Kızlar Bir Adım Öne Hayatımdaki ilk iş günümde ayaklarım çok ağrıdı, iş hayatı çok mu yorucu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor birkaç haftaya alışır mıyım devam eder mi? Hayatımdaki ilk iş günümde ayaklarım çok ağrıdı, iş hayatı çok mu yorucu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Biruh Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Ben de bütün gün ayaktaydim , şu an koltuğa serilmiş bir patates çuvalı gibiyim ve bacaklarım ağrıyor. Bu kış varis çorabı giymeyi düşünüyorum 0 0 Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Evet çok yorucu. Kolesiniz artık. Bir de asa. gilik bir amiriniz var ise şimdiden geçmiş olsun 0 0 Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Yaptığın işe bağlı ama iki haftaya alışırsın hiç merak etme. Ayaklarını yukarı kaldırıp bekle ve kan akışını biraz azalt. İyi gelir ağrısını alır. 0 0 Yorumla
Trendhunter Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ortopedik tabanlı ayakkabılar kullan alışırsın 0 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl İşine de bağlı ama genel anlamıyla yorucu iş hayatı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ayakkabını değiştir. 24 saat otursan bile ayakkabı iyi olmayınca ağrı yapıyor. ayakta durmayla çalışmayla alakası yok. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl En konforlu ayakkabıyı giydim bugün, ortopedik olan. Ona rağmen son 2-3 saat kala zonklamalar başladı. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yorulmuşsun demek ki ama alışır bence. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ciaoİlk gün hamlama normal zamanla alışırsın, işe uygun ayakkabı tercih et. 0 0 Yorumla
İremAltun97 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl valla normal hep boyle gececek ben ogretmenim meslekte 2. senem gunde 8 saat ayaktayim ve surekli ders anlatiyorum bi de topuklu olunca aksam bacaklarimi hissetmiyorum resmen 0 0 Yorumla
ugurlubayankus Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl bi kaç güne alışırsın elbet yorulursun ama alışırsın 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Biraz canın tatlı olabilir, zamanla alışırsın. 0 0 Yorumla
ALevLeriNiçinde58 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Alışırsın gayet normal.. herkes yaşar bu durumu 0 0 Yorumla
aliali1926 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Biraz zamaj gecsin alisirsin ne is yapiyorsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben de bütün gün ayaktaydim , şu an koltuğa serilmiş bir patates çuvalı gibiyim ve bacaklarım ağrıyor. Bu kış varis çorabı giymeyi düşünüyorum
Evet çok yorucu. Kolesiniz artık. Bir de asa. gilik bir amiriniz var ise şimdiden geçmiş olsun
Yaptığın işe bağlı ama iki haftaya alışırsın hiç merak etme. Ayaklarını yukarı kaldırıp bekle ve kan akışını biraz azalt. İyi gelir ağrısını alır.
Ortopedik tabanlı ayakkabılar kullan alışırsın
İşine de bağlı ama genel anlamıyla yorucu iş hayatı
ayakkabını değiştir. 24 saat otursan bile ayakkabı iyi olmayınca ağrı yapıyor. ayakta durmayla çalışmayla alakası yok.
En konforlu ayakkabıyı giydim bugün, ortopedik olan. Ona rağmen son 2-3 saat kala zonklamalar başladı.
yorulmuşsun demek ki ama alışır bence.
Ciao
İlk gün hamlama normal zamanla alışırsın, işe uygun ayakkabı tercih et.
valla normal hep boyle gececek ben ogretmenim meslekte 2. senem gunde 8 saat ayaktayim ve surekli ders anlatiyorum bi de topuklu olunca aksam bacaklarimi hissetmiyorum resmen
bi kaç güne alışırsın elbet yorulursun ama alışırsın
İyi bir ayakkabı al kendine
İlk günler ağır gelir
1 ay içinde fişek gibi olursun
Biraz canın tatlı olabilir, zamanla alışırsın.
İlk gğn normal alışırsın
Zor emek olmadan yemek olmaz
Yorgunluğa alışacaksın çalışa çalışa.
Alışırsın gayet normal.. herkes yaşar bu durumu
Alışırsınız bence ilkinde olan şeyler
Alışırsın kanks.
Biraz zamaj gecsin alisirsin ne is yapiyorsun
Doğal hamlık vardır.
Alışırsın nerde başladın çalışmaya
Normal
Severek yaparsanız usanmazsanız hiçbişiniz kalmaz
Alışırsın