+1 yılNe alakasi var bizim çalıştığımız bankanin müdiresi seni beni 10 katlar 😃😃bu arada ben iş sahibi bir adamım ona göre düşün 😃 cinsiyetci fenist bir düşünceye sahipsin işine göre değişiyor kadın çaycılık sekreterlik yapıyorsa ne verelim ona mühendis vardı bir müşterimde kadın hem para olarak hemde güç olarak öttürüyordu valla
01 Yorumla- +1 yıl
Hahaha ezik seni çalıştığım banka diyon bir de iş sahibiyim diyon çelişkine sokayim senin
En İyi Cevaplar
+1 yılİş gücü olarak yetersiz görülmesi, her an evlilik ve doğum izni gibi konularda işten ayrılacağı düşüncesi buna itiyor. Ancak hiç de öyle değil. Kadınlar da işi iyi yapabilirler. Doğum izni ise haklı bir gerekçe.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılBunu anlayabilmiş değilim. Erkeklerin ikna kabiliyeti daha üstün mü oluyorda istediği parayı alıyor bilemiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok , ayrımcılık
+1 yılAslında kadınlar çok yetenekli ve becerikli hanımefendi bana göre erkeklere oranla
10 YorumlaPatrona ve ortama bagli bir durum. Mesela göze hos gelen herzaman daha avantajli olmus dur. Ufacik seylerden bilene ön plana cika bilinir. Örnegin kullaga hos gelen bir isim.
00 Yorumla
+1 yılAtaerkil düzen işte. Evli değilse anası babası bakıyodur harçlık yeter kafası. Ya da evliyse kocası bakıyodur falan. Saçma sapan
00 Yorumla
+1 yılbizim iş yerinde tam tersi bu durum. 12 yıllık çalışanlar bile yeni gelen kadınlardan daha az maaş (ya da dengini) alıyor bizde.
00 Yorumlaİşveren olarak cevaplıyorum, hiç öyle bir ayrım yok bizde. İşini iyi yapan iyi kazanır.. şirkette en yüksek maaşı alan kişi üniversite mezunu değil.
00 Yorumla
+1 yılİş yerinin kendi tercihi.
Bizde tersine oluyor. Çalışan tek erkek benim ama en az artışı da en az maaşı da ben alıyorum10 Yorumla
+1 yılMeslek ile alakalı bir bayan doktor işçiden çok sliyor
10 Yorumla
+1 yılAlakası yok bence. Aynı işi yapıyorsa eşit maaş ta alır
00 Yorumla
+1 yılbu çok düşündüğüm bir konu aslında..
bir sebebi yok bana göre, çünkü erkekten fazla alan çalışma arkadaşım var..00 Yorumla
+1 yılAta erkil bir toplum da yaşıyor olmak tek sorun
10 Yorumla
+1 yılErkeğin yaptığı agir isi yapabilir misin gel benimle bir gün çalış çatıda görelim.
05 Yorumla- +1 yıl
Ben aynı işi yapanlardan bahsediyorum zaten cahil ahhahaha oyunculuk ve aşçılıkla ağırlık ne alaka
- +1 yıl
Asıl aynı işi yaparken siz daha az zorlanıyorsunuz da neyse
- +1 yıl
Kas gücü daha fazla olduğu için kendini bir şey zanneden Türk erkeği olur gibi
- +1 yıl
Ağla kadın düşmanı seni
- +1 yıl
Ağır iş dediği de okey oynamak başka bildiğin yoktur kesin sjjskalfg ağır iş dediğin de amelelik yiyorsa iç mimar olsana knk 3 dil biliyorum hayırdır
+1 yılCinsiyet eşitsizliği..
00 Yorumla
+1 yılNe alaka
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne