Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYani bunu öyle nitelendirmemek lazım çünkü çocuğunu gönlünce yetiştirmek istiyorsan bi yere kadar fiziksel, bedensel olarak seni tanıması, senden öğrenmesi bazı şeyleri önemli bir de bi yaşa kadar fikir oluşumunda rol oynaman gerekir aksi takdirde hayatını yanlış yerlere götürebilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇocuk mu bakmalı ifadesi sanki kadın köleymiş gibi bi izlenim yaratıyor. Anne olan bir kadın mümkün olduğunca kendi çocuğunu kendi yetiştirmeli. Sevgisiyle büyütmeli. Anne sevgisi terbiyesi almayan çocukla alan bir olmuyor kesinlikle.
00 Yorumla
+1 yılÇocuk bakmak, diğer işlerden daha önemli bence. Çocuk bakmakta bir görev zaten. Eş eve bakabiliyor ise annenin evde durması çocuk için daha iyi olur.
00 Yorumla
Çocuk iki yaşına gelinceye kadar sonrası kreşe vererek çalışmaya devam.. Kreşte çocuklar çok iyi yetişiyor ancak canım bir kreş olmamak şartı ile.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
12Cevap
+1 yılSelam gadası 🙃
Hayır işi bırakmak yerine biraz ara vermeleri gerekiyor. Çocuğun 3-4 yaşına kadar anneye daha çok ihtiyacı olur. Bu yaşa gelince işine kaldığı yerden devam edebilir
12 Yorumla- +1 yıl
Yaaa bebekkk🥰🥰😇
- +1 yıl
@kardelen_aysee22 3-4 yaşına kadar bebekle ilgileniyor
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence kişinin kendi kararı. ama bebek bakımı önemli tabi ki
00 Yorumla Kadının kendi bileceği şey.
Belli bir müddet bebeğin anne ilgisine ihtiyacı olacaktır bunu göz önünde bulundurmak lazım.
Bu devirde Türkiye'de tek maaşla insanlar aile geçindiremediği için.. zorunda kalanlar vardır belki10 Yorumla
+1 yılKendi adıma söyleyim, ben çalışan bir kadınım ve evlenip bir çocuk sahibi olursam ilk iki yıl iş hayatıma ara verecem çünkü bebeğim benim kokumla büyüsün istiyorum. Sonrasında kaldığım yerden devam ederim iş hayatima
10 Yorumla
+1 yılÇocuğumu bir bakıcıya bırakamam hiç güvenli değil bence. Tanıdık biri olsa bile güvenemem illa benim gözümün önünde olmalı. Bu yüzden eğer çocuğum olursa işi bırakırım
10 Yorumla
+1 yılUzmanlar bebek için en az 2 yaşında anneden ayrı kalabilir, o da yarım günden başlayarak devam edilir derler. Anne ile çocuğun arasındaki sağlıklı bağın oluşması için bu.
10 Yorumla
+1 yılİlk zamanlar ara vermesi daha uygun olabilir. Ben öyle düşünüyorum şahsen.
10 Yorumla
+1 yılHayır tabii ki de belli bir süre ara verebilir ama bırakmamalı
10 Yorumla
+1 yılDurumu el veriyorsa kesinlikle bırakmalı bir süre
10 Yorumla
+1 yılEvet bırakmalı. Erkeğe teslim edilmesin bebekler. Sonra fabrika ayarları bozuluyor 😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Zaten bir işi de düzgün yapsanız şaşarım yaptığınız tek zahmetli şey yok
- +1 yıl
Dünyanın halinden belli sizin neleri başardığınız da
+1 yılEn az 3 sene cocuguna annenin kendisinin bakmasindan yanayim. Boyle bir durumda ben işe ara vermek isterim. Baskalarinin verecegi deger ve kultur yerine evladimin benim egitimimle buyumesini isterim.
00 YorumlaHayır tabiki ama belli bir süre izne ayrılabilir ara verebilir
10 Yorumla
+1 yılNasıl mutlu olacaklarsa öyle olmalı. Ama ilk 6 ay bebekle bağ açısından bence çalışmamak çok önemli.
00 YorumlaEvet bırakmalı eşi bu dönemde eve eşine yetmeye çalışmalı bir kaç ay hatta sene çocuk annesine ihtiyaç duyar.
00 YorumlaToplumun gelişmesi için evet ama alternatif yollar da bulunmalı. Çalışma saatleri azaltilabilir.
00 YorumlaBen anne olsaydim maddi durumumda elverirse cocugumdan ayri gecen her saniyeyi sayardim, bence anneler cocuguyla ilgilenmeli.
00 YorumlaBence bırakmalı cünkü 2 3 yaşa kadar cocuk anneye çok ihtiyac duyuyor bu ihtiyacını gidermeli daha sonra devam etmeli
10 Yorumla
+1 yılBelli bir sure biraksa iyi olur covuk gelisimi icin
00 Yorumla
+1 yılÇocuğun annenin ilgisini ihtiyacı var
10 Yorumla
+1 yılGereksiz saçma bebek sutu bırakana kadar bakmak zorunda çalışmadan
00 Yorumla
+1 yılbence bırakmamalı
10 YorumlaBırakmalı, çocuğu ile ilgilenmeli
00 Yorumla
+1 yılHayır, daha fazla sarılmalı
00 Yorumla
+1 yılBırakmamalı ama ara vermeli
00 YorumlaKendisi nasıl isterse zorlama yok bende
00 Yorumla
+1 yılÇalışmak zorunda değilse bence bırakmalı.
00 Yorumla
+1 yılBir süre için evet
00 Yorumla
+1 yılYaaaa kıyamam bebekkk🥰🥰🤰🏻
00 Yorumla
+1 yılEvet bence
10 YorumlaEvet
00 YorumlaBirakmasinlar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı