Kızlar Bir Adım Öne Şişmanlık yüzü neden daha güzel gösterir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Şişmanlık yüzü neden güzel gösterir Şişmanlık yüzü neden daha güzel gösterir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Tüm kırışıklıkları gerdiği için çok daha genç bir görünüm sağlar deri. Bu yüzden olabilir 0 0 Yorumla
sedatkalender49 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kemik yapısının belirginliği veya yüz derisindeki yara izlerini falan kapatır, ondan olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Alakası yok, sadece güzeldir ve kilo almıştır. Şişmanların yüzü güzeldir değil yani 1 0 Yorumla
selny12 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl yanaklar dolgun olunca daha tatlı görünüyormuş sevgilim sürekli kilo almam için ısrar ediyor gıdıktan boynum görünmezse beni daha çok severmiş 1 2 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😊👍 Yorumla ElifKaragungen +1 yıl @Tatlı_günahlar erkekler balik etli severler :) elini attigini zaman et gelicek der benimkisi bu yuzden olabilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Tüm kırışıklıkları gerdiği için çok daha genç bir görünüm sağlar deri. Bu yüzden olabilir
Kemik yapısının belirginliği veya yüz derisindeki yara izlerini falan kapatır, ondan olabilir
Alakası yok, sadece güzeldir ve kilo almıştır. Şişmanların yüzü güzeldir değil yani
yanaklar dolgun olunca daha tatlı görünüyormuş sevgilim sürekli kilo almam için ısrar ediyor gıdıktan boynum görünmezse beni daha çok severmiş
😊👍
@Tatlı_günahlar erkekler balik etli severler :) elini attigini zaman et gelicek der benimkisi bu yuzden olabilir
Çoğu kişide kötü gösteriyor bence
çünkü yağdan gergin görünüyo
yüzdeki her şey ufalıyo
Bilmem ama sisman kadinlar hosuma gider.
Kim şişman hani nerde bayılırım :))
Alakası yok şişmanlıkla
İlgi odağı orası olduğundan sadece
Güzel göstermiyor
Yoo ben kılo alınca kendımı hiç begenmem 🤦🏻♀️
Gergin olur
Yanaklar botokslu gibi gözükür bence hoşşş
Alakası yok
Buna kim yalan soyledi
En canım söz
göstermez