgürlükleri yok sonra öldürülüyorlar
Ciao
Kadını köleleştirmeye kendine bağımlı hale getirmeye çalışan insan modeli.
Para özgürlüğün anahtarı konumunda. Geçmişe oranla boşanma oranları bile fazla şu an neden? Kadın çalışıyor ve kadın özgür. Erkeğe bağımlı değil.
Iyi işte kadın çalışmasın, en ufak şeyde bosanmasín. Kadın erkeğe bağımlı olsa, canı sıkıldığında boşanmaz. Simdiki kadınlar en ufak şeyden boşanıyor.
@Emre3558123 kadın senin paralı kölen değil olgunlaşamıyorsan git annen baksın
Cevap
13Cevap
geri düşünceli olduklarını düşünüyorum.
Ben kendi adıma konuşayım, kadınlar için büyük tuzak.. Bu benim edindiğim tecrübeler, şahit olduğum durumlara binaen söylüyorum..
Kadın çalışmamalı gibi bir düşüncem hiç olmadı.. Bu ülkenin kadın doktora, hemşireye, öğretmene ihtiyacı var.. Aşçıya da..
Yani hizmet sektöründe kadının elzem, ve çoğunlukta olduğu ortamda olmalıdır..
Ancak ağır sanayi, inşaat, mühendislik gibi alanlarda kadına ihtiyaç yok.. Erkeklerin ağırlıkta olduğu ortamda kadınların da olduğu ortamda çalışan biriyim.. Kadına ihtiyaç duyulan hiçbir noktası yok bu ortamda..
Çalıştığım ofisin bile paspasını erkek atabiliyor, kadınlar sadece evrak kürek işlerindeler "mühendis" olsalar bile..
Erkeklerle çok sık muhatap oluyorlar ama ben biliyor ve görüyorum arkalarından dönen muhabbetleri.. Bekar evli farketmeksizin..
Ben böyle bir ortama eşimi yollamam!
Bencede kadınlar maddi ozgurlu kendi başlarına halletmeli
Lafa gelince eşitiz
Eşitlik erkeğin çalışıp gecim sağlaması bu 20 30 sene önceydi
Günümüzde Bi kadın maddi özgürlüğüne erisip bundan sonra evlenmeli bence ve hayat her iki taraf içinde maddi anlamda rahat olur
Kadınlar çalışmalı önce hayatı kazanmalı köle değil bir birey olmalı
Sana göre öyle, bana göre de öyle. Fakat bir kadına bunu söylediğinde çoğu zaman "niye? Bana bakamicak mısın?" Gibi saçma canım cümleler alabiliyorsun. Şuna uyanmıyor kimse. Devir artık ben çalışayım sen yat devri değil. Hem gelir için hemde sosyallik için. Kadınım çalışacaksa parası içinden ziyade kendini geliştirebilmesi için çalışacak, çalışmalı
Öyle kişilerin nesli tükeniyor! Ekonomi o kadar kötü ki artık tek kişinin maaşı kiraya faturalara zor yetiyor. 2. Kişi çalışmalı ki yiyecek biseyler alınabilmeli. Hatta çocuklar eğitim harcamaları için onlar bile çalışmalı 😂
O tarz kişiler kadın üzerinde baskı kurup kendine muhtaç olmasını isterler. Her kadın kendi ayakları üzerinde durabilmeli. Baskı altında olduğunda ise ben zaten kendi kendime yetiyorum diyip o tarz kişiye haddini bildirmeli.
Ben tatil yapmasını isterim ömrünün sonuna dek

Açarım bir tekel bayi döner gider degirmen
İmkanın vardır eşinin çalışmasını istemeyebilirsin tabi eşinde kabul ederse. Ama kesinlikle çalışan kadın özgür kadındır. Bİr sorun yaşadığında boşanırsam ben nasıl geçinecem diye düşünmez
Yok bende istemem kadın çalışsın diye ama zorlamam istediğini yapabilir sadece sevdiğim için fikrimi beyan ederim zorlama olmaz
Beni ilgilendirmiyor. Benim düşüncelerim de kimseyi bağlamıyor. Hâl böyleyken başkalarının ne düşündüğüyle vaktimi harcamıyorum.
öyle karşı cinse ne erkek ne insan derim, vasıfsız varlık
Bunda da haklısın 👍 Ayrıca çalışan kadın hem bakımlı, hem saygın, hemde özgüvenli olur.👍
O tür kişilere neymiş diyorum. Kadın bireydir erkeğin yardımcısı falan değildir. Kalkıp da kadını kısıtlayan bu zihniyeti asla anlamayacağım.
Bence erkek yeteri kadar kazanmalı
Kadın ise kendisini yetiştirip
Çocuklarını da yetistirmeli
Çok eski bir düşünce.. Para tatlı geliyor.. :))
İlişki kurulmaması gereken bir çomar olduğunu düşünürüm.
Boynuzlamayı sevmiyor çocuk lar müşteri den çıkmasın istiyor lar
Calhil ve zihniyetsiz olduklarını düşünüyorum.
Eziklik psikolojisi başka bi şey değil
Cahil olduğunu