Kızlar Bir Adım Öne İşsiz olanınız var mı? mutsuzsincapb Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kendim gibi olanlari merak ettim İşsiz olanınız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl İşsiz olmak kötü bir de ailenle yaşıyorsan sanki yük gibi hissediyorsun kendini2 ay önce bende işsizdim hatta 0 0 Yorumla
OverCross Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Ben. Küçülmeye gidiyoruz diye çıkarttılar ama ben kilodan dolayı olduğunu iyi biliyorum. 0 0 Yorumla
kullii81 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çalısmadigim zaman dilimlerinde işsiz olarak takılıyorum 😂 0 0 Yorumla
Gunesisondurmemgerek Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Benim mesela matematik öğretmeniyim okudum ama atanamıyorum 0 0 Yorumla
esenalp Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Kpss ye hazırlanıyorum ve aynı zamanda üniversite okuyorum bilmiyorum işsiz sayılır mıyım 0 0 Yorumla
Çileklibirşeyler Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kpss çalışanlar da işsiz sayilir mi🥲 0 1 Yorumla mutsuzsincapb +1 yıl Bence sayılırız Yorumla
Lookiee Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 73% +1 yıl İşsizlere öğrencilerde giriyorsa evet 🥲🥲 0 0 Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% +1 yıl İş arıyorsanız ne tür bir iş arıyorsunuz 0 0 Yorumla
neyapicam188 Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl 1 ay olmuş merak ediyorum. hala calismiormusun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
İşsiz olmak kötü bir de ailenle yaşıyorsan sanki yük gibi hissediyorsun kendini
2 ay önce bende işsizdim hatta
Ben. Küçülmeye gidiyoruz diye çıkarttılar ama ben kilodan dolayı olduğunu iyi biliyorum.
Çalısmadigim zaman dilimlerinde işsiz olarak takılıyorum 😂
Benim mesela matematik öğretmeniyim okudum ama atanamıyorum
Kpss ye hazırlanıyorum ve aynı zamanda üniversite okuyorum bilmiyorum işsiz sayılır mıyım
Kpss çalışanlar da işsiz sayilir mi🥲
Bence sayılırız
Evet ondan bol ne var.
Çalışıyoruz çok şükür ya
Kpss den sonra olur inşallah
İşsizlere öğrencilerde giriyorsa evet 🥲🥲
İş arıyorsanız ne tür bir iş arıyorsunuz
ben beeeeeeeennn bennnn
Birçok işsiz üye var.
Ciao
İşliyim dhdk
Dolu burada