Ben daha çok sahada oldukları alanlarda görmeyi seviyorum. Siz peki?
Kadınları en çok hangi alanda görmeyi istiyorsunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ciao
Açıkçası en son kadın görüp sevindiğim alan pilot olan bir kadın tiktokerdı.
Siyasi alanda daha fazla kadın görmek isterdim.
Aynı zamanda mühendislik alanındada.
Kadın ve erkek beyni farkları da mesleklere de az çok yansıyor. Ancak mesleğini en iyi şekilde yerine getiren toplumun her alanında kadınları görmek istiyorum.
Eskiden olan "elinin hamuruyla erkek işine bulaşma" algısının z kuşağında daha fazla yıkıldığını düşünüyorum.
Kim bilir belki gelecekte erkek egemen bu toplumda gerçekten her alanda eşitlik ve adalet olur kadınlarımız daha rahat bir şekilde istediği alanlara yönelir.
Ben kadınları en çok sağlık ve eğitim alanında görmeyi seviyorum. Eğitim veren insanların kadın olduğunu görmek ekstra mutlu ediyor çünkü yuvada eğitim ananın elinden geçer.
Yönetimde görmek istiyorum. Artık bizi de bir kadın Cumhurbaşkanı yönetsin. Ne dersiniz? Neden olmadın? Çok da güzel olur, yapılamayanları yapar. En azından farklı bir bakış açısı ile, yeni bir yaklaşım sergileyerek, hatta aynı bayrak altındaki 90 milyon olarak, hepimizin kardeşçe kucaklaşıp, hakça paylaşıp, geleceğe umutla bakıp, gülüp, tebessüm etmemize vesile olur. Hiç de zor değil. 🌸❤️😎
Her yerde olsunlar, hazmedemeyen erkek bireyler de kendilerine, davranışlarına çeki düzen versinler. İş makinesi, şantiye, okul, hastane, itfaiye, fabrika... Buralarda ağır fiziksel kuvvet gerektiren işler hariç, her işi yapabilirler. YouTube'da çok yaratıcı marangoz kadınlar var, harika şeyler yapıyorlar. Tır şoförü var Amerika'da, bir Türk kızı, eyaletler arası saatlerce direksiyon sallıyor.
Yani buna ben bir sınırlama getiremem ya da herhangi bir yorumda bulunmam doğru bir yaklaşım olmaz. İnsanlar haline doğru ona göre aile yapısına göre kültürüne göre yaşıyor şimdi ben burada tutup da kadın şöyle olsun böyle olsun desem belki tepki alabilirim O yüzden herkes kendi hayatına nasıl uygunsa öyle olmasını Ben tercih ederim.
Ama yeter ki aile bağları bir ve Allah'ın rızasına uygun evlilik yapılmış olsun
Neden eşitlik diye çığırmayı biliyorsunuz 🤣 kadınlarda gitsin yağmur çamur sıcak kar kış demeden vatan millet hikayesine bedavadan sürünsünler her türlü saçma sapan emiri alsınlar, rütbeli olarak süslü süslü gezip bol maaşları cebe atmayı biliyorsunuz 😎