Kıdemli Albay Özlem Yılmaz, Türkiye'nin ilk kadın generali oldu. Tuğgeneral rütbesine yükselerek ulaştığı bu ilkte kendisini tebrik ediyoruz.

Kıdemli Albay Özlem Yılmaz, Türkiye'nin ilk kadın generali oldu. Tuğgeneral rütbesine yükselerek ulaştığı bu ilkte kendisini tebrik ediyoruz.
Valla ben yedim g. tten askerliği (askeri bir terimdir). Üstünden 12 yıl geçmiş artık kralını tanımam.
Ama kendisini tebrik ederim. Başarılar dilerim. Bu zamana kadar erkek paşalarla terörle mücadele yapmamıza rağmen 40 yıldır terörü bitiremedik. Belki Genelkurmayı komple bayan paşalarla doldurursak bu terör bitebilir. Denemekte fayda var.
@Sirac147 Valla müdür her şey ortada...
Ben artık Haticeye değil neticeye bakıyorum.
@Sirac147 Hepsi öldürülmeli...
Yapacaksan bir kere yapacaksın. İranla ortak hareket edip o güneyden ve doğudan Türkiye de kuzeyden ve batıdan eş zamanlı dalıp ortada kısaca alacak ve o çemberin içinde tek bir canlı bile bırakılmayacak. Ve operasyon bittiğinde orada kalınacak.
@Sirac147 boş ver müdür maksat kalpler bir olsun. Kadın general olmuş veya erkek olmuş ne fark eder? Sanki elde tüfek arazide terörist avına çıkacak. Karargahta oturup kahvesini içecek. (Osman Pamukoğlu, Hasan Kundakçı vg gibi bir kaç paşa dışında hepsi bunu yapıyor.)
Önemli olan kadının bir yere gelmesi değil görevini hakkıyla yapacak bir insan mı acaba
görev veya kısaca iş konularında niye ayrım yapılır yeterli olup olmadığından bakılmaz bu ülkede
Ülkede bir yere gelmek özellikle devlet kurumlarında hiç taktir edilesi değil ne kadın ne erkek için
Hak hukuk olmayan bir ülke için bu gibi durumları duygusallaştırıp duruyoruz
Ne kadar güzel...
Kanaatimce ( kadınlarda asker olmalı hem de zorunlu... ) Coğrafi yapımızdan dolayı her an her şeye hazırlıklı olacak şekilde yaşamamız lazım.
Jandarma Genel Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Şube Müdürü Kıdemli Albay Özlem Yılmaz'ı , tebrik eder hizmetlerinizde başarılar dileriz.
Cevap
76Cevap
As bayraklari asss
Tebrik
Umarım hakkıyla yükselmiştir
Yeni dönem oluşan feminist söylemlerin etkisi yoktur umarım.
Şu başarıya, şu gurura bile kötü söz edenler olmuş. Kişi kendinden bilir işi diyelim.
Ben gurur duydum ♀️💪
Güzel haber. Kadınları böyle mühim görevlerde üst olarak görmek hoşuma gidiyor.
Tebrikleri başarılarının devamını dilerim böyle gurur verici haberler lazım bize
Yani 100 yıldır kadınlar orduda ve ilk defa mı biri general olmuş? Yazık. 200 sene sonra da içlerinden biri orgeneralliğe falan yükselir, 500 sene sonra genelkurmay başkanı olurlar. Kepazelik.
Kpss sorusu olur mu dersiniz dkdk sürekli bunları düşünüyorum
Aklımdan geçen 😅
Çok tebrik ederiz kendisini belki bir gün genelkurmay başkanı olarak da görebiliriz
KPSS genel kültürde çıkar bu. Aklınızda tutun. Bir puanınız da benden olsun köftehorlar.
Komutanima geri kalan hayatında başarılar dilerim 🇹🇷
Bana sans verseler nerelere gelirdim.. hayatta bazi seyler sans ve kader... sadece
Yata yata zaman geçirmekle rütbe alıyorlar sanki Osmanlı Paşaları gibi Savaşla mı Rütbe alıyorlarki tebrik edilsinler. Mareşal olmayana saygım yok.
Tebrik ediyorum kendisini. İnşallah tümgeneral, korgeneral, Orgeneral rütbelerini alan kadın askerlerimiz de olur.
Maalesef kendisini tanamıyorum hak ederekmi gitmiş bilmiyoruz sırf bayan diye tebrik etmek pek doğru değil
Kendisini kutlarım nice kadın komutanlar generaller yetiştiriz inşallah
Tebrik ederiz rabbim mahçup etmesin başarıları daim olsun inşallah
Kadınlarımızı böyle iyi yerlerde görmek gurur verici, bravo🎉🎉
Tebrik ediyorum. Bir kadının isteyip yapamayacağı bir şey yok demenin örneği olmuş. ☺️🥳🥳
Waoow
Ne güzel bi haber buuu. Başarısı daim yolu her zaman açık olsun.🌺
Tebrikleer 👏👏👏
Müthiş haber çok onurlandım. Umarım daha fazla kadın subay görmek dileğiyle.
Yanlış bilgi. Jandarmadaki ilk kadın general.
Ben kendisini arayıp tebrik ettim zaten, sevinçli geliyordu sesi.
Tebrikler Komutanım sizi yetiştiren Anne Babanın ellerinden öpüyorum. İnşallah önünüz kesilmez.
hiç kadın komutan görmedim ben ama görsem gülerdim heralde
büyük azim hayranım böyle çalışkan insanlara hayret ediyorum nasıl oluyor bu iş
Tebrikler o da ilk kadin oldugu icin abartilacak bir durum yok
Önce tebrik ediyorum ve sınıfını merak ediyorum sağlıkçı karacı havacı tabip mi
100 yıllık tarihte daha birtane mi kadın general var? Demekki askerlik işi kadın işi değil
aynen
Hiç yakıştırmıyorum kadına böyle meslekleri ya. Neyse sonuçta ortada bir kariyer ve başarı var, tebrikler.
Tamamen gereksiz. Kadınlar tarih boyunca hiç bir zaman orduda yer almamıştır psikolojik olarak bunu kaldıra bilecek kapasitede değillerdir.
Ne diyosun ya
Boş yapiyorsun
@simgee_yuuna ya kaybol dengesiz gereksiz feministlik yapıyorsun olması gereken bu ben burada kadını küçümsemiyorum dini açıdan bir şey demiyorum sadece kadınların orduda yeri yoktur bunu söylüyorum böyledir de.
Bence bizlerde orduda olmaliyiz neden olamaz diyorsun anlamiyorum
@simgee_yuuna Kadın erkeklere oranla daha duygusal bir varlıktır bu bilimsel bir gerçektir fiziki anlamdada erkek kadından daha üstündür bu da bilimsel bir gerçektir erkek kadına arazi şartlarında daha iyi uyum sağlar sen gerici bir memlekettesin bir kadın astsubay ve çavuşlarla oluşan bir ortamda oradaki düzen bozulur odaklanma olamaz niyet bozulur burası işin gerici tarafı vb. vb.
Ben duygusal değilim
@simgee_yuuna Kişisel algılama bunu :D
Elbette tebrik ediyoruz ve yeni görevinde başarılar diliyoruz. Böyle olmasıda gerekli
Maşallah helal olsun Allah vatana millete hep hizmet etmesine yardımcı olur inşallah Saygı duyuyorum komutanımıza. Bir Türk kadını olarak adını tarihi yazdırması bir de böyle şerefli bir görev için. hepimiz için kendi için gurur verici olmalı
tebrikler :D :D bunun bize bir faydası olmuyor başkomutan yarbay albay yüzbaşı olsa bize faydası yok
Helal olsun ama nasıl daha önce kadın general yokmuş ki
Tebrikler bence harika bir mutluluk olmalı gurur duydum
Artık kadına bile benzemiyor. Maskulenlesmiş. Nesini tebrik edeceksek.
Maskülenlik erkeklere ait bir şey değil.
Kimdir nedir ne amaçla getirildi bilmeden niye gururlanayım
Çok güzel bir haber bu 😄
geç bile kalınmış tebrikler
Kadınları böyle mevkilerde görmek gurur verici
Tebriklerin en büyüğünü hakkediyor 👏
Bir FBI ajanı olarak kendisini tebrik ediyorum
Vay gururumuz oldu Özlem Hanım tebrik ederiz✨
Bu kadını Antalyada görmüştüm
Basarılarının devamını dilerim komutanımıza
Kadındaki yıldız gökyüzünde yok be
Türkiye bir tabuyu daha kırdı.
Yeni rütbesi hayırlı olsun
Tebrikler komutanım🌼🌼🌹🌹🌹❤
E olabilir. Başka ülkelerde çok normal bu durumlar.
Takdir ettim daha fazla kadın olmalı bence
tebrik ettik efenim
ettik derken bizzat ettik :)
Kendisini tebrik eder başarılar dilerim.
Tebrik ederim hemşerimi
Tebrik ederim gurur duydukk
Başarısından dolayı tebrik ediyorum
Tebrikler helal olsun Türk kadınına🙏
Tebrikler gururumuzsun❤
Hulusi bey: feministlerinde gönlü olsun
Tebrikler komutanımıza