Kızlar Bir Adım Öne Ders çalışmak için kendinizi hangi sözle motive ediyorsunuz? altayxxx Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ders çalışmak için kendinizi hangi sözle motive ediyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Trendhunter Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sözlerle motive olmak gerçekçi gelmiyor bana. Onu içinizde bulmalısınız 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Babamın omuzlarını yükselt derdim kendime. Kardeşlerinden farkın olsun derdim. Ve hırslanırdım. 0 0 Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Tamamen sınavda stres yaşamamak için çalışırdım, herhangi bir motivasyonum olmazdı. :D 0 0 Yorumla
gkhnshnx Takip Et Bilge Yaş: 36 +1 yıl Ben bu dersi yaparım anam de 0 2 Yorumla altayxxx +1 yıl Omaygaaaat inanılmaz bir cümle şu an motive oluyorm Yorumla gkhnshnx +1 yıl Motive edecek çok ilginç ve harika başka yöntemler de var. Ama yaşın kücük evladım 😂😂 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl yapmamak için derkenn :D 0 33 Yorumla altayxxx +1 yıl Yanlışlıkla fazladan a koymuşum 😂 Yorumla Memoo00007 +1 yıl :D :D 22 yaşına gelmişsin knka ne dersi Yorumla altayxxx +1 yıl Uiye hazırlık knk Yorumla altayxxx +1 yıl 18 im ben😅 Yorumla Memoo00007 +1 yıl he :D :D çalış o zaman önünde epey uzun bir yol varmış :D Yorumla altayxxx +1 yıl Yol mu bıraktılar Yorumla altayxxx +1 yıl Gençlik nanayy 😅 Yorumla Memoo00007 +1 yıl Gençliğin anasını s***kti sfsdf gerisini sen getir :D 18 yaşında san böyle düşündürmeye başladılarsa :D Yorumla altayxxx +1 yıl Anladm bı kalem ⁹0tl Yorumla altayxxx +1 yıl Nereye gidiyor bu gençlikk Yorumla altayxxx +1 yıl Uniler desen parali Yorumla Memoo00007 +1 yıl Allah dan yıllar önce bitirdim okulu :D Lisede misin sen daha Yorumla altayxxx +1 yıl Evet son sınıfa geçtim Yorumla Memoo00007 +1 yıl Bir ara okumuştum özel de benim zamanım da 30k'dı :D Yorumla Memoo00007 +1 yıl Senden bir meslek lisesi izlenimi aldım neden ise :D Yorumla altayxxx +1 yıl Ahahah imam-hatip hafızlık Yorumla Memoo00007 +1 yıl Bu imam hatip kızları çok fena oluyor genelde nedendir acaba sdfsdf Yorumla altayxxx +1 yıl Sindi 300bine kadar var Yorumla Memoo00007 +1 yıl şimdi 30 bine şişme bebek satıyorlar sdfsdfds Yorumla altayxxx +1 yıl İHL öyle değil insanların bakış açısı farklı Yorumla Memoo00007 +1 yıl İHL yanımdaydı önce ki yıllarda da oradan biliyorum dfgfd Yorumla altayxxx +1 yıl Sen ne iş yapıyorsun Yorumla Memoo00007 +1 yıl Yazılımcıyım ben Yorumla altayxxx +1 yıl Hmm ama okuldan okula kişiden kişiye fark var Yorumla altayxxx +1 yıl is bulabildn mi Yorumla Memoo00007 +1 yıl Çok oluyor :D uzaktan çalışıyorum 1 yıldır iş bulmak zor değil bizim meslek de Yorumla Memoo00007 +1 yıl Takip atsana mesaj atayım oradan rahat konuşuruz Yorumla altayxxx +1 yıl Ay napsam ben de mi yazılımcı olsam Yorumla altayxxx +1 yıl Genellikle ne yapıyorsn oyun falan mı Yorumla Memoo00007 +1 yıl Web sitesi geliştiriyoruz Yazılım destek veriyoruz fatura kesim servislerini yazıyoruz Yorumla altayxxx +1 yıl H! m iyiymiş Yorumla altayxxx +1 yıl Allah kolaylık versin Yorumla Memoo00007 +1 yıl İmam olmayacaksan sende çevir bu tarafa dümenini :D Yorumla
musti1035 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Gelecek olmalı bence 0 2 Yorumla altayxxx +1 yıl geleceği düşündükce dersten uzaklaşıyorm malum atama kolay olmuyor 😁 Yorumla musti1035 +1 yıl Orasıda doğru ama ne yapacaksın çalışmaya başladı o zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sözlerle motive olmak gerçekçi gelmiyor bana. Onu içinizde bulmalısınız
Babamın omuzlarını yükselt derdim kendime. Kardeşlerinden farkın olsun derdim. Ve hırslanırdım.
Tamamen sınavda stres yaşamamak için çalışırdım, herhangi bir motivasyonum olmazdı. :D
Ciao
Gençliğe hitabe , motivasyon videoları vs.
Hiçbir söz motive etmiyor artık
Ben bu dersi yaparım anam de
Omaygaaaat inanılmaz bir cümle şu an motive oluyorm
Motive edecek çok ilginç ve harika başka yöntemler de var. Ama yaşın kücük evladım 😂😂
yapmamak için derkenn :D
Yanlışlıkla fazladan a koymuşum 😂
:D :D 22 yaşına gelmişsin knka ne dersi
Uiye hazırlık knk
18 im ben😅
he :D :D çalış o zaman önünde epey uzun bir yol varmış :D
Yol mu bıraktılar
Gençlik nanayy 😅
Gençliğin anasını s***kti sfsdf gerisini sen getir :D 18 yaşında san böyle düşündürmeye başladılarsa :D
Anladm bı kalem ⁹0tl
Nereye gidiyor bu gençlikk
Uniler desen parali
Allah dan yıllar önce bitirdim okulu :D Lisede misin sen daha
Evet son sınıfa geçtim
Bir ara okumuştum özel de benim zamanım da 30k'dı :D
Senden bir meslek lisesi izlenimi aldım neden ise :D
Ahahah imam-hatip hafızlık
Bu imam hatip kızları çok fena oluyor genelde nedendir acaba sdfsdf
Sindi 300bine kadar var
şimdi 30 bine şişme bebek satıyorlar sdfsdfds
İHL öyle değil insanların bakış açısı farklı
İHL yanımdaydı önce ki yıllarda da oradan biliyorum dfgfd
Sen ne iş yapıyorsun
Yazılımcıyım ben
Hmm ama okuldan okula kişiden kişiye fark var
is bulabildn mi
Çok oluyor :D uzaktan çalışıyorum 1 yıldır iş bulmak zor değil bizim meslek de
Takip atsana mesaj atayım oradan rahat konuşuruz
Ay napsam ben de mi yazılımcı olsam
Genellikle ne yapıyorsn oyun falan mı
Web sitesi geliştiriyoruz Yazılım destek veriyoruz fatura kesim servislerini yazıyoruz
H! m iyiymiş
Allah kolaylık versin
İmam olmayacaksan sende çevir bu tarafa dümenini :D
Sen neler başarmadın ki diyorum kendime.
Gelecek olmalı bence
geleceği düşündükce dersten uzaklaşıyorm malum atama kolay olmuyor 😁
Orasıda doğru ama ne yapacaksın çalışmaya başladı o zaman
Bekleme yapma