Kariyer yolculuğunun başındaysan sorunu sor, online eğitim kazan! Profesyonel Kariyer Koçu Gülçin Kara’ya soruların neler?

Kariyer merdivenlerini tırmanmaya başladın ancak ne yöne gideceğin konusunda desteğe ihtiyacın varsa ya da iş hayatına merhaba demek üzere olan bir yeni mezunsan sana özel şahane bir eğitimimiz var KScan! 😎

• Kariyerimin henüz başındayım, nasıl ilerlemeliyim?
  • Kariyer hedeflerimi nasıl belirlemeliyim?
  • İyi bir kariyer için yapılması gerekenler neler?
  • Kendimi keşfetmek için neler yapmalıyım?
  • Kariyerim için bana en uygun mesleği nasıl bulabilirim?

Kafa karışıklıklarını bir araya gelip özel bir eğitimde çözmek, kariyer yolculuğunda sana destek olmak istiyoruz! 💪🏻

"Artık kariyerim için bir adım atmalıyım ama nasıl?" diyorsan seni Profesyonel Kariyer Koçu Gülçin Kara ile yapacağımız online eğitime davet ediyoruz! 🎉

Gülçin Kara
Gülçin Kara

Eğitimimize katılım sınırlı sayıda olacak, kaçırmak istemezsin! 👊🤩 Kızlar Bir Adım Öne ekibinin de dahil olacağı 1 saatlik online kariyer eğitimine hak kazanan 5 üyeden biri olmak istiyorsan yapman gerekenler çok basit;

• Görüşünde bu eğitime neden ihtiyacın olduğunu anlat.
  • Kariyerin ile alakalı kafanı karıştıran soruyu görüşüne ekle.

29 Haziran Çarşamba akşamı saat 21.00'de Zoom üzerinden gerçekleştireceğimiz kariyer danışmanlığı eğitimine neden ihtiyacın olduğunu en iyi şekilde anlatanlardan biri sen ol, Profesyonel Yaşam ve Kariyer Koçu Gülçin Kara ile meslek hayatına dair dilediğini konuşabileceğin online eğitimi kazan! 😍

Gülçin Kara Kimdir?
Kurumsal Danışman, Eğitimci ve ICF ünvanlı Profesyonel Koçtur. Kariyer Koçu ve Mindfulness Koç unvanına sahiptir ve bu alanlarda kurumlarla ve bireylerle çalışmalar yapmaktadır.

Haydi KScan, durma en güzel görüşü sen yaz ve sınırlı kontenjanla gerçekleştireceğimiz eğitimde Kızlar Bir Adım Öne Ekibi ile birlikte yerini al! 🚀

Kariyer yolculuğunun başındaysan sorunu sor, online eğitim kazan! Profesyonel Kariyer Koçu Gülçin Kara’ya soruların neler?