+1 yılÖncelikle ben de bir öğretmen adayıyım. Ve beni de staj bekliyor 2. Dönem. Bildiğim kadariyla beyaz önlük giyince öğrenciler seni daha da fazla ciddiye alıyor.
Bunun dışında davranis olarak samimiyetten yanayım. Ölçüyü kaçırmadan öģrencilerle bağ kurmak, onları dinlemek, düşüncelerine önem vermek derse karsi ilgilerini artiracaktir. Ben lisedeyken sevdiğim hocanin dersini de severdim. Karşılıklı saygı önemli.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
u +1 yılMerhaba, öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Umarım her şey çok güzel gider sizin açınızdan. Benim tavsiyem, sadece ders anlatıp çıkmaktan ibaret olmasın işinizi öyle görmeyin yani. Çocuklarla bağ kurmaya özen gösterin ve bağ kurarken de dersi eğlenceli bir şekilde anlatın, arada onlara soru sorun yani interaktif bir ders olmasına özen gösterirseniz ders çok rahat geçecektir. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBol bol kolaylıklar. Öğrenciler önünde hata yapmamaya çalışın, en azından ilk intibayı oluşturana kadar diyeyim yani. Tabiki takdir sizin de, otoriteyi sağlamak adına orada bu gerekebilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılHatalarım olacaktır, umarım onların üzerinde güzel bir otorite oluşturabilirim.
Soran+1 yılTeşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılHatasız kimse olamaz da, bazı tavizleriniz, gösterdikleriniz, böyle aradan sıyrılan öğrencilere işlerse, bunu kullanabilirler, ona karşı ilk aşama dikkatini kast etmiştim. Bol bol kolaylıklarr hocam, iyi derslerrr
Soran+1 yılTeşekkürler dikkate alacağım bu söylediklerinizi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılÖz güvenli görünün ve stresi azaltın
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
+1 yılgörseldeki gibi gıyınırsen akılda kalıcı olur ogrencılerın verdıgın bılgılerı daha ıyı özümseyecektir.
bizimde boyle fizik ögtemenımız olsa idi şimdi caltech 'te ders veriyorduk !
04 Yorumla
Soran+1 yılHaahahahaha yalnız fotoğraftaki ben değilim.
- +1 yıl
biliyorum bende zaten sen dıye degıl gorseldekı hatunun aynısı gıbı gıyınırsen etkı alabılecegını ima etmıstım
ama vallaha taş görseldeki oda ayrı
Soran+1 yılEvet güzel bir kadın. Zaten matematik öğretmeniymiş kendisi ve dünyanın en seksi öğretmeni seçilmiş.
- +1 yıl
seçilir oyun ona .
oyle öğretmenlerimiz olsa idi bugun caltech'te ya da mit'de karanlık madede dersi veriyor olurdum
1. si egitim fakultesi okuyan Öğretmen adaylarının staj uygulaması okul başladıktan sonraki 3. Hafta başlar 😂 daha okul başlamadan ne stajiymis bu 😂 boş sınıflara ders mi anlatacaksın 🤣🤣🤣
00 YorumlaÖncelikle hayırlı uğurlu olsun.
Sadece insanları gözlemle belli bis uzaklıkta izle seviyeni koru güler yüzlü ama ciddi ol bence02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
+1 yılİş hayatında başarılar. Öğrencilerinle iyi anlaşmanı tavsiye ederim sadece ders anlatıp çıkan hocayı çocuklar dinlemez
00 Yorumla
+1 yılAslında hiç çalışma, çalışmaya başlama, bölümü okumak falan diyecektim ama en az bir 4-5 yıl geç kalmışım bunları söylemek için 😁🤣
00 Yorumla
+1 yılNeden stajyer? Bölümden mezun olunca zaten gereklilikleri yerine getirmiş olmuyor musun?
05 Yorumla
Soran+1 yılBölümden mezun olsam da 1 yıl nerede çalışırsam çalışayım stajyer öğretmen olarak görüneceğim.
- +1 yıl
Yeni kural mı bu?
- +1 yıl
8 yıldır bu sektördeyim denk gelmedim böyle bir şeye…
Soran+1 yılYeni olan bir durum maalesef
- +1 yıl
Sırf işleri görülsün diye stajyer adı altında çok iş yaptırırlar. En ufak bir sıkıntıda ise kapıyı gösterirler haberin olsun. Sigorta girişi yapacaklar mı?
anlat anlat geç anlayan anlar uğraşma nasıl olsa sen dersi anlatırken hepsi insatada gezicek 😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya o kadar gaddar olamam.
Gizli Üye(18-24)+1 yılCiao
Çocuk psikolojisini araştır ve bunu ömür boyu sürdür.
Çocuklara otorite adı altında saygısız ve duygusal şiddet içerikli davranma.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılFakültede zaten bunun dersi verilmiyor mu buradakilerden ne aklı alacaksın? Sen nasıl öğretmen oldun hayırdır 🙄
011 Yorumla
Soran+1 yılBunun için ders veriyorlar hatta öğrenim hayatım boyunca çeşitli kurumlarda da çalıştım ama ilk defa mezun olup gerçek bir öğretmenmiş gibi çalışıyorum. Bunun duygusu ve ortamı bambaşka o yüzden danışıyorum. Ayrıca "bunlar" diye tabir ettiğin kişiler bir insan. Sen ben gibi insan küçümseyici tavırların senin küçüklüğünden kaynaklanır tatlım. Benim öğretmenliğimi sorgulamak "gizli üyelerin" haddi değil, aslında kimsenin hatri değil. Önce aç hesabını, sonra gel burada kafa şişir. Çok bilmiş.
Cevap sahibi+1 yıl"Zaten dersi verilmiyor mu"derken verildiğini ifade etmeye çalıştım. Ben de öğretmenim tatlım. Insan küçümsemedim. Senin aldığın eğitimi sorguladım sadece. Buradaki insanlar kendi işiyle ilgili tecrübeye sahiptir ancak. Eğitim almadıkları alanla ilgili bu işin eğitimini almış kişiyi yönlendirmeye mi çalışsın insanlar. Trajikomiksin üzgünüm, yaşım ve tecrübem senden oldukça büyük. Üslubun da içler acısı. Haydi kolay gelsin sana öğretmen hanım.
Soran+1 yılÜslubum gayet düzgün hak edene hak ettiği muameleyi ederim, ayrıca asıl trajikomik olan sensin az önce durduk yere sataşıp insanları küçümseyici tavırlarınla konuşup şimdi de benim davranışımı trajikomik bulman harbiden ironik bir davranış. Umarım en kısa zamanda duzelirsin. 😚
Cevap sahibi+1 yılYaşına veriyorum neyse, senin seviyene inmeye niyetim yok. Vatandaş öğrencilere yüz verme demiş.. Sen;"neden, niçin, hımm evet tamam olur"modundasın. Gercekten komik durumdasın. Bu sitede hemşire, veteriner hekim, avukat vs var. Sen onlara işleri hakkında bilgi veremeyeceğin gibi onlar da senin yaptığın iş hakkinda bilgi aktarımı yapamaz. Yapilsa da bu yanlış bir yönlendirme olur. Kaş yapayım derken göz çıkartırsın. Ögretmen olduğun da şüpheli şu tavırlarla ilginçsin. Üzüldüm senin adına.
Soran+1 yılİnsanlara ne yazdığımın hesabını sana mı vermek zorundayım. İster hmm derim ister destan yazarım insanların düşüncelerini alıyorum düşünüyorum sorguluyorum kendi içimde ve sonra doğruysa yapıyorum. Ama onlar burada görüş belirtmiş zaman ayırmış yazmış hoşuma gitmese bile evet, hmm tarzında şeyler yazarım. Ayrıca ya bir tane ya da iki tane yoruma hmm vs demiştir önce git ne yazmışım hepsini oku sonra gel burada kafa ütüle. Ayrıca şüpheli tavırlar içersinde ol banane çok umrumda ya sanki😂ahahahaha bence kendine üzül ablacım :)😂 ablacım kendine üzül kaç yaşında kadınsın gelmiş burada daha konuşmayı beceremiyorsun ahhahah seviyeme inemezmis yahu sen kimsin ki benimle s*d*k yarıştırır gibi seviye yarıştırıyorsun haddiz! Defol şuradan!
Cevap sahibi+1 yılEvet, gerçekten asla muhatap alınacak bir kişi değilsin. Ne dedigimi bile anlayamamişsin, yazdıklarını okudum. Himm, tamam, olur yaparım modundasin🤦♀️😅Tam bir mahalle dilberi. Calisacağin kurum ve veliler senin şu çirkef hallerini görseler kapının önüne koyarlar. Yazık öğrencilere. Diplomayi toz bezi olarak kullan. Senin aldiğin diploma ancak o işe yarar.😉Seninle değerli vaktimi daha fazla harcayamam, sana KS de iyi eğitim almalar çingene öğretmen 😅
Soran+1 yılAnlamamisim aahahhaha önce konuşmayı öğren düzgün anlat beceriksiz sen aldığın diplomayı toz bezi olarak bile kullanma at çöpe gitsin evinde boş yere durmasının anlamı. yok.
Soran+1 yılHadi şimdi yol al canım.
Cevap sahibi+1 yılYemin ederim elime geçirirsem seni ağız burun bırakmam o kadar iddialıyım. Sen öğretmen falan değilsin kesinlikle. Def ol git elime geçme.
Soran+1 yılEline geçmeyeyim öyle mi 😂😂hadi oradan haspammmm hadsiz terbiyesiz yaz bana o zaman yiyorsa yaz hadi
Soran+1 yılİnsan yerine koymuyormuş aahahhaha çok çok lazımdı senin görüşün bana zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖğretmenlik kutsaldır benim için hayırlı olsun öğrencileri çok bunaltma sıfırcı olma
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖğretmenlik için uygun kıyafetler seçilmeli. Bu görsel pek uygun değil.
00 Yorumla
+1 yılseks dersi mi vereceksin
11 Yorumla
Soran+1 yıl🤔😶
+1 yılTavsiyem yok ama başarılar dilerim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
Gorseldeki gibi kisa seksi giyin, sevaba girersin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAhahahhh onu sen becerebilirsin sana yakışır tatlım.
+1 yılOrtaokulmu lisemi
03 Yorumla- +1 yıl
Üniversite :D
Soran+1 yılLGS kısmı..
- +1 yıl
Ergenlerle zor olur tam gelişim dönemi onların depresif tavırları
+1 yılBaşarılarının devamını dilerim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
hayırlı olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler..
Ozel kurum galiba dimi :)
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet şimdilik, KPSS'ye kadar çalışacağım.
+1 yılŞunun gibi takılırsan kimse dersi dinlemez
02 Yorumla
Soran+1 yılDünyanın en seksi öğretmeniymis 😂
- +1 yıl
İngilizce öğretmeni misali 😋
+1 yılFaks olduğunu çok belli etme
01 Yorumla
Soran+1 yılSorduğum soruyla fake olmamın ne alakası var ayrıca fake değilim canım ya
+1 yılVayyy. Saka gibi yaaa hatun öğretmen çıktı valla..
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
+1 yılLisede mi yapacaksın stajj
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır LGS
- +1 yıl
Bu fotodaki sen misin
Öğrencilere yüz verme
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılTamamdır. Otoriter olacağım. Peki başka öneriniz var mı?
+1 yılBence kendini çok kasma
00 Yorumla
+1 yılResimdekine benziyo musuj kız
00 Yorumla
+1 yılilk günün nasıl gecti
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhangi okul hemen kayıt yaptıracağım
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahahah koş 😂😂
+1 yılAdil ol hakki savun
10 Yorumla
+1 yılHayirli olsun