Kızlar Bir Adım Öne Ne iş yapıyorsunuz? Şempareli Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yapay Zekaya Sor Ülke şartları mağlum çalışıyor ekmeğini kazanabiliyor musun? Ne iş yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. Öğrenciyim 0 0 Yorumla
Trendhunter Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Şu an çalışmıyorum ama hayal ettiğim mesleği yapabilmek için hazırlıklarımı sürdürüyorum 1 0 Yorumla
Wonfe Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl İç giyim (ETicaret yakında aktif olacak ) Web işleri 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İç mimari tasarımlar yapıyorum ülke bok olsa da bir çok kişiden iyi kazanıyorum. 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Çok şükür kazanıyorum ne iyi ne kötü çoğu şartlardan iyi 1 0 Yorumla
lonewolf_3406 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Mühendisim sen ne iş yapıyosun 1 4 Yorumla Şempareli +1 yıl ast öğrencisiyim Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Ast nedir? Yorumla Şempareli +1 yıl astroloji Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Güzelmiş. Yazdım bu arada. Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl biz gene kurtardık ucundan kenarından yeni neslin işi çok zor gerçekten 0 3 Yorumla Şempareli +1 yıl Ne iş yapıyorsun? Yorumla zirkonn +1 yıl buraya yazamam :D Yorumla Şempareli +1 yıl 🙄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cok sukur kendi yagımızda kavruluyoruz hanfendi ya sen? 0 2 Yorumla Şempareli +1 yıl iş ne? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Memurum hanfendi Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Motorsiklet tutkunu ve tamir ustasıyım 1 0 Yorumla
S97S98 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl çokk şükür 1 6 Yorumla Şempareli +1 yıl ne iş yapıyorsun Yorumla S97S98 +1 yıl şöförüm Yorumla S97S98 +1 yıl sen çalışıyor musun Yorumla S97S98 +1 yıl siz Yorumla Şempareli +1 yıl öğrenciyim Yorumla S97S98 +1 yıl en harika Yorumla
selcukdonmez Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Şükür işim var. 1 2 Yorumla Şempareli +1 yıl iş ne? Yorumla selcukdonmez +1 yıl Üst düzey yönetici. Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Evet ekmeğimi kendim kazanıyorum 0 2 Yorumla Şempareli +1 yıl ne iş yapıyorsun? Yorumla mihribann1 +1 yıl Özel bir firmada ürün giriş çıkış işlemleri falan yapıyorum Yorumla
BriannOconner01 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Belediye çalışanıyim, malasef 0 7 Yorumla Şempareli +1 yıl a neden ki Yorumla BriannOconner01 +1 yıl Asgari ücret alan bir belediye çalışanıyim, çünkü Yorumla Şempareli +1 yıl Olsun işsiz de olabilirdin Yorumla BriannOconner01 +1 yıl Tabi ki, orası öyle. Haklısın Yorumla BriannOconner01 +1 yıl sen ne iş yapıyorsun Yorumla Şempareli +1 yıl öğrenciyim Yorumla BriannOconner01 +1 yıl ne iş yapacaksın peki, okul bittiğinde Yorumla
06romeo Takip Et Master Yaş: 60 , eic 98% +1 yıl Evet sorun yok 😎 0 1 Yorumla Şempareli +1 yıl İş ne? Yorumla
İnspiref06 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 41% +1 yıl Ülke dışında yaşıyorum sanırım şanslıyım 0 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Yöneticiyim Belcikada. 0 1 Yorumla 06romeo +1 yıl @deadbutprettyyyy 😻 Yorumla
Tolga2021 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Otelde çalışıyorum 1 1 Yorumla Tolga2021 +1 yıl Sen Peki Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok şükür memnunun 1 2 Yorumla Şempareli +1 yıl iş ne? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Satın alma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Öğrenciyim
Şu an çalışmıyorum ama hayal ettiğim mesleği yapabilmek için hazırlıklarımı sürdürüyorum
İç giyim (ETicaret yakında aktif olacak )
Web işleri
İç mimari tasarımlar yapıyorum ülke bok olsa da bir çok kişiden iyi kazanıyorum.
Çok şükür kazanıyorum ne iyi ne kötü çoğu şartlardan iyi
Mühendisim sen ne iş yapıyosun
ast öğrencisiyim
Ast nedir?
astroloji
Güzelmiş. Yazdım bu arada.
biz gene kurtardık ucundan kenarından yeni neslin işi çok zor gerçekten
Ne iş yapıyorsun?
buraya yazamam :D
🙄
Cok sukur kendi yagımızda kavruluyoruz hanfendi ya sen?
iş ne?
Memurum hanfendi
Evin prensesliğini yapıyorum
Hukuk işleri ile ilgileniyorum.
Motorsiklet tutkunu ve tamir ustasıyım
Biyomedikal teknikeriyim
çokk şükür
ne iş yapıyorsun
şöförüm
sen çalışıyor musun
siz
öğrenciyim