Ben bu yil liseyi bitiriyorum, ve okul mudurum bana Parisin en guzel universitelerinde sansim oldugunu soyluyor, ve beni kayit etti. Ama ailem okumami istemiyor. Bizim ailemizde hic kimse meslek sahibi olmamis, sen mi sahip olacaksin diyorlar. Arkadaslarimada anlatamiyorum, ve ne yapicagimi bilmiyorum. Cok korkuyorum bu kadar yilim bosa gidecek diye. Hayallerimi, bana sevinc veren tek sey, ve aliyorlar ellerimden. Herkes biliyor ne kadar cok onemsedigimi ama bir kiz oldugum icin izin vermiyorlar. En yakin universiteye otobusle sadece birkac durakla gidebilirim. Ama bu bile onlar icin cok uzak. Yaziyorum, cunku sonumun boyle bitmesini istemiyorum. Yaziyorum, cunku hayallerimden vazgecemiyorum. Ama biliyorum ki kacinilmaz son beni bekliyor. Anliyacaginiz dogdugun ev kadernindir. Ve buda benim kaderim...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Valiliğe git anlat bence aileni ikna etsinler
Birilerine anlatmaktan çekinme tam tersi hocalarına anlat çözerler bu işi00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
10Cevap
+1 yılAile büyüklerinin araya girmesi iyi olabilir gadası
00 Yorumla
+1 yılkaderiini değiştirmek senin elinde eğer cidden böyle bir şansın varsa aileni dinleme ve git oku
00 YorumlaDışarıda okuyorsun sanırım ve ailen ona izin verdilerse dışarda okumana ona da izin vermeleri lazım mantıken
00 YorumlaÜniversite sınavına girmeden kafasına göre nasıl kayıt ediyor üniversiteye?
03 Yorumla
Soran+1 yılBurada lisenin ikinci doneminde kaydini yapiyorsun. Ve universite yilin sonunda hem lise notlarini hem de sinav sonuclarina gore sonuclar aciklaniyor, ve o okula alinabiliyorsun. Ayrica, lisede son iki yil aldigin notlar 60% son notunun icine hesaplanoyor. O yuzden senin kaydini once yapabiliyorlar.
Soran+1 yılHayir, yalan soylemiyorum. Ve okudugum lisenin adi: Louis Armand
Hocalarini devreye sok elinden geleni yap valiye bile cok hayir diyemesiler
00 Yorumla
+1 yılDirenmelisin onların eline bırakacağın bir mesele değil bu. Vazgeçmek kolay ama pes etme.
00 Yorumla
+1 yılÜzücü bir durum. Ne desek boş şimdi. Umarım yoluna girer her şey.
00 YorumlaTabii ki de gideceksin aileni sakın dinleme
10 Yorumla
+1 yılKayıt ol dondur 1 sene falan yatılı bi yerde çalış boş ver aileyi
00 Yorumla
+1 yılSakın kimseyi dinleme yoluna devam et
00 Yorumla
+1 yılBu devirde böyle düşünen aileler hala var mı ya
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKendi ayaklarının üzerinde durmalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAilenle konuşman lazım
00 Yorumla
+1 yılKaç git o evdennn
10 Yorumlaaileni dinlemeyip okula gitmelisin bence.
00 Yorumla
+1 yılHe he
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılParis mi zort ajahhahahakskasksks tamam kanka
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Ailem okumamı istemiyor, hayallerimi elimden alıyorlar. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat