yalnizca subaylik mi yakismiyor mesleklerin buyuk bir cogunlugu yakismiyor kadina siritiyor ve asiri itici simdi cinsiyetci diye saldiracaklar ama cinsiyetcilikle ilgisi yok cunku kadinlara uygun meslekler degil kadinlar da yapabilir ispat etmek icin yakismayan siritan kadini gulunc duruma dusurmenin itici duruma dusurmenin bir anlami yok
Hahahaha osuruklu gtlere bakın oturdukları yerden kadınlar naif demin ulan sosyal medyada kadınlar bir bk yapamıyor diye laf sokuyorlar bilmem ne yapanı da çamurluyorsunuz. Siz erkeksiniz madem siz olsanıza? Yazık kafalarınıza yaa.. ispat etmek için değil demek ki kadında yapabiliyor Kİ olmuş. Kadınlar ney yapsa ağzınıza batıyor Çok kötüsün
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Tuğgeneral rütbesine yükselen Özlem Yılmaz, Türkiye'nin ilk kadın generali oldu. Kendisine yok mu bir tebrik?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Geç kalınmış. Daha önceden de olmalıydı.
Hayır yok... Aksine olumsuz bakıyorum.
Bence hakkiyla degil torpille
Ya he he bir kadın bir şey başarsın hemen torpil KABAAAKKK gibi de hakkkıyla zırla kudur.
Sizin geninizde var torpille kazanmak
Hahaha kıskanç.
😄😄😄😄😄
Subaylık bir kadına yakışmıyor bence
yalnizca subaylik mi yakismiyor mesleklerin buyuk bir cogunlugu yakismiyor kadina siritiyor ve asiri itici simdi cinsiyetci diye saldiracaklar ama cinsiyetcilikle ilgisi yok cunku kadinlara uygun meslekler degil kadinlar da yapabilir ispat etmek icin yakismayan siritan kadini gulunc duruma dusurmenin itici duruma dusurmenin bir anlami yok
@yarikizyarierkek kadına daha naif meslekler yakışır , bu kadında tebessüm naiflikten eser kalmamış
Hahahaha osuruklu gtlere bakın oturdukları yerden kadınlar naif demin ulan sosyal medyada kadınlar bir bk yapamıyor diye laf sokuyorlar bilmem ne yapanı da çamurluyorsunuz. Siz erkeksiniz madem siz olsanıza? Yazık kafalarınıza yaa.. ispat etmek için değil demek ki kadında yapabiliyor Kİ olmuş. Kadınlar ney yapsa ağzınıza batıyor Çok kötüsün
İsteyen istediğini olur kadın diye nitelendiriyorsanız siz ölüp gberin en iyisi
@bRokeHeaRth_____ canım iyi dileklerini sana geri iade ediyorum hadi git kendi görüşüne 😂
Sabiha Gökçen i unutmayalım
@CcC_ulkucuhatun_CcC
Erkekler olduğunda tebrik ettin mi :D
Tebrikler
yakışır
Tebrikler
Yakışır
tebrikler komutanım
tebrikler
Gurur 🇹🇷
Helal olsun ❤️
tebrikler
Tebrik ederiz bir ilk oldu
Helal olsun
Tebrikler
Kadınların başarılarını okumak ne güzel.
Ciao
Helal olsun gurur verici olmalı
Tebrikler 🇹🇷🇹🇷
Bi savaş çıksa hemen baş örtü takar
Tebrik ederim... 👍
#kızlarbiradımöne
Kesımlıkle haklısın
İyimiş 👍
Tebrik ederim
🇹🇷
helal be kral
Yeni kpss sorusu