Kadınların her alanda başarılı olabileceklerine inananlar olarak çıktığımız bu yolda, Kızlar Bir Adım Öne Projesi'ni seninle paylaşmaktan gurur duyuyoruz!
Sen de hemen paylaşımlarınla bize destek ol, "Bir Adım Öne" etiketi kazanarak farkındalığı arttır.
En iyi thy ve sun expres veriyor , cünkü euro üzerinden o günkü kur dan veriliyor maaşlar , diyelim 1000 euro mu o gün euro 17,80 ise 17,800 tl yatıyor hesaplarına
hostes veya manken veya bilmem ne bir erkeğin size nasıl gözle bakacağına siz karar verirsiniz.. hosteslik sonuçta göze hitap eden bir meslek.. hiçkimse kendilerine hizmet eden kişinin sivilceli sakallı veya başka bir tiksinç görüntüde olmasını istemez. sakallıdan kastım kıllı tüylü diyelim şimdik sakallı olupda düzgün olanlar var yani sakallılar tiksinç demeyelim.. neyse kıyafetiniz ne olursa olsun eteğiniz ne kadar kısa olursa olsun hanımefendi veya fingirdek imajı bayanın elindedir. bir hostes falanca barda göründü diye diğer tüm hosteslere bunlar iş gözüyle bakmak yanıltıcı olabilir. sonuçta iş elbisesi başka karakter başka... tabiki islamda Allah ın kullarının kılığında onlarla beraber olduğuna inanılır bu durumda mini etekli bir hatunun Allah a saygısı yoktur dolayısıyla yanına geldiği erkeğin imanınıda gümbürtüye götürdüğüne inanılır. yani siz Allah ın sizinle olduğunuza inanıyorsanız yanınıza gelen minililerin affı yoktur ya da onlardan kaçmalısınız çünkü imanınız gümbürtüye gider yani Allah a saygısı olan cıbıldaklılarla biraraya gelemez geliyorsa imanı yoktur inancı vardır. Yani din yönünden bakarsanız iman çalıcı yani şeytansınız öbür yönden bakarsanız welcome to the hell oluyor işte...
Genelde manken gibi oluyorlar. Çok güzeller Havalı görünüyorlar, bazen de havada görünüyorlar asdfhasfd Bu espri seviyesiyle zor tavlarım sanırım birisini :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1666Milletin saçma sapan aptalca fantezilerini bir kenara bırak. Hostesler yolcuya yardımcı kişilerdir.
mesleklerini yapan kadınlar
ne bakış açımız olacak
İyi kazanıyorlar. Sosyal ve ekonomik hakları gayet iyi diye biliyorum
Şirkete göre degişir o tatlım , thy falan iyide onur air corendom gibi şirkette nerdeyse askeri ücret
@Atlas_du hadi yaaa vallahi bilmiyordum. üzüldüm. neticede kalifiye elemanlar. uçak biletleri malum.. el yakıyor. çalışanlara yansımaması üzücü
En iyi thy ve sun expres veriyor , cünkü euro üzerinden o günkü kur dan veriliyor maaşlar , diyelim 1000 euro mu o gün euro 17,80 ise 17,800 tl yatıyor hesaplarına
@Atlas_du iyimiş.
Yarın euro 25 olur maaş da 25 bin , kim diyebilir olmaz , benZin 25-30 olur dedim asla diyorlardı 😂😂
Saygı duyduğum bi meslek
Bir bakıma güzel bir meslek günü havada geçiyor 😊
hostesler kadar yardımcı biri yok uçakta bana göre
Her abazanın hayalidir hostesler..
Mesleğini yapıyorlar
cok cekıcıler :D
Meslek 🤷🏻♀️
Güzel meslek
Güzel zarif
Yapilir
Zor meslek
çok zor ama güzel
Yapıyor musun
yok bende mülakatlara hazırlanıyoeum Şu an
Thy öi özel mi
thy
İnş olur yaa
Anlatılanlar gercek mi
ne gibi
Sormayım buradan
Çok güzel bir meslek
Seksi
Niyeti bozmus
Kim
Sen :)
hostes veya manken veya bilmem ne bir erkeğin size nasıl gözle bakacağına siz karar verirsiniz.. hosteslik sonuçta göze hitap eden bir meslek.. hiçkimse kendilerine hizmet eden kişinin sivilceli sakallı veya başka bir tiksinç görüntüde olmasını istemez. sakallıdan kastım kıllı tüylü diyelim şimdik sakallı olupda düzgün olanlar var yani sakallılar tiksinç demeyelim.. neyse kıyafetiniz ne olursa olsun eteğiniz ne kadar kısa olursa olsun hanımefendi veya fingirdek imajı bayanın elindedir. bir hostes falanca barda göründü diye diğer tüm hosteslere bunlar iş gözüyle bakmak yanıltıcı olabilir. sonuçta iş elbisesi başka karakter başka... tabiki islamda Allah ın kullarının kılığında onlarla beraber olduğuna inanılır bu durumda mini etekli bir hatunun Allah a saygısı yoktur dolayısıyla yanına geldiği erkeğin imanınıda gümbürtüye götürdüğüne inanılır. yani siz Allah ın sizinle olduğunuza inanıyorsanız yanınıza gelen minililerin affı yoktur ya da onlardan kaçmalısınız çünkü imanınız gümbürtüye gider yani Allah a saygısı olan cıbıldaklılarla biraraya gelemez geliyorsa imanı yoktur inancı vardır. Yani din yönünden bakarsanız iman çalıcı yani şeytansınız öbür yönden bakarsanız welcome to the hell oluyor işte...
Genelde manken gibi oluyorlar. Çok güzeller
Havalı görünüyorlar, bazen de havada görünüyorlar asdfhasfd
Bu espri seviyesiyle zor tavlarım sanırım birisini :D
😂😂guzelguzel
Düzenli bir hayatın olmaması biraz kötü olsada seyahat etmek ayrı güzel
Siz ise ap ayrı güzel oluyorsunuz :D
Genellememek lazım ama ekstra kemer istediğimde suratı asılan o hostes arkadaşa sitemlerimi iletiyorum. Şişman fobisi var sanırım 🙄
Thy hostesleri çok güzeller genel olarak tüm hosteslere saygım vardır.. okumuş görgülü insanlar sonuçta