+1 yılDuruşunu koruyabilirsen tabi olabilirsin. Ben de bir süre istedim, zaten askeriyede de çok zaman geçirdim ama babam izin vermezdi kendisi çok çektiği için.
05 Yorumla
Soran+1 yılAblam subay bende çok istiyorum senin yapın uygunmuydu sertmisin
- +1 yıl
İstediğim zaman maskülen olabilen bir karaktere sahibim yani evet denesem çok rahat olabilirdim aslında
Soran+1 yılKeşke deneseydin ozaman
- +1 yıl
Babam niye onaylamaz anlıyorum. Zaten bana göre değilmiş büyüyünce anladım. Aslında iyi ki de denememişim gençliğim heba olurdu.
Soran+1 yılHayırlısı diyim benim tek amacım subaylık
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim babam askerdi ve çok zor bir hayatımız oldu ordan oraya sürüklendik kimseyle derin ilişkiler kuramadık daha en baştan siyasi bi şekilde büyüyorsun ayrıca askerlerin psikolojisi çok da sağlam olmuyor emekli olur olmaz anneme iftira atıp boşandı sonra da sevgilisiyle evlendi 5 senedir görüşmüyoruz kendini boş ver çocuğunu düşün
02 Yorumla- +1 yıl
Benzer yollar başka sonlar. Biz de sürüklendik durduk aynı şekilde ama siyasi şekilde büyütülmedim. Ebeveynlerimin orta yaş krizlerinde de sizinkinden farklı sorunlar yaşadık.
Gizli Üye(18-24)+1 yılIstersen subay ol tüm erkekler emrine girsin hoşuna gider dimi 😂😂 benim gider 🤣
51 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen :)) çok gider
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim hayalim subay olmak 🙂 subay oldun mu tüm bölük Senin emrinde bir süre sonra bölük komutanı oluyorsun sonra sınav var istersen orgenerale kadar yükselebiliyorsun. Ama astsubay olursan max kıdemli başçavuş olabilirsin o da pek kötü bir rütbe sayılmaz ama ben subay isterim...
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen benimde isteğim subaylık kadın için çok güzel bişey emrinde erler falan ması:)
+1 yılBende çocukken bir ara komando olanı istiyordum ama anladım ki akademik alanlara daha uygundum.
11 Yorumla
Soran+1 yılSubaylık güzel bayan için
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlar Bir Adım Öne Cevval olmak lazım orada komutan olabilmek için küçükken bende olmak isterdim ama şu anda bir baltaya sap olamadım.
01 Yorumla
Soran+1 yılBayan için çok güzel
+1 yılBen istemem şahsen bi yığın kadınsızlıktan kafayı yemiş erkeğin arasına girip iyi hissedemem zaten yemeklere şap falan atıyolardı sanırım efsane midir bilmiyorum ama dhdkhdjdd
00 Yorumlaİstemiştim. Sağlığım izin vermedi. Gerçi o sicil kaydına ulaşsalardı yine almazlardı sanırım.. Bir de vatandaşlık mevzusu var. Ama istemiştim.
09 Yorumla
Soran+1 yılHadi yaa yapın müsaitmiydi benimde tek idealim
- +1 yıl
Ailesiz, zar zor büyüdüm. Pisliğin dibini gördüm. Mecburdum, dövüşte geliştirdim kendimi. Boksörüm. Güzel subay olurdum ancak... Olmadı işte. Hem Türk hem Rus vatandaşıyım. Vazgeçecektim Rus vatandaşlığından. Orası benim tek umudumdu. Yine de kurtuldum oralardan. Büyüdüm. Okudum. İş sahibi oldum. Evlendim...
Ancak içimde hala uktedir. Gidebilseydim derim hep. Ah bir gidebilseydim.
Gidebilmiş olsam eşimle orada tanışacaktım.
Bayrağı göğsümde taşıyacaktım.
Geliştirebildiğim kadar geliştirmiştim kendimi. Beni kullanabilecekleri kadar kullansınlar istemiştim.
Olmadı.
İnşallah sen başarırsın❤
Soran+1 yılAmin canım yaa çok dağol çok müsaitmiş yapın
Soran+1 yılHayirlisı olsun ama boks falan diyosun erler çok çekerdi senden:)
Soran+1 yılAynen ablamda subay hiç taviz vermiyor
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim hayalim subay olmak 😍😍
Her gün 5km koşuyorum fitness yapiyorum. Hatta fitnessın bağımlısı oldum! Koşmadığım gün yok! Birazdan çatıya çıkıp alt vucud calısıcam 😊😊00 Yorumla
+1 yılHayalim Üsteğmen olmaktı Lakin sürekli emir altındasın katlanamazdım galiba
00 Yorumla
+1 yılÇok istiyorsan olursun. Neden olmasın ki? Benim işim var zaten. Öğretmenim.
00 Yorumla
+1 yıldişil enerji ağlıyo şu an
11 Yorumla
Soran+1 yılAğlamıyorum hevesliyim:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence zor bir iş. Ama sen istiyorsan istediğin şeyi yap
03 Yorumla
Soran+1 yılZor tabi ama çok güzel bence teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Her şey gönlünce olsun
Soran+1 yıl:) teşekkürler seninde
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 yıl hizmet verdim sağlığım nedeniyle ayrılmak zorunda kaldım
019 Yorumla
Soran+1 yılRutbelimisiniz
Cevap sahibi+1 yılRütbeliydim
Soran+1 yılUmarım sağlığıniza kavuşmuşsunuzdur bir kadın için çok özel bir şey değilmi subay olmak
Cevap sahibi+1 yılDünyanın en güzel mesleği
Soran+1 yılBencede askerlik yaşam tarzı değilmi sizcede
Soran+1 yılO disiplin falan çok etkileyici
Cevap sahibi+1 yılHerşeyi öyle
Soran+1 yılEvet aynen öyle:)
Soran+1 yılÖzlüyormusunuz askeri ortamdan sonra sivilde çalışmakta zordur
Cevap sahibi+1 yılAlıştım
Soran+1 yılSert bir komutanmıydınız peki kadınların daha sert olması gerektiğini düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılDaha disiplinli
Soran+1 yılDoğru daha disiplinli olmak lazım
Cevap sahibi+1 yılAsker olmayı mı düşünüyorsun
Soran+1 yılEvet çok istiyorum var mı tavsiyeniz
Cevap sahibi+1 yılŞimdi subay olmak kolay bizim zamanımızda kho vardı şimdi milli savunma uni
Soran+1 yılEvet maalesef öyleydi çok kötü oldu aslında bende kho da okumak isterdim şimdi sözleşmeliye giricem bakalım nasip
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim:)
Ben isterdim de sen bir bayansın bayanlar için çok zordur
00 YorumlaEvet ya
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok zevkli bence
+1 yılHayır ben zorlanırdım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBüyük yaram diyebiliriz
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılNe sen sor ne ben anlatayım😑