Kızlar Bir Adım Öne diyenler ilham oluyor! Senin bir adım öne çıktığın hikâyen ne?

Kızlar Bir Adım Öne ekibi olarak şimdiye kadar hep sana ilham verecek hikâyeleri, filmleri, kitapları, müzikleri derledik; birbirinden kıymetli konuşmacıları seninle buluşturduk. Şimdi mikrofonu sana uzatıyoruz KScan!

Kim bilir senin hayatında hepimize ilham olacak ne hikâyeler gizli! 💜

Tırnaklarınla kazıyarak tırmandığın o kariyer merdivenleri, hayalini kurduğun üniversiteye giriş hikâyen, çok sevdiğin spordaki inanılmaz başarıların, yapmakta en iyi olduğun ve herkese ilham vereceğini düşündüğün hobilerin, ilk kez kendi girişimini başlattığın o an… Senin #BirAdımÖne çıktığın konu ne?

#BirAdımÖne etiketiyle görüşlerini paylaş ve ilham veren hikâyeni anlat!

Kızlar Bir Adım Öne diyenler ilham oluyor! Senin bir adım öne çıktığın hikâyen ne?

Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için diyoruz KScan! Hikâyeni anlat ki şu an harekete geçmek isteyen onlarca kişiye ulaşsın, kocaman bir destek çemberinin bir parçası ol! Görüşlerin Kızlar Bir Adım Öne sosyal medya hesaplarımızdan da paylaşılacak. 💪👊

İşte Kızlar Bir Adım Öne Ekibi’nden gelen bir #BirAdımÖne hikâyesi:

🍀 Türkiye’de genç olan birçok kişinin başından geçen bir hikâyem var. Kendimi bildim bileli yazmayı çok seviyor, kendimi en iyi yazarak ifade ediyordum. Ancak aile ya da toplum baskısıyla, ben de yapmayı sevdiğim şeyden fersah fersah uzak bir bölüm okudum. Ömrümün sonuna kadar çok çalışıp, okulu bitirmenin de yetmediği bir sistemde yeni yeni sınavlara hazırlanıyordum ki bir süredir üyesi olduğum KizlarSoruyor.com’dan iş teklifi aldım. Yaklaşık 5 senedir İçerik Editörlüğü yapıyor, yapmayı sevdiğim şeyi mesleğe dönüştürdüğüm için kendimi çok şanslı hissediyorum. Benim #BirAdımÖne hikâyem, yazmayı sevdiğim tüm hikâyelerin bir toplamı!

Şimdi sıra sende KScan, bize hikâyeni anlatmaya ne dersin? Görüşlerini bekliyoruz!