Kızlar Bir Adım Öne Etsy'de keçe dokuma şapka yapmayı düşünüyorum, sizce satılır mı? fairytaleshurt Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bu şekilde yapıyorum 5 6 saat sürüyor yapımı 40 $ a koyacağım sizce satılır mı Etsy'de keçe dokuma şapka yapmayı düşünüyorum, sizce satılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl 40 dolar biraz fazla 20-30 arası koyarsan gidebilir bence 0 2 Yorumla fairytaleshurt +1 yıl Ama zaten maliyetli Yorumla Jealous_14 +1 yıl Hmm o zaman yüzde 30-50 arası kar payı neyse onu koy Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl satılır bence ama 40dolara mı satılır piyasasını bilmem 0 2 Yorumla fairytaleshurt +1 yıl Çok daha ozensizlerini gördüm saçma sapan çiçek islemisler basit basit çocuk yapar gibi 2 bin TL fiyatlara satılmış Yorumla Junİchi +1 yıl olur o zaman ya sen yap koy dursun orada zararı olmaz sonuçta Yorumla
Trendhunter Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben almam ama belki alıcısı vardır hedef kitleni bulmalısın 0 0 Yorumla
SuǝɹdʞnɔnK Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 89% +1 yıl Depo tutup stoklu satış yapacaksanız satılır yoksa hikaye yılda 2 tane anca satarsın 0 0 Yorumla
AtanamayanKurabiye Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Bence tablo şeklinde dokuma da olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Alıcıları var mı bunların daha bilemedim ki 0 3 Yorumla fairytaleshurt +1 yıl Eşek hoşaf meselesi deyip yorumuna susuyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Susman en doğrusu olur çünkü kendini anlatmazsan iyi olur yorumda kendini yeterince anlatmış oldun teşekkür ederim Yorumla fairytaleshurt +1 yıl Ahahaha😂😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
40 dolar biraz fazla 20-30 arası koyarsan gidebilir bence
Ama zaten maliyetli
Hmm o zaman yüzde 30-50 arası kar payı neyse onu koy
satılır bence ama 40dolara mı satılır piyasasını bilmem
Çok daha ozensizlerini gördüm saçma sapan çiçek islemisler basit basit çocuk yapar gibi 2 bin TL fiyatlara satılmış
olur o zaman ya sen yap koy dursun orada zararı olmaz sonuçta
Ben almam ama belki alıcısı vardır hedef kitleni bulmalısın
Depo tutup stoklu satış yapacaksanız satılır yoksa hikaye yılda 2 tane anca satarsın
Her malın alıcısı vardır satılır
Bence tablo şeklinde dokuma da olabilir
Çalışma güzel. İlgilisi alır.
Alıcıları var mı bunların daha bilemedim ki
Eşek hoşaf meselesi deyip yorumuna susuyorum.
Susman en doğrusu olur çünkü kendini anlatmazsan iyi olur yorumda kendini yeterince anlatmış oldun teşekkür ederim
Ahahaha😂😂😂
Bence satılır