Kadın Emeği Kadın girişimci destek programları hkda? Shehnazz Takip Et Xper 4 Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Herkes konuşuyor amaç işin aslı nedir? Göstermelik Elle tutulur bişeyler yapılıyor Fikrim yok Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kadın girişimci destek programları hkda? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KonumYok Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Kadınlarında bır meslek dalında kendılerını gosterebılmelerı ıcın yapılan egıtım.. Ayrıca destegın sebebı cok fazla ıs potansıyli olustursbılmek 1 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl elle tutulur bir şey duymadım bugüne kadar ki sürekli insanlarla iç içe bir iş yapıyorum.. 1 0 Yorumla
ak3ar1 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 78% +1 yıl ayıptır günahtır. Kadınlara pozitif ayrımcılık yapıldığı aşikar bu konuda. 0 0 Yorumla
kalpsiz-melek Takip Et Master Yaş: 24 , eic 50% +1 yıl Faydasını görenler var ama iş fikrine göre değişir 0 0 Yorumla
lovbdy Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Bi fikrim yok ama girişimci kadınları çok severim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kadınlarında bır meslek dalında kendılerını gosterebılmelerı ıcın yapılan egıtım.. Ayrıca destegın sebebı cok fazla ıs potansıyli olustursbılmek
elle tutulur bir şey duymadım bugüne kadar ki sürekli insanlarla iç içe bir iş yapıyorum..
ayıptır günahtır. Kadınlara pozitif ayrımcılık yapıldığı aşikar bu konuda.
Yapıyorlar belki
Ama kime
Destek oluyorlar ama yetersiz bence
Faydasını görenler var ama iş fikrine göre değişir
Bi fikrim yok ama girişimci kadınları çok severim.
Ne kadar para veriyorlar acaba
Boş sadecee laf
Baya edıyorlar
gelişir