Valla kadınların astsubay ve subay olmasına engel çıkarılacak olsa tğrkiyeyi ayağa kaldırır feministler ama nedense hiçbir zaman "kadınlar askerliğe uygundur biz neden zorunlu askerlik yapmıyoruz" demezler
Geçenlerde Muğladaki yangına müdahale eden kadın pilotumuz hülya yarbay benim komutanımdı o zamanlar yüzbaşı idi emin olun erkekler kadar başarılılar Allah askerimize zeval vermesin
Cüs ohaaaa siz feminist ler komutan falan olmayin , ne o öyle vatani görevini yapan gariban askere tokat atmak , erkekleri eziyorum diye eziyet etmek , ins evlenince kocaniz sabah aksam tokatlar 😂😂 mor gözle ana evine zor kacarsiniz
Cöpcü olmucak kisiler tsk da orada burada torpille , ülkenin civisi cikti , sidedeyim adam astsubay antalyada turistlik yerde görev yapiyor gram dil yok , polisler keza öyle , hello how are you ögrenmek bukadar zormu cahil köylüler , turist kizin cantasini calmislar komutan tercüman ariyor 😡 sorsan 10 -15 bin maas alir
Olabiliyorsan ol , dil varsa turizm bölgelerini sec , adam polis olmus antalya belek te turizm göbeginde hic dil bilmiyor , abi abi su kizi nasil ayarlarim , kari kiz pesinde kosuyorlar dil Mil Yok 😂😂 ya bu ülkede akilli biri yokmu , ingilizce almanca bileni niye turistlik yere göndermiyorlar , yoksa ülkede dil bilen yokmu hepsimi kör cahil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Çok güzel ve imrenerek bakıyorum çokta takdir ediyorum gurur duyarim sadece
istermiydin olmak
Mersi
Valla kadınların astsubay ve subay olmasına engel çıkarılacak olsa tğrkiyeyi ayağa kaldırır feministler ama nedense hiçbir zaman "kadınlar askerliğe uygundur biz neden zorunlu askerlik yapmıyoruz" demezler
Geçenlerde Muğladaki yangına müdahale eden kadın pilotumuz hülya yarbay benim komutanımdı o zamanlar yüzbaşı idi emin olun erkekler kadar başarılılar Allah askerimize zeval vermesin
Mesela benim bakışım çok güzeldir özenerek ve gurur duyarak bakarım
Çok sevindim çok teşekkürler:)
Ne demek gülüm rica ederim
Elbette başarılılar. Artık askerlik güç değil zeka işi çünkü strateji önemli.
Çok sempatik görüyorum keşke benim kızım da olabilse
İstediklerini yapabilen her kadınla gurur duyarım
teşekkürler:)
Üfff derim bazıları için 😃😃
Bende püff
Görev konusunda kişiye bağlı ama benim gördüklerim işinde iyiydiler
Neden püf herkes mi öyle diyor 😃😃
Bence onur verici bisey benim hoşuma gidiyor
Ciao
Evet zaten göreve uygun olmayan seçilemiyor.
Gayet yakışıyor bence.
erkeklerin işine gelmesede aynen:)
Pek zor olduğunu düşünmüyorum gördüğüm kadarıyla memnunlar gayette güzel çalışıyorlar
ordudaki disiplini düzeni erkek dayanışması dost kardeş anlayışını bozarlar amın girdiği heryerde çatışma vardır
Erkek çok mu doğru yapıyor
Haklısın
Güzel bence yakıştırıyorum
Olumlu, peki sen başarılımısın?
kadınlara üniforma yakışır
Rütbeniz ne?
Bence iyiler ilgimi cekenler kadin polisler
Ben aşığım hepsi onurlu
Mükemmeller
Teşekkürler:)) erkeklerin çoğu öyle düşünmesede
Çekemiyor onlar xksnzlmskz
Evet en çokta kadın subaydan korkuyorlar aslında
Çok güzel zeki kadınlar
Aynen çok teşekkür ederim:)
Subay mısın
Evet
Hayırlı olsun
Çok naziksiniz sağolun
Sizde öyle 😊
Ilginiz var mı askerliğe
Evt
Isterseniz özelden yazabilirsiniz
Gizli olduğunuz için yazamıyorum
Takip yolluyorum
Mesaj atılmıyor
Ayarları değistirdim tekrar deneyebilirsiniz
Beraber çalışıyoryz
Üniformayla bazıları çok güzel oluyorlar
guzel bakarım :D
Soğuk olurlar bence
Beraber çalışıyoruz yani gayet iyi hepsi
evet ve yakışıyor üniforma
Sayıları artmalı kesinlikle
İyiler hoşlar
Bence güzel meslek
Aynen erkek egemen bir işte car olmak çok zevkli
Kesinlikle, ve emir veren olmak güzel 😌
En güzeli o zaten:) bir kadın olarak kendini çok güçlü hissediyorsun tabi askerlik bu sadece emirde değil
E yani, ama bence keyifli ya emir vermek birilerine. Bir de çoğu sana bişey diyemiyor ya, süper ilgimi çekiyor o yüzden komutan falan olmak 😂😂😂
Aynen en kötüsüde kadından tokat yemek erler için ama katlanmak zorundalar askerlik bu:)
🙈🙈aynen, veya etkilenmek de kötü olur onlar için düşünsene 😂😂
Evet çok iyi biliyorum:)
Nereden biliyosun be😂😂
İşin içindeyim
Valla ne diyim, şanslısın. Ben olsam çok pis şeyler yapardım 🙈🙈
:) aynı kafadayız
Fark ettim 🙈
Özelden yaz istersen
Nasıl 😂 çıkayım ekle
Cüs ohaaaa siz feminist ler komutan falan olmayin , ne o öyle vatani görevini yapan gariban askere tokat atmak , erkekleri eziyorum diye eziyet etmek , ins evlenince kocaniz sabah aksam tokatlar 😂😂 mor gözle ana evine zor kacarsiniz
😂😂😂abartma be
Cöpcü olmucak kisiler tsk da orada burada torpille , ülkenin civisi cikti , sidedeyim adam astsubay antalyada turistlik yerde görev yapiyor gram dil yok , polisler keza öyle , hello how are you ögrenmek bukadar zormu cahil köylüler , turist kizin cantasini calmislar komutan tercüman ariyor 😡 sorsan 10 -15 bin maas alir
Haklısın valla, boş ver o yüzden biz yapalım 😝
Olabiliyorsan ol , dil varsa turizm bölgelerini sec , adam polis olmus antalya belek te turizm göbeginde hic dil bilmiyor , abi abi su kizi nasil ayarlarim , kari kiz pesinde kosuyorlar dil
Mil
Yok 😂😂 ya bu ülkede akilli biri yokmu , ingilizce almanca bileni niye turistlik yere göndermiyorlar , yoksa ülkede dil bilen yokmu hepsimi kör cahil
Evet başarılılar 😊
Çok güzel bir şey