Hukuk istiyordum ona göre çalıştım fen temelim yok hemşire sıralaması çok yüksek değil 3 ayda fen kısmını halletmek mümkün mü?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hukuk ve hemşirelik iki farklı puan türüne sahip bölümler, tercihini kesin olarak yapmak sınava 3 ay kalmışken çok daha önemli hale geliyor konsantrasyon için.
Hemşirelik 3 ay içinde kazanılması, fen temeli olmadan düşünülürse zor bir ihtimal çünkü fen-matematik puan ağırlığındaki çoğu öğrenci dersine de iyi çalışmış kişiler oluyor. Yine de imkansız olduğunu unutmamak lazım, geceyi gündüze katıp feni 3 ayda bitirmek mümkün.
Diyelim ki hemşirelik kazandın ve mezun olmaya kadar geldin, şu an da hemşire olan arkadaşlarım ilk senelerinde olmalarına rağmen yüksek maaş alsalar da iş yükünün fazla olması bir çok hemşireyi de normalden fazla yıpratıyor. KPSS puanları çok yüksek değil, ataması kolay ama çalışması zor bir meslek.02 Yorumla- +1 yıl
Evet bu zaman da zor hukuk da devam etmeliyim fen temelim biraz olsa neyse ama yok maalesef hukuk kazanmam daha yüksek ihtimal
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
9Cevap
+1 yılBu hayatta hiçbir şey için geç değildir gadası
10 Yorumla
+1 yılSınavda çıkan konu dağılımı bellidir. En çok çıkan konudan başlayarak çalış. Yeterli kısma ulaşacağına inanıyorum 3 ayda. #BenVarım #KızlarBirAdımÖne
10 Yorumla
+1 yılHiç bir şeyin yaşı yoktur inan. Sen yeter ki istiyor ol. O azim ve o heves varsa zaten kolay geçer bu süreç.
00 Yorumla
+1 yılAzimliysen hiçbir şekilde geç değildir yeter ki iste
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHemşirelik için geç değil çünkü puanı yüksek değil. Temelin varsa rahat kazanırsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemşireyim ve keşke olmasaydım 😂😂 o yüzden boş ver hukuk olarak devam et
01 Yorumla- +1 yıl
Kazanırsam inşallah hukuk☺️☺️☺️
+1 yılHayır tabi ki herkes kendi zamanını yaşar
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şey için geç değildir
00 YorumlaMümkün iyi çalışırsan
00 YorumlaFen daha halledilebilir evet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHukuk oku bence yetiştiremezsin.
00 Yorumla
+1 yılDeğil
02 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Yaşın genç
+1 yılHiç değil bence
00 Yorumla
+1 yılHiç geç değil kanka
00 Yorumla
+1 yılBence yapabilirsin
00 Yorumla