+1 yılFecri aydınlatan sözlerimsin sen... Karanlığın odalarına süzme ışıktır gözlerin.. Ceplerinde hüzün taşıyan adamın avuçlarında sakladığı mavi bilyelerin içinde yaşayan can... Sen perdelerime düşen günaydınımsın.. Sen yarım yamalak sözlerimin tamamlandığı yersin... Durma oralarda, gecemi gündüze çeviren kadın.. Günebakan çiçekleri gibi yüzünü bana çevir.. Soluğunu rüzgar, suskunluğunu bahar yaptım kendime.. Gözlerinin sağnaklarındayım bulut bulut düşüyorum Yeşil Cennetin kuruyan topraklara... Kalem oluyorsun yüreğimde demlenen... Kahverengi gözlerim gibi kahve gözlerinle ısık dağıtıyorsun şehrime.. Alnıma vuran ışıksın.. Cünkü sen günaydınım, sen benim yaşamımsın sabahıma kanatlanan...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTürk toplumu kadına en çok değer veren toplumdur."Hatun" kelimesi has Türkçedir ve "hazine" anlamına gelir. Peki bize ne oldu da kadın cinayetlerinin bu kadar arttığı bir toplum haline geldik dersen ona verecek bir cevabım henüz yok..
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyleydi.. Ama maalesef biz Arap kültürünü İslâm zannettik..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
+1 yılKesinlikle değil. Kadın doğası gereği üretkendir. Değer verildiğinde bunun ekmeğini en çok ülkesi yer
00 YorumlaNe anlamda değerli?
Değer sizin için nedir?
Karşılaştırmalı olarak gösterir misiniz?03 YorumlaÖyle olsa Türkiye şahlanirdi küveyt, katar, Arap emirlikleri, Rusya, bunlarin ekomisine bak
04 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKimsenin karışmaması anlamında evet ama hangi ülkeye gidersen git kadınları obje ve cadı olarak görüyorlar ortaçağda kadın diye arat Google a oku
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCiao
Evet bir ülkenin gelişmişlik düzeyi kadına verdiği değerle doğru orantılıdır.
00 Yorumla
+1 yılOlması gereken, kadınla beraber her bireyin değerli olduğu, emeklerinin karşılığını aldığı gençliğin olduğu toplumların gelişmesi gayet normaldir
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle tesadüf değil.
10 YorumlaTesadüf değil Bir elin nesi var iki elin sesi var
00 Yorumla
+1 yılTesadüf değil olmamalı da
00 Yorumla
+1 yılGelişmiş toplum bence...
00 YorumlaDeğerden kastınız üstün olmaz. Zaten değerlisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDeğil, eşitlik başarı getirir.
00 Yorumla
+1 yılDeğil bence
00 Yorumla
+1 yılKadın yükselmezse alçalır vatan
00 Yorumla
+1 yılHayir degil
00 YorumlaDeğil tabiki eğitim şart
00 Yorumla
+1 yılevet iran bile gelişiyor türkiye geri kalıyor
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri