Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne diyenler ilham oluyor! Senin bir adım öne çıktığın hikâyen ne? (Sayfa 2) r KızlarBirAdımÖne Takip Et FenomenYoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2010 Yapay Zekaya Sor Kızlar Bir Adım Öne diyenler ilham oluyor! Senin bir adım öne çıktığın hikâyen ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 30 kişi beğendi
Azraa1458 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Evden kacmistim yetistirme yurduna bu henim icin buyuk bi adimdi özgürlüğüm icin 1 0 Yorumla
maivosvos Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl henüz ilham veren bir hikayem yok ama bunu bende başaracağım :) 0 0 Yorumla
Urfakızısordu Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl En büyük hikayem hedeflerim başarıyor olmam sanırım 0 0 Yorumla
hmtysnbb Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl beni 1 adım öne çıkaran hikaye taekwondo yapıyorum diye kavga olunca ilk ben çağırılıyordum 0 0 Yorumla
Neslihanxt Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Tipini ve fiziğini seviyorum ve önde olduğumu düşünüyorum 0 0 Yorumla
İçimizdekişeyler Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Benim iyi bı hayatım yok yanlızım iyi hayatı olmayanın hikayesi olmaz 0 0 Yorumla
savas911 Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Her zaman bi adım öndeyiz çünkü adımlarımız büyük 😏 0 0 Yorumla
SorunluGenç1 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Buralara sığacağını pek sanmıyorum baya uzun olabilir 😁 0 0 Yorumla
Cihangir0601 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Az daha ölüyödüm ya ölü takliti yapmasaydım benim hikayeyi bu satırlara sıgdıramayız 😂 0 0 Yorumla
Keleb3k Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl hayallerimi hiç bırakmadım tek başıma kendi işim kendi hayatımı yaşıyorum buda benim hikayem :) 0 1 Yorumla Mehmetefe3131 +1 yıl Oda güzel Yorumla
buseoloji Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl İnşallah bunu başarırsam İstanbul'da tek başına yaşamak olucak 0 0 Yorumla
Mturul Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Bu soru ne kadar boş yaşadigimizi bir kez daha yuzumuze vurdu sanirim :) 0 0 Yorumla
Numodelburcu34 Takip Et Xper 2 Yaş: 46 +1 yıl Yıllarca çıplak modellik yaptım, sanırım cesaretim. 0 0 Yorumla
Özgür_özel Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Kadınlarımız istenirse herşeyin üstesinden gelebilecek guctedirler 0 0 Yorumla
xoxef Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl birçok hikayem var ama kız olmadığım için nafile sanırım :D 0 0 Yorumla
deep3 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl pozitif ayrımcılık cinsiyet eşitliği sağlanana kadar gerekli 0 0 Yorumla
EMree4023 Takip Et Xper 2 Yaş: 45 +1 yıl Benim yazacaklarim buraya sigmaz o yuzden yazma geregi duymadim 0 0 Yorumla
Maviiikizzzz Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl herkes sevdiği mesleği yapsın kendine uygun olanı ki daha mutlu olsun.. 0 0 Yorumla
ezbırçime Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 36% +1 yıl Karşı cinsimi bayiltimsim dayak atarak :)<3 1 0 Yorumla
Trendhunter Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Okul başarılarım ve müziğe olan yeteneğin 0 0 Yorumla
kdoger Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Hangi birini anlatalım buraya shshshwshsh 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çevremdeki insanların bile hiç bir şey yapmaması beni bir şeyler yapmaya itiyor. 0 0 Yorumla
StevenDeen Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 57% +1 yıl İnsanın kendisi zaten bir hikaye bence 0 0 Yorumla
seldagyener Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 60% +1 yıl yazı yazıyorum bu benim için çok değerli 0 0 Yorumla
akrep_bir_kadınn Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 84% +1 yıl Herkesin başarı hikayesine hayranlığım var.. 0 0 Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kızlar bir adım öne diye bir şey yok aptal yönetim 0 0 Yorumla
cengaver115 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Sokak hayvanlarını severken haberlere cikmam 0 0 Yorumla
qwerty24680 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 68% +1 yıl Şu an için yok ama ilerde bir destan yazabilirim😇 0 0 Yorumla
34mert61 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Yaşayın kızlar hayatta her an başarılar dilerim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
183Cevap
Evden kacmistim yetistirme yurduna bu henim icin buyuk bi adimdi özgürlüğüm icin
henüz ilham veren bir hikayem yok ama bunu bende başaracağım :)
En büyük hikayem hedeflerim başarıyor olmam sanırım
beni 1 adım öne çıkaran hikaye taekwondo yapıyorum diye kavga olunca ilk ben çağırılıyordum
Tipini ve fiziğini seviyorum ve önde olduğumu düşünüyorum
Benim iyi bı hayatım yok yanlızım iyi hayatı olmayanın hikayesi olmaz
Her zaman bi adım öndeyiz çünkü adımlarımız büyük 😏
Buralara sığacağını pek sanmıyorum baya uzun olabilir 😁
Az daha ölüyödüm ya ölü takliti yapmasaydım benim hikayeyi bu satırlara sıgdıramayız 😂
hayallerimi hiç bırakmadım tek başıma kendi işim kendi hayatımı yaşıyorum buda benim hikayem :)
Oda güzel
İnşallah bunu başarırsam İstanbul'da tek başına yaşamak olucak
Bu soru ne kadar boş yaşadigimizi bir kez daha yuzumuze vurdu sanirim :)
Yıllarca çıplak modellik yaptım, sanırım cesaretim.
Kızlar her konuda olduğu gibi site adında avantajlı
Kadınlarımız istenirse herşeyin üstesinden gelebilecek guctedirler
birçok hikayem var ama kız olmadığım için nafile sanırım :D
pozitif ayrımcılık cinsiyet eşitliği sağlanana kadar gerekli
Benim yazacaklarim buraya sigmaz o yuzden yazma geregi duymadim
herkes sevdiği mesleği yapsın kendine uygun olanı ki daha mutlu olsun..
Çok güzel hikayelerim var.
Karşı cinsimi bayiltimsim dayak atarak :)<3
Okul başarılarım ve müziğe olan yeteneğin
Bir adım öne çıkan hikaye
Mezun olduğum okul falan işte
Hangi birini anlatalım buraya shshshwshsh
Çok şanslısın çok güzel bir olay bu
Yakaladığım başarılar
Ben anca yatıyorum. Nshzjsjddb
Çevremdeki insanların bile hiç bir şey yapmaması beni bir şeyler yapmaya itiyor.
İnsanın kendisi zaten bir hikaye bence
17 den sonra başladı her şey...
Hikaye cok ta buraya yazmaya yetmez
Hikayem yok ama olacak.
Resim yapmaya bayılıyorum
yazı yazıyorum bu benim için çok değerli
Herkesin başarı hikayesine hayranlığım var..
Benim her hijayrem brni öne çıkartıyor
Kızlar bir adım öne diye bir şey yok aptal yönetim
Anlatılmaz yaşanır derler ya 😂
hikâyem okul 1. si olmam
Belki vardır ama farkında değilim
Çok başarılı paylaşım
Paylaşımlarınız çok iyi
Sokak hayvanlarını severken haberlere cikmam
Bir hikayem yok maalesef
Ben elbise giyiyom öyle öne çıkıyom
Şu an için yok ama ilerde bir destan yazabilirim😇
Sanatta yetenekli olmam