Erkeklerin yogun oldugu bir yer, sekreter olacagim. Nasil bana getir gotur isini yaptirmazlar nasil engel olurum sizce ufak bir yer. Kızlar Bir Adım Öne
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNasıl ezdirmemeyi düşünmekten ziyade üzerine düşen işlerin ne olduğunu iyi öğrenmelisin. Getir götür işleri yapmak istemiyorsun ama belki de başlayacağın o sekreterlik işinde çay götürüp getirmen de dahildir buna. Bu ezilmek değil iş sonuçta, öyle düşün.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sekreterlik getir götür işide değil onlar öyle bir şey de isteyemez istese bile yapmama özgürlüğün var ki sekretersin sekreter çay getir götür yapmaz senin işin masa başı kendini bence bu kadar kasmamalısın
Sana demezler kalk gel çay getir ben bir şirkette pazarlama departmanındayım bana diyemezler aa git de getir iki çay içelim herkesin görevi var.00 Yorumla
+1 yılNeyi yapıp yapmaman gerektiğini öğren. Ona göre işin olmaan şeyleri istediklerinde işin olmadığı halde hatrın için yağıyorum diye vurgula güzel bir dille. Sonra istediklerinde yapma. Yapmak zorunda olmadığını senin bildiğini anladıkları için daha da istemezler.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
8Cevap
Zor bir denge hem saldirgan olmamak hem kendine saygi duydurmak lazim. Kızlar Bir Adım Öne
00 Yorumla
+1 yılHaklarının farkında olduğunu duruşunla sözlerinle ses tonunla hissettir her zaman
00 Yorumla
+1 yılSen daha baştan ezilmeyi kafaya koymuşsun önyargı ile başlarsan sen kaybedersn
00 Yorumla
+1 yılYapacağın işi öğren ne için seni aldılar ise bunu bil bilerek davran
00 Yorumla
+1 yılSekreter olacaksın yani en alt tabaka vasıfsız halkanın en zayıf noktası o yüzden kendimi ezdirmeyeceğim diye dik gidipte işinden olma
00 Yorumla
+1 yılSenin tavırlarına bağlı elinden geldiğince ağır başlı olmaya çalış
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSekreterlik de bu tür işler dahildir genelde. Hele iş tecrüben VS de yoksa
00 Yorumla
+1 yılMüdüre bağlı değil misin işçiyle ne işin var
00 Yorumla
+1 yılkendi duruşundan asla taviz vermeyerek...
00 Yorumla
+1 yılHer şeye tamam deme
00 Yorumla
+1 yılO zaman sende her denileni alttan alma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaskın karakter ol konuşurken sert konuş
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi