Cinsiyet ayrımı yapmak bile saçma herkes eşittir erkeklerin yaptıklarını kadınlar, kadınların yaptığını da erkekler yapabilir bunun bi ayrımı olmamalı.
Allaha sukur hetoro degilim yaklasim onemli ben yaklastikca sen yaklasmayinca tabikide duraklamak zorunda kaliyorum bekliyorum yaklasim ama yok senden nereye kadar bekliyecez eziyet ediyoruz birbirimize
Ne 15 yaşındası mal kafayı yemişsin sen. 24 yaşındayım ben özürlü. Sen yüz bulamayınca iftira atan ergenin tekisin asıl hadi defol git bu sefer cidden engelliyorum seni yalancı
Böyle bir kıyaslama yapmak hani ne bileyim, ben eşitliği savunan birisi olarak çok gereksiz buluyorum, başarı bireyseldir cinsiyete kılıfına mı yerleştiriyorsunuz birde.
Aşçıyım. Yıllardır çalışıyorum. Kadının olduğu mutfakta pislikte bitmiyor düzen de oluyor. Erkekler kadınların yanında daha çalışkan, insancıl da oluyor. Gaddar, aklı bacak aralarında da oluyor.
Kesinlikle katılıyorum kadın çalışanlar daha başarılı doğaları gereği korumacı ve anaç yapıları işe daha sahip çıkma eğilimi sağlıyor erkeklerin her zaman biraz umursamaz yapıları vardır
Kadınlar iş hayatında daha başarılı değil ama toplumsal yaklaşım kadınlara ağır ve fazla iş verilmemesi yönünde erkeklere verilen fazla ve ağır işler kadınlara verilmiyor
Kadinlar basarilidir. Bir kadin calissa bile emekli olamaz. Yani hayattan, evden cocuklariyla ilgilenmekten. Cinsiyetcilik degil bu. Yaratilisimiz da var bizim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kadinlar, kadinlari soyler, gercek adamlarda yine kadin der. Ama kendini adam sananlarda adam der :)
Kadınlar daha başarılı değil bence ama erkeklere göre daha zor iş hayatında başarı yakalamak. Bu nedenle kadının başarısı daha çok takdire şayan. Şartlar aynı olsa belki o zaman kıyaslana bilir.
Yanlış bir düşünce bence, bir kadında dış etmenlerden ya da kendi içindeki etmenlere bağlı verimsiz başarısız olabilir aynı durumda bir erkekte. Biraz göreceli bir kavram bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
205Cevap
Kadınlar her yerde başarılı Bence her yerde bir numarasın
Tabiki yanlış.. bayan olmanın bir kaaç avantajı var sadece
Hayır. En çok kim emek verdiyse, en çok kim azimli, istekli ise o kazanır. Bunun cinsiyeti yok
Sorumlulukların daha bilincinde oldukları icin genelleme yapmadan bu fikre katılabilirim
Erkek egemen toplumda yaşadığımız için ne yazıkki her alanda daha çok emek vermek zorunda kalıyoruz.
kadınlar isterse başarır da işte isterler mi o var :D
Eğer biri bu konu hakkında eğitimliyse, başarının cinsiyeti yoktur.
Kadınlar daha rekabetçi ve hırslı bu nitelikler başarıya davet çıkar 🤝 tebrikler
Kadın olarak buna katılmıyorum. Algısı böyle ama gerçeği hiç öyle değil
Bizim halk kanka, sokakta ilginç cevaplar çıkmıştır mutlaka. Videoyu izlemedim.
Sokak Yine İnanmamıştır Ama Kadınlar Erkeklere Oranla İş Konusunda Daha Başarılı
Yalan maalesef. Bin yıl da geçse erkekler hep daha başarılı olacak. İstisnası olabilir.
Kadınlar ve erkekler iş hayatında beden olarak eğit değil, lakin ofis gibi ortamlarda tabiki eşit
Bir işin nasıl daha iyi yapıldığı önemlidir. Cinsiyeti farketmez.
Kadınlarında başaralı olduğu konular olur erkeklerinde
Bunun doğru olmadığını hepimiz çok iyi biliyoruz kendimizi kandırmayalım
Cinsiyet üzerinden olmasaydı bu soru daha iyi olurdu insan böyle bir varlık değil.
Kadın erkek yok bu ülke de çalışan da çalışmayanda hakkını almıyor zaten
Bence iki tarafında daha önde oldugu yerler var ayrımcılığa gerek yok
Aklını ve cesaretini doğru kullanan çalışkan insan başarıyı kucaklar.
Kadınlar nasıl iş hayatında daha başarılı olur ya 🙄
salla p*ponu al paranın topunu kardeşim. bizde şans olsa şöyle etli butlu bi sarışın olarak doğardık assdghfsdf
Aynen ya 😅 anlamıyorum ki ben bunlar hangi dünyada yaşıyor
Kadınların daha başarılı olması ayrıntılı düşünme yetenekleri bence
Her işin üstesinden geliriz, eğer ki istiyorsak ! (:
sevdigin ve severek yaptigin herseyde basarili olursun
Cinsiyet olarak değerlendirmek doğru değil ama bu su götürmez bi gerçek azimliler
Başarılı/başarısız cinsiyet yoktur. Başarılı/başarısız insan vardır.
Ben neden kadın asker çok göremiyorum o zaman madem her dalda başarılılar
Ben erkekler daha başarılı diyorum... kaçanların da kadınlar başarılı dediğine inanmıyorum..
Bunu demek yerine
Her ikiside iş hayatında vaz geçilmez demek daha doğru olur
Cinsiyetçilik yapmayın bu konuda lakin ezilirsiniz.
Kadınlarımız başarılım herkonuda ben takdir ediyorum
Aslında kişinin azmine bağlı bir şey ama kadınlar genel olarak 1 adım önde
Cinsiyet ayrımı yapmak bile saçma herkes eşittir erkeklerin yaptıklarını kadınlar, kadınların yaptığını da erkekler yapabilir bunun bi ayrımı olmamalı.
İzlemeden yazıyorum bu ülke halkını tanıyorsam erkekler demişlerdir.
Kadınlar olmasaydı bu dünya bir avuç kazma sapından ibaret olurdu 😃
Bencede kadinlar basarili her konuda tebrikleri hak ediyorlar
Kadın yalakalarını bulmuşlar...
İstisnalar hariç erkekler daha başarılıdır.
KS de ki arkadaşlarım ve sevgililerim daha başarılı orası da ayrı 😂
Allaha sukur hetoro degilim yaklasim onemli ben yaklastikca sen yaklasmayinca tabikide duraklamak zorunda kaliyorum bekliyorum yaklasim ama yok senden nereye kadar bekliyecez eziyet ediyoruz birbirimize
Kadınlara imkan verilse çoğu erkekten daha iyi iş çıkarır
Daha ince düşünüyor kadınlar. Detayları kacırmıyor
Daha ince düşünmekten ziyade.
El becerileri daha iyi
Bence erkekler daha başarılı kadınlar çocuk bakmalı yemek yapmalı ben öyle düşünüyorum
Tam aradığım hatunsun yemin ederim
Ben de öyle düşünüyorum :)
@Ömerf21 teşekkür ederim
Tanışabilir miyiz acaba?
Yani yanlış anlamazsanız size kendimi Bi tanıtsam?
Olur
Hmmmmm
Mesaj yazar misin o zaman
Yani eğer gerçekten tanışmak istiyorsan tabii
Kaç yaşındasın peki
20.
Ben 24 :)
Eğer özeldem yazarsan sana kendimi ayrıntılı şekilde tanıtabilirim burada pek yakışı kalmaz
4 yaş var :(
Belki uyuşuruz. Yaş mani değil :)
Sonra yazayım o zaman. Şu an uykum var görüşürüz :)
Peki ama ya unutursan?
Unutmazsın dimi yaa 🙄😕🥺
Neyse peki sen uyu Allah rahatlık versin. Sonra görüşürüz güzel kız 😊
Bana yazan sen misin acaba?
Evet
?
Kimsin anlamadım? İsmin ne
Bi bakar misin rica etsem
Ne var
Yazar misin bi
Adını merak ettim de
Kafan mı iyi burdan yazar mıyım defoll
Özelden yaz o zaman
Sen kimdin unutmuşum da ondan diyorum
Huuu ismin neydi ya lütfen yazar misin rica ediyorum bak
Ya defol git takıntılı ruh hastası engelliyorum şimdi bb
Ya senin kim olduğunu hatırlamıyorum ki jdjdjdjdjd
Ne ruh hastası diyon kafan mı güzel
Yazmıcam işte daha neyini uzatıyorsun kafan mı kıt yazmıcam kim olduğunu hatırlamıyorsan hatırlama banane
Peki
Keşke gitmeseydin Efsun :(
O kadar bana fotoğraf attın nude attın keşke beni affetsen
Ahahahaha ruh hastası yalan söyleme ne adım efsun ne de fotoğraf attım nude attım atmadım hiçbirini yalancı pislik Allah görüyor bu iftiranı yalancı
Yalan söylüyorsun
15 yaşında birisin sen
Ya seni hatırlıyorum ben özele gelsene bi
Eğer düşündüğüm kişi değilsen özür dileyecem
Ne 15 yaşındası mal kafayı yemişsin sen. 24 yaşındayım ben özürlü. Sen yüz bulamayınca iftira atan ergenin tekisin asıl hadi defol git bu sefer cidden engelliyorum seni yalancı
Ayıp oluyor.
Cidden kalbimi kırıyorsun Bak
Git tedavi ol yemişsin kafayı şimdi uza bi daha yazamayacaksın bana defol
Hala aklımdasın hiç çıkmadın
Böyle bir kıyaslama yapmak hani ne bileyim, ben eşitliği savunan birisi olarak çok gereksiz buluyorum, başarı bireyseldir cinsiyete kılıfına mı yerleştiriyorsunuz birde.
Bunun kadını erkeği yok azim ve çalışkan her insan başarılıdır iş hayatında her alanda da
Bence eşit herkesin alanı farklı sonuçta
#Hükümdar
Aşçıyım. Yıllardır çalışıyorum. Kadının olduğu mutfakta pislikte bitmiyor düzen de oluyor. Erkekler kadınların yanında daha çalışkan, insancıl da oluyor. Gaddar, aklı bacak aralarında da oluyor.
Kesinlikle katılıyorum kadın çalışanlar daha başarılı doğaları gereği korumacı ve anaç yapıları işe daha sahip çıkma eğilimi sağlıyor erkeklerin her zaman biraz umursamaz yapıları vardır
Kadınlar iş hayatında daha başarılı değil ama toplumsal yaklaşım kadınlara ağır ve fazla iş verilmemesi yönünde erkeklere verilen fazla ve ağır işler kadınlara verilmiyor
Kadinlar basarilidir. Bir kadin calissa bile emekli olamaz. Yani hayattan, evden cocuklariyla ilgilenmekten. Cinsiyetcilik degil bu.
Yaratilisimiz da var bizim
Kadinlar, kadinlari soyler, gercek adamlarda yine kadin der. Ama kendini adam sananlarda adam der :)
Kadınlar daha başarılı değil bence ama erkeklere göre daha zor iş hayatında başarı yakalamak. Bu nedenle kadının başarısı daha çok takdire şayan. Şartlar aynı olsa belki o zaman kıyaslana bilir.
Yanlış bir düşünce bence, bir kadında dış etmenlerden ya da kendi içindeki etmenlere bağlı verimsiz başarısız olabilir aynı durumda bir erkekte. Biraz göreceli bir kavram bence
Kapasiteye bağlı, iki taraf başarılı ama bence kadınlar biraz daha tuttuğunu koparan cinsten...
Daha çok iş alanlarında olmalı. Bana göre başarılılar. Oldukları yerde erkeklerin konuşmaları dahi değişiyor 😂 varlığı yeter kadınların.👏👏👏
Her işletme Türkiyedeki abaza erkekler yüzünden müşteri çekmek için bayan personel çalıştırmak isterse tabiki kadınlar iş hayatında başarılı olurlar.
Kadınları eşitlik bahanesiyle yüceltmeye çalışmanız iki cinsi birbirinden soğutup kaos yaratıyor başka hiçte bir şey değil
Cinsiyetle iş hayatının hiç bir bağı yok insandır kendini yüceltende düşürende onun için başarıyla cinsiyetin hiç bir yandan bağlantısı yok
Hangi os olduğuna gore değişir cinsiyetten çok kabiliyet meselesi ama cogu buyuk buluşu icat eden erkeklerdir
Hm bence Erkek veyahut Kadın ayırt etmemiz doğru değil bu konu da o kadar işini başarılı yapan Erkekler var onların hakkına girmek hoş değil
Kadın erkek ayrımı yapmam ama bazı durumlarda kadınlar daha dikkatli temkinli davrandığı için başarı konusunda da ön planda olabilirlerr
sallo p*ponu al paranın topunu demişler. patrona karşı iki sallayacan parayı bulacan zaten geneli böyle
işletmede kadının olması her açıdan + kazançtır. dikkat ederseniz dünya devleri genellikle kadın personel çalıştırıyor.