kariyerim zirvesindeyim ancak yetinemiyorum ve üstüne cıkıcak basamak yok ancak yetmiyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tecrübesiz olduğum için hiçbir kurum benimle çalışmak istemiyor. Size geri dönüş sağlayacağız diyip sağlamıyorlar. En azından olumsuz bir geri dönüş bekliyorum oda olmuyor. Bu durum çok moralimi bozuyor pes etmek istemiyorum ama sanırım pes etmenin eşiğindeyim😔😔
Ben açıkçası korkuyorum, daha önce hiç iş hayatı edinmedim. Kafamın içinde kurduğum fazla güzel hayallerim var ancak ilk adımı atmaya bile çekiniyorum, nereden başlayabilirim? Onu da bilmiyorum.
Ben şu an emlak üzerinde bir firmada çalışıyorum satış temsilcisi olarak ama hep E-ticaret yapmak isterim ama maalesef maddi durumum yok Nasıl yapabilirim nereden başlayabilirim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çarşamba akşamı mutlaka katılırım konuşmaya teşekkür ederim
bu sene mezun oldum özel bir şirkette asistanlık yapıyorum ama kariyer noktasında düşünceliyim. planlama için yapılması gerekenleri bilmek benim için iyi olabilir.
harika bir serinin süper ötesi paylaşımı hepimiz kariyer hedeflerimizi belirlerken büyük stres yaşıyoruz özellikle ülkemizde sektörel dağılım oldukça dengesiz olduğu için elinize sağlık
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
1İşletme
2turizm ve otelcilik gibi açıktan bitirilmiş ünv ler için soruyorum
ne gibi iş alanları vardır
nasıl iş bulunur?
direkt tecrübe istiyor işe başlamadan nasıl kazanılıyor bu tecrübe?
kariyer yolculuğumda en sevdiğim şey kendi isteklerim doğrultusunda hareket etmek. ancak aileler bu konuda aşırı baskıcı olabiliyor. Bu noktada ailelere karşı nasıl bir yol izlenmeli bunu sormak istiyorum.
Kariyer yolculuğuma yeni başlamışken sormak istediğim Şey şu açıköğretimden okuduğumuz 2. bölüm kapsamında diploma işimize yarar mı? yurt dışında çalışma hayalimiz varsa dil dışında neler yapmamız ve nereden başlamamız uygun olacaktır?
Kariyer gelişiminde üniversite okumak dışında yapılması gerekenler nelerdir? Yabancı dilin önemi nedir kariyer hedefimize ulaşmak için? Dil dışında başka kendimize neler katabiliriz üniversite dışında? Şimdiden teşekkürlerr!
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yeni mezunum askerlik görevini hemen mi yapayım yoksa bir süre erteleyip hemen tecrübe mi kazanayım
Kariyer yolculuğunda en çok merak ettiğim şey herkesin bir üniversite okuması şart mı? meslek edindirme programlarına katılarak hayatımıza ve kariyerimize yön verebilir miyiz?
benim de sormak istediğim bir soru var. Kariyerimizi planlarken mevcut koşullara göre şekil veriyoruz ancak sektör değişikliği yapmak kariyerimizde yükselmemize engel midir?
Benim hayalim hep resim ogretmeni olmakti nasip olmadi Şu an en fazla yapabildigim sey garsonluktu onu da dun birakmak zorunda kaldim. Simsi oyle ce ortadayim ne yapayim bilmiyorum
çok güzel bir girişim olmuş bu elinize emeğinize sağlık ben kariyer planlamamda ilk adımı attım o yüzden daha çok ihtiyacı olan arkadaşıma çıksın bu :)
Benim sormak istediğim bir işte çalışırken Kamu için sınavlara hazırlanmak uygun mudur yoksa sınav dönemi evde olmak ve sadece ders çalışmaya kanalize olmak mı gerekir?
Merhaba eczacılık düśünüyorum tavsiye eder misiniz? Benim hedefim Eczane şubeleri açmak. Ayrıca başka meslek önerileriniz varsa alabilirim. Śimdiden teşekkürler
Sağlıklı bir kariyer planı yapabilmek için gerçekten bir koç ihtiyacımız var. Özellikle ülkemizde sektörlere dağılım olurken her meslek grubuna ayrı iş olmaması durumu epey zorlayıcı olabiliyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Gülçin Hanım bana ulaşabilir misiniz danışmanlık için
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kariyer gerçekten çok önemli ve ben bunu kaybettim sanırım
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Kariyer yolculuğunun başındaysan sorunu sor, online eğitim kazan! Profesyonel Kariyer Koçu Gülçin Kara’ya soruların neler?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
156Cevap
Yazıyı okuyunca goçççum benim diyesi geliyor insanın
kariyerim zirvesindeyim ancak yetinemiyorum ve üstüne cıkıcak basamak yok ancak yetmiyor
Tecrübesiz olduğum için hiçbir kurum benimle çalışmak istemiyor. Size geri dönüş sağlayacağız diyip sağlamıyorlar. En azından olumsuz bir geri dönüş bekliyorum oda olmuyor. Bu durum çok moralimi bozuyor pes etmek istemiyorum ama sanırım pes etmenin eşiğindeyim😔😔
Kariyer koçum vardı ve ona sorarak sorularımın cevabını aldım teşekkürler
Yoneticide olması gereken karakteristik özellikler nelerdir?
Evet başındayım yeni sınav bitti bakalım neresi gelicek hayırlısı olsun
Vallahi iyi bir kariyer iyi bir gelecek İyi bir para demektir bence
Bende sinav korkusu var o yüzden hicbirsey basaramiyorum bana birsey önerir misiniz
İş hayatına girecekler için bir uzman deneyimini destekliyorum
Kuracağım şirkete yatırımcı ve sponsor nasıl alabilirim / çekebilirim?
Nitelikli eleman bulmak da zor
Nitelikli iş bulmak da zor
Maalesef
bazı konularda ben de adım atmak istiyorum fakat zor geliyor.
Ülkemizde torpilsiz yükselmek mümkün mü?
Neden bu kadar öğretmen doktor vs işsiz
Bir iş başlangıcı yapmak için nasıl profesyonel bir cvye sahip olurum?
Yüzyüze konferans ortamında olmadıkça benim aklıma soru gelmiyor.
Kendini bulamamış, zamanında okutulmamış 30 ve 40 lı yaşlarda ki bireyler için kariyer çok mu geç?
Hangi mesleğin sahibi olacağımı merak ederdim
Ben açıkçası korkuyorum, daha önce hiç iş hayatı edinmedim. Kafamın içinde kurduğum fazla güzel hayallerim var ancak ilk adımı atmaya bile çekiniyorum, nereden başlayabilirim? Onu da bilmiyorum.
Ben şu an emlak üzerinde bir firmada çalışıyorum satış temsilcisi olarak ama hep E-ticaret yapmak isterim ama maalesef maddi durumum yok
Nasıl yapabilirim nereden başlayabilirim
Çarşamba akşamı mutlaka katılırım konuşmaya teşekkür ederim
bu sene mezun oldum özel bir şirkette asistanlık yapıyorum ama kariyer noktasında düşünceliyim. planlama için yapılması gerekenleri bilmek benim için iyi olabilir.
harika bir serinin süper ötesi paylaşımı hepimiz kariyer hedeflerimizi belirlerken büyük stres yaşıyoruz özellikle ülkemizde sektörel dağılım oldukça dengesiz olduğu için elinize sağlık
1İşletme
2turizm ve otelcilik gibi açıktan bitirilmiş ünv ler için soruyorum
ne gibi iş alanları vardır
nasıl iş bulunur?
direkt tecrübe istiyor işe başlamadan nasıl kazanılıyor bu tecrübe?
Kaç yaşına geldim hala daha ne yapabileceğimi bilmiyorum. Hep bir geç kalmışlık hissi ve başarısız olma korkusu yaşıyorum
kariyer yolculuğumda en sevdiğim şey kendi isteklerim doğrultusunda hareket etmek. ancak aileler bu konuda aşırı baskıcı olabiliyor. Bu noktada ailelere karşı nasıl bir yol izlenmeli bunu sormak istiyorum.
Kariyer yolculuğuma yeni başlamışken sormak istediğim Şey şu açıköğretimden okuduğumuz 2. bölüm kapsamında diploma işimize yarar mı? yurt dışında çalışma hayalimiz varsa dil dışında neler yapmamız ve nereden başlamamız uygun olacaktır?
Kariyer gelişiminde üniversite okumak dışında yapılması gerekenler nelerdir? Yabancı dilin önemi nedir kariyer hedefimize ulaşmak için? Dil dışında başka kendimize neler katabiliriz üniversite dışında?
Şimdiden teşekkürlerr!
Yeni mezunum askerlik görevini hemen mi yapayım yoksa bir süre erteleyip hemen tecrübe mi kazanayım
Bi sorum yok başarılarının devamını dilerim kendilerine
harika bir çekiliş haberi bu gerçekten ben kariyerim için hazırlıklarımı tamamladım umarım gerçekten parlak fikirleri olan birine çıkar :)
gülçin kara ablamı iyi ki gördüm burada. daha sonradan randevu alıp kendisine bişeyler danışıcam.
kariyer planı yapmak için kendimizi geliştirmek mi daha ön planda yoksa iş deneyimi mi? Gülçin Hanım a sormak istediğim soru bu
gerçekten çok güzel bir şey olmuş :) elinize sağlık gülçin hanımın yönlendirmesi bizleri çok güzel noktalara getirecektir.
harika bir şans bu bizim için Gülçin hanım sayesinde istediğimiz kariyer hedefine ulaşmamız daha kolay olacaktır :)
çok güzel bir bence olmuş gerçekten özellikle bizim gibi gençlerin yön bulmasına çok yardımcı olacaktır :)
bizim için harika bir yol gösterici olmuş elinize emeğinize sağlık profesyonel koçtan destek almak gerçekten çok önemli :)
Hayatımız çalındı. Gençliğimiz heba edildi. 1 sefer hak olarak verilen hiçbir yaşımı düzgün yaşayamadım. Kafama sıkardım aciz demeyeceklerini bilsem
Kariyer yolculuğunda en çok merak ettiğim şey herkesin bir üniversite okuması şart mı? meslek edindirme programlarına katılarak hayatımıza ve kariyerimize yön verebilir miyiz?
benim de sormak istediğim bir soru var. Kariyerimizi planlarken mevcut koşullara göre şekil veriyoruz ancak sektör değişikliği yapmak kariyerimizde yükselmemize engel midir?
Benim hayalim hep resim ogretmeni olmakti nasip olmadi Şu an en fazla yapabildigim sey garsonluktu onu da dun birakmak zorunda kaldim. Simsi oyle ce ortadayim ne yapayim bilmiyorum
çok güzel bir girişim olmuş bu elinize emeğinize sağlık ben kariyer planlamamda ilk adımı attım o yüzden daha çok ihtiyacı olan arkadaşıma çıksın bu :)
Benim sormak istediğim bir işte çalışırken Kamu için sınavlara hazırlanmak uygun mudur yoksa sınav dönemi evde olmak ve sadece ders çalışmaya kanalize olmak mı gerekir?
Merhaba eczacılık düśünüyorum tavsiye eder misiniz? Benim hedefim Eczane şubeleri açmak. Ayrıca başka meslek önerileriniz varsa alabilirim. Śimdiden teşekkürler
Sağlıklı bir kariyer planı yapabilmek için gerçekten bir koç ihtiyacımız var. Özellikle ülkemizde sektörlere dağılım olurken her meslek grubuna ayrı iş olmaması durumu epey zorlayıcı olabiliyor.
Gülçin Hanım bana ulaşabilir misiniz danışmanlık için
Kariyer gerçekten çok önemli ve ben bunu kaybettim sanırım
yeri geliyor sabahlara kadar çalışıyorum çabalıyorum ama bir türlü istediğim başarıya ulaşamıyorum.
ben nerde hata yapıyorum bunu bi türlü bulamadım?
Kariyer eğitimi kendini geliştirmek amaçlı çok önemli.
gülçin kara hanım gerçekten çok başarılıymış. başarılarının devamını dilerim.
bu gerçekten harika bir fırsat inşallah bana çıkar. kariyer planlaması için yapmak istediklerim var
harika ötesi bir şey bu ya kariyer planlaması için gerçekten çok büyük bir şans :)
bu haftanın kızlar bir adım öne hareketi muhteşem olmuş gerçekten emeğinize sağlık :)
kariyer hedeflerimizin önündeki engelleri kaldırmaya yardımcı görüşlere çok ihtiyacımız var :)
Kariyerimi yükseltmede en önce şunu yap dediğiniz şey ne?
hepimizin kişisel olarak alması gereken bi koçluk bence :) süper olmuş bu
Mülakatlarda heyecanlanıyorum sesim titriyor ne yapabilirim aşmak için bu sorunumu
Özel sektörden tecrübe kazanıp kendi işimi kurmak istiyorum
Okumak için çok uğraşıyorum ilerde kimseye muhtaç olmak istemiyorum kendi ayaklarım üzerinde durmak istyorum ve bunu başaracağım
ayrımcılık yapmak istemem ama bir kız arkadaşıma çıkmasını çok isterim. Bu ülkede maalesef kız çocuklarına destek oldukça az :/
Elimde yüklü bi miktar para var şuanki ticaretimden sıkıldım yeni yollara atılmak istiyorum adımlarımı nasıl atmalıyım sizce