Kızlar Bir Adım Öne etiketinde 1 hafta boyunca en çok paylaşımı sen yap, 125 TL Trendyol çeki kazan🚀!

Hey KScan, "Kızlar Bir Adım Öne" diyerek tabuları yıkmaya hazır mısın? 😍

Kızlar Bir Adım Öne konu etiketinde ennn çok paylaşım (soru-bence-görüş-görüş yorumu) yapan KScan kazanıyoorr! 🎉

Kızlar Bir Adım Öne
Kızlar Bir Adım Öne

Toplumsal alanlarda kadınların yaşadığı sosyal sorunlara kendi bakış açınla ışık tutmak istediğini kulaklarımızla işittik! Bunun için yapman gerekenler çok basit.🤩

Başarılı kadınların hikayeleri, kadınlara atfedilmeyen mesleklerde başarılı olan kadınların serüvenleri, kadınların eğitim, kariyer ve farklı birçok alanda yaşadıkları, eğitimde ve kariyer hayatında cinsiyet eşitliği gibi konularda şahane içeriklerini bekliyor olacağız. 😎

03 Ekim Pazartesi saat 23.59'a kadar Kızlar Bir Adım Öne konu etiketinde en çok paylaşımı yapan sen ol, 125 TL değerinde Trendyol hediye çeki kazan! 🥳

Eğitimini sürdürmek, kendini daha da geliştirmek, kariyerinde ilerlemek için çeşitli alanlarda emek veren kadınlara yol göstermek için içeriklerinle ilham yolculuğuna hazır mısın? 💥

Güncellemeler
+1 yıl
Merhaba, 🌸

Yarışmaya gelen yüksek katılım için teşekkür ederiz. Kızlar Bir Adım Öne konu etiketinde Fırsat yarışması kazananı @Bahtıgüzel00 oldu! 🥳 Sevgili üyemiz 125 TL değerinde Trendyol hediye çeki kazandı!

Tebrikler! 🎉

Hediyen için bizimle iletişime geçebilirsin.
Kızlar Bir Adım Öne etiketinde 1 hafta boyunca en çok paylaşımı sen yap, 125 TL Trendyol çeki kazan🚀!