Karşı komşum sınıf arkadaşlarım ekonomik sıkıntılardan dolayı evden çıktılar. 4 kişi kalıyorlardı artık evde iki kişi var. 2 gün bizim evde kaldılar sonra öğrendim ki 1 haftadır camiinin imam odasında kalıyorlarmış. Kaymakama, iş adamlarına her yere başvurmuşlar yardım bulamamışlar. Adanada çalışacak yerde yok. Öğrencilerin çalışabileceği her yer dolu. Okul yemekhanesi 2 kişi alacaktı 18000 öğrenci başvurmuş!
Ama azerbaycanda her öğrencinin en az 2 bursu var. Ben 3 burs alıyorum yardım etme teklifinde bulundum ama gurur ettiler kabul etmediler.
Türkiyedeki insanlar neden okuyan öğrenciye destek vermezler?
Türkiyede öğrencilere neden kimse yardım etmiyor?
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Belki de insanlar sana 3. bursu vermek yerine onlardan birine vermeliler.. yanlış anlama sen zaten yapman gerekeni yapmışsın ama burs verenler hiç dikkat etmiyor kimin ne aldığına, çok fakir arkadaşım çok iyi bir üniversitede tıp okuyor hiç bursu yok, okula arabayla gelen arkadaş 2 farklı yerden burs alıyor
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yanlış anlamışsın ben azeriyim ben buralarımı azerbaycandan alıyorum!
Ay hayır yanlış anlamadım işte okusana görüşümün devamını canım benim.. sadece senden bahsetmiyorum diğer arkadaşımdan da bahsettim mesela Hem azerbaycanlı olduğunu belirtmemişsin, yanlış anlamam da gayet doğal!