Kızlar Bir Adım Öne Kadınlara mobbing uygulanması neyin göstergesidir? nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Kadınların çalışkan güçlü işinde başarılı olmasını çekemeyen insanların yaptığı bir acizliğin adı bana göre mobbing'dir.Kadınlara mobbing uygulanması neyin göstergesidir?#Kadınlar Bir Adım Öne#gadasından sevgilerle 🙃#gadası Kadınlara mobbing uygulanması neyin göstergesidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Tarihten süre gelen ataerkil modelinin yanlış anlaşılmasının getirisidir. Buna cahillik de eklenince işin içinden çıkılmaz bir hale dönüşüyor. #BenVarım #KızlarBirAdımÖne 1 0 Yorumla
isparos Takip Et Master Yaş: 50 , eic 60% +1 yıl O kadar çok beyinsiz varki, vaktiyle banada yapmıştı müdürüm sonra cevabını aldı orası ayrı. 1 0 Yorumla
BiBusesin Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl AdaletsizlikYozlaşmışlıkCahillikEğitimsizlikKültürsüzlük Karaktersizlik 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Zavallılığın göstergesidir kesinlikle.. Gücü yetmiyor bazılarının kimseye ve kadınlardan çıkarmaya çalışıyorlar hırslarını.. 2 0 Yorumla
srtcbrk Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl mobbing tilurkiye de özel sektorun olmazsa olmasi.. ve kadini erkegi yok 1 0 Yorumla
terazininbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Sadece kadınlara değil zayıf olan her halkaya yapılıyor bu. Erkeğe de yapılıyor. 1 0 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Mobbing kadınlara sadece iş ortamlarında uygulanmıyor ki neredeyse hayatımızın her alanında var. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Uygulanan yerin aslında ne kadar adaletsiz de geri zihniyet bir yere sahip olduğu. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Daha güçsüz gördükleri için mobbing uyguladıklarını düşünüyorum. Böylece elden ayaktan çekmeye uğraşıyorlar. 1 0 Yorumla