+1 yılHayaller ve hayatlar. İki ay kuryelik yapmıştım. Motor dandikti ve günde 2 kez lastik şişirirdim. Aynalarım kırıktı minicik bir ayna kendim sağıma koymuştum. E bir de motor düşük cc çekmiyordu da yokuşta nasıl ite ite çıktığımı hatırladım. Benim zamanım da yağmur ve kara denk gelmişti ilk kez yanlamalara başlamıştım o zaman. 😂 Yazın güzel kuryelik. Yaparsın navigasyon işini çok görüyor zaten başka türlü bulamazsın adresleri. Ayrıca kadın kurye olunca bahşişlerin de fazla olur. İnsanlar şaşırıyor ama seviniyor. Bir de yemeksepeti yorumlarda popüler olabilirsin. 😂 ama dikkat et erkek kurye bekleyip donla kapı açan da oluyor aman aman. Trafikte de dikkatli olman lazım. Dikkatli olurken de yemek taşıyorsan artık kaldırımdan arabaların kenarlarından falan geçmek zorundasın. Kurallara aşırı dikkat edersen yemek soğur paket gecikir sıkıntı yaşarsın. maalesef bu böyle. Ama hoşuna gidecektir.
Ben bazen adresi bulamayınca ağlıyordum tabi 😂 ama aşırı zor adresler oluyordu yanlış adres sonucu vs sinirden ağladığım çok oldu 😂50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl5 yıl çalıştım.
Getiresi güzel.
Sürekli geziyorsun.
Çalıştığını hissetmiyorsun.
Severek yaptım.
Olumsuz yanı
1. Hava şartları özellikle yağmur rahatsız edici, üstün, başın ıslanıyor, tekerlekler kayıyor, kaza riski artıyor. Hem soğuk, hem yağmur ve fırtına da varsa çekilmez, nefret ettiriyor.
2. Trafik içindesin, sen kurallara uymaya çalışsan da uymayanlar çıkıyor. Bir çok kez kavga ettiğim oldu. Yoğunluk vaktinde ister istemez hız yapıyorsun. Bir çok kez kaza yapmışlığım var. Tehlikeli iş. Hatta kömür madenciliğinden sonra en tehlikeli ikinci iş moto kuryelik.
3. Müşteri sorunları, paketin yanlış eksik gitmesi gibi sorunlar çıkabiliyor.
Buna benzer olumsuzluklar ve zorluklar dışında severek yaptığım bir iş.
Dikkati ol 🍀00 Yorumla
+1 yılÖncelikle tebrikler başarma konusunda şüphem yok yapacağını var sayıyorum eski bir kurye olatak motorunu iyi tanıman gerek frenleme mesafesi trafiği okuma becerin, genelde lastikler yağışlı havalarda ıslak zeminlerde buz paneni gibi kayar tabi kuryeliğin en zor zamanları kış ayları sıkı giyin yağmurluğunu yanından eksik etme tekrar başarılar kolay gelsin...
00 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
Yok ya sadece siparişler artar. 😇00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
Fu Fu kısmına bayıldım ama çok motor süren biri değilsen ve İstanbul'da ikamet ediyorsan o fu fu lara dikkat et 😂
Kararını verdin ve kurye olduysan yeni işin hayırlı olsun. Ümraniye Akyakada paket takside çalışan bir kız vardı. Hiç öyle zorlanıyor gibi görünmüyordu. çatır çatırda yapıyordu işini. Senin olsa olsa sarı saçın eksiktir 😂 Başaramayacağın bir şey olduğunu düşünmüyorum. O zaman repliği hatırlayalım;
"Sen aklına goyduğun herşeyi başarırsın. Çünkü senin inanılmaz bir gücün var ve sefgin de var" 😂10 Yorumla
+1 yılYahu ben bu Kaçıkların arasına araba ile bile dalmaya korkarım. Makasçısı, yarışçısı, doğancısı, apacheesi ancak altımda tank veya ZPT olacak ki trafiğe çıkabileyim. O da çok yakar. Varsa etrafta bir tankçı subay/astsubay falan söylesin? Bir leopard ne kadar yakar 100km'de?
00 Yorumla
+1 yılKolay bir meslek değil kuryelik. Kışın soğukla, yazın sıcakla uğraşıyorsun hepsinden öte araba sürmeyi bilmeyen tiplerle karşı karşıyasın sürekli. Riskli bir meslek… İstanbul trafiğinde motosiklet kullanan biri olarak söylüyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum zor, denemem istiyorum🙂gorusun icin tesekkurler
- +1 yıl
rica ederim... Dikkatli olmalısın. BBK yı deneyebilirsin tam olarak başlamadan önce bir ön deneyim kazanabilirsin
+1 yılHalledersin bence, erkeklerden farklı bir zorluk yaşayacağını zannetmiyorum motor üstünde. Ama teslimat sırasında binbir türlü insanla karşılaşmaya hazır ol belki taciz eden olabilir umarım olmaz başarıla
00 Yorumla
+1 yılKadınların böyle farklı mesleklerde iş edinmesi çok güzel bir şey umarım yolunda gider, kuryeciliğin de çeşitli zorlukları oluyor laf dinlemeyen aptal müşteriler falan 🤦♀️ Allah kolaylık versin
03 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler, farklilik yapmak istedim
- +1 yıl
Sadece dikkatli ol kadın kısmının motor tepesinde işi ne vs diyen sarkıntılık yapmaya kalkan, trafikte sıkıntı çıkartan insanlar da olacaktır malum Türkiye'de yaşıyoruz. Taksicilik yapan bi kadın tanıdığımdan biliyorum benzer sıkıntılar yaşadıı onlara pabuç bırakma 👍
Soran+1 yılDikkat ederim tesekkur ederim🙂
kuryelerin ben kışın ve belirli yaştan sonra ne yaptıklarını yapacaklarını merak ediyorum. Hiç emekli olmayacakmış gibi çalışman gerekirse ölene kadar hangi meslek daha mantıklı sorusunu hep kendime sormuşumdur.
00 Yorumla
+1 yılKaç yıllık kuryeyim böyle güzel kurye görmedim! 😅 Görsellik muhteşem! 😅
Evet zorlanırsın, insanlar insan değil, trafikte kurallara uyulmuyor, kuryelik zor stresli iş ama parası güzel...00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin gibi hemcinslerimi gördükçe acaba ben neyim diye utanıyorum. Çok mücadeleci, güçlü ve azimlisiniz, sen gibileri gördükçe bıkıyorum bu halimden yemin ederim 😞 keşke 🤏🏻 kadarcık umudum ve başarım olsaydı, bu arada işin hayırlı olsun kızçe 👍🏻
10 Yorumla
+1 yılNasil cesaret edebiliyisunuz ya ben korkarim trafikte filan
20 YorumlaMotor kullanmada bir sıkıntı yokta insanlarla uğraşmak çok zor kapısını çaldığın kişilere dikkat et hayatında kadın görmemiş birine denk gelebilirsin
00 Yorumla
+1 yılKolaçan var YouTube da. Birkaç hafta önce 3 kadın kurye ile çekim yapmıştı. Görüşlerini almıştı. Ona bak. Belki fikir verir sana.
00 Yorumla
+1 yılİstedikten sonra neden zor olsun ki?
Zorluğu siz belirlersiniz.
Başkasına zor gelen size kolay gelebilir.00 Yorumla
+1 yılfu fu mu sürcen asfasd :D :) umarım işini çok beğenirsin ve mutlu olursun hayırlısı olsun şimdiden :)
00 Yorumla
+1 yılDenemeden bilemezsin bence yaz aylarında güzel olur
01 Yorumla
Soran+1 yılDimi bence de🙂
+1 yılZorlanmazsın kadın kuryeler çok çoğaldı son bir kaç yıldır. Bir de çok iyi para kazanırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar kazaniliyor
- +1 yıl
Firmaya göre değişir :))
Yaparsın ya dikkatli kullan bende getir kuryesiyim 18 kazam var 5 i ağırdı
03 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler dikkatli olurum, sen de ol
Soran+1 yılYok degilim elhamdulilah😄
😂😂 sürersin tabi, kuriyelik bence cok zor bi is alani hic calismadim ama biliyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılDeniycem bakalim😄
Soran+1 yılTesekkurler
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir haftada pes edersin çünkü erkekler sapık
seni görmek için sipariş verecek olanlar var sana yürüyecekler terslersen olumsuz yorum yapacaklar şikayet edecekler11 Yorumla
+1 yılİl başta İş arkadaşlarına fazla yüz verme.
Muhabbet falan fazla etme00 YorumlaNeden zor olsun ki? Motoru sırtın da mı taşıyacaksın 😅 kolay gelsin diliyorum 😊
00 YorumlaHiç bir iş kolay değildir ama istek olduktan sonra herşeyi başarırsın 👍🏽
00 Yorumla
+1 yılİstedikten sonra başarırsınız. Elbette ilk başlarda zor ama sonrasında baya alışırsınız. Başarılar.
00 Yorumla
+1 yılBiraz yorucu olabilir fakat üstesinden geleceğine eminim.
00 YorumlaZorlukları var ama çok keyifli iş bende kuryeyim ordan biliyorum
04 Yorumla
+1 yılZorlanirsin ama kolay is diye birsey yok. Her ne is yaparsan yap bir zorlugu olacak.
00 YorumlaYoo niye zor olsun gayet iyi ve gündemde olan bir meslek
00 YorumlaÇok rahat , güzel ve zevkli sarıyor aslında. Tabi sağına soluna bakmayan şoförleri saymazsak. 1 ay çalışıp kaza yaptım bacağımı kırdım
00 Yorumla
+1 yılher meslek gibi kuryeliğinde zorluğu var zorlayabilirsin
00 Yorumla
+1 yılSeni görmek için sürekli sipariş verirler artık çok yorulursun.
00 Yorumla
+1 yılYağmurlu ve karlı havalarda zor motor eğitimi almalısın ehliyetle olmaz o iş
00 Yorumla
+1 yılZorlukları olacağı gibi avantajları da var. Kadın kuryeler azınlıkta olsa da var. Doğru karar.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKurye disi baska seyler de olmasin da.. bizim milleti biliyorsun sonucta, her firsati deniyoz pusu da bekler gibi…
08 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
Cevap sahibi+1 yılboş ver abla yasarsan anlarsin zaten
Soran+1 yılCiddi misin
Cevap sahibi+1 yılHangi konuda?
Soran+1 yılAnlarsin zaten ya dedin ya, kotu bisey oluyor diye dusundum
Cevap sahibi+1 yılOlabilir iste…
Soran+1 yılNe olabilir soyler misin
Cevap sahibi+1 yılYa boş ver onemli degil
+1 yılDayıcaksın motorun arkaya dötünü sabaha kadar fu fu tüm şehir ayaklarının altında
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnemli olan o zorluklara Ne kadar direnebileceğin? Kesin kararlıysan motor ehliyeti için yardımcı olabilirim.
00 Yorumla
+1 yılSen yapabileceğine inanıyorsan zorlanacağını sanmam
00 YorumlaGüzel iş olarak görünüyor ama allah korusun kazası var belirli bir saat sonra kendinde olamayacaksın aslında duyuların körelecek ama tehlikeye girmezsen hızlı kullanmazsan sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılBence çok güzel bir karar evet ilk başlarda bayağı zorlanırsın ama gayet zevkli ve eğlenceli hâle geliyor yavaş yavaş monotonlaşan hayatımıza motorların da zevk verdiğini düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılRabbim kolaylık versin, kolay iş yok malum ama dikkatli ol
00 YorumlaEğlenceli bı meslek kendine guveniuosan düşünme yap gitsin
00 YorumlaYaparsın kuzum niye yapamayasın ama sürerken dikkat et yeterli.
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim🙂
+1 yılİşini sevdiğin müddetçe zor olmaz. Mesele, sevdiğin zevk alabildiğin işi yapmaktır.
00 Yorumlaİstanbuldaysan sürücülerin saygısı yok bunun erkek kadını yok net 🤔
00 Yorumla
+1 yılAzim ile istediğin her şeyi yaparsın ama lütfen ekipmansız yola çıkma
00 YorumlaBende kuryelik yapıyorum. En sinir olduğum konu hem geziyorsun hem para kazanıyorsun :)
00 YorumlaKafalarına göre süper soru seçiyorlar sonra silemiyorsun da soruyu
00 Yorumla
+1 yılzor hakkin da hayirllisi
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi bakalim sagol
+1 yılSen kadınsın ve başarırsın. ✌💪💪💪
10 Yorumla
+1 yılZor olur ama zamanla alışırsın
10 Yorumla
m +1 yılBende mi kurye olsam ya. Valla başka iş yok
10 Yorumla
+1 yılGöründüğü gibi kolay değil
00 Yorumla
+1 yılBaşarırsın merak etme
00 Yorumla
+1 yılBiraz zorlanirsin bence
00 YorumlaYollar senindir kim tutar seni
00 YorumlaHayırlı olsun Allah utandırmasın kardeşim
00 YorumlaBişey olmaz çalışmak iyidir
00 Yorumla
+1 yılbu yaşta, düşüp bi yerini kırmada
00 Yorumla
+1 yılOlur olur. Güzel olur.
00 Yorumla
+1 yılZorlanabilirsin ama severek yaparsan kryifli olur
00 Yorumla
+1 yılbence zorlanmazsın kaskını tak güvenle dikkat et
00 Yorumla
+1 yılMotor sürüşün iyiyse zorlanmazsın.
00 Yorumla- Devamını Gör (77)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar