@Makinecamee cinsiyetçilik yaparak gerçekleri söyleyerek bu şekilde cinsiyetçiliği mi ortadan kaldıracaksın. Valla cinsiyetçiliğin de cinsiyetçiliğini yapmışsın.
Sizin gibiler derken senin gibi cinsiyetçileri kastediyorum olayı farklı yerlere çekmeye çalışma. Görüşüne katılmadığımı belirttim sadece hakaret falan etmedim gayet güzel bir şekilde yorum yaptım. Rahatsız olmanızı gerektircek bir durum yok ortada
@Makinecamee farklı yerlere çekmeye çalışan yok ama senin anlatma tarzın o yönde.. Yalanmı kadınlar hem ekmek parası için çalışıp hemde evde çalışmıyor mu
Çalışanlar var tabiki ona itirazım yok ama onları başarılı yapmaz bu sadece çalışkan yapar. Başarılı olan birçok kadın da var tabi yanlış anlaşılma olmasın ama oranlarsak başarılı erkek sayısı daha fazladır.
@EmirAdakul mguardlık yapmanın ne faydası var? Çocuk cinsiyetçilik yapana cinsiyetçilik yapıyor farkına varsın diye , kızda erkek düşmanlığı var yazdıklarından belli , işi bile cinsiyete bağlıyorsunuz.
Yazdıklarınla hep kızları övmüşsün iş bu iş , cinsiyetle ne ilgisi var? Karısı çalışıp evde çocuğuna bakan birsürü baba da var iyi biri olmak istiyorsanız kendinizi çeki düzen vermenizi tavsiye ederim , ön yargısız tarafsız bir yorum yapmanızı beklerdim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
205Cevap
Kadın veya erkek bunun cinsiyeti olmuyor insan her işte başarılı olabilir kadın erkek farketmez sizin
Kadınlar daha başarılı erkek ler yoruldu simdi hayat dize geçti kadınlar izleyelim güveniyorum, sizlere
Böyle bi devirde bazı mesleklerde kadın erkek ayrımı yapılmasa keşke..
Bir erkek olarak iyice boş yapma başladınız cinsiyet eşitlinden bahsedip cinsiyet ayrımı yapıyonız
Alanında çok başarılı kadınlar da var erkekler de bence genelleme yapmamak gerekir
Katılıyorum
Kadınlar herzaman önde zaten
Akademik hayatta erkeksen starsın, hiçbir şey yapmana gerek yok
Is hayatında kadınların yükselişi çok net ama sadece bazı yerlerde
kadınlar daha çok emek veriyor genelde erkekler in iş bulması daha kolay
Cinsiyet ayrımı yapmayalım. Her iki taraf da istekli olup olmamasına göre başarılı
Kadınlara daha fazla hak verilirise her alanda başarılı olabilirler
Kadınlar sadece iş hayatı değil bi çok konuda daha başarılı ve yetenekli
Kadınlar en ince detayını bile düşündüğü için her alanda başarılı olurlar
Ayrım yapmayı doğru bulmuyorum her iki cinsinde başarılı olduğu bir çok örnek var
Farkındalığı yüksek sohbeti güzel her kadının elinin değdiği iş değişir.
Tabiki kadinlar daha basarili sanirim odaklanma gucu daha fazla
Sürekli taciz edilmesek daha iyi çalışacağız ancak nerdee
Kadın mı erkek mi diye bir şey yok herkesin zekası aynımı
Tabiki Kadınların Çoğu Erkekten Daha Üstün Olduğu İşler Var
Kesinlikle Yeri Geliyor Çoğu İşte Kadınlar Erkekten Daha Başaralı Oluyor
Bence de iş hayatında genel anlamda kadınlar daha başarılı
Kadınlar daha çalışkan , daha bilgili, daha azimli , daha kararlı. Kadın büyük bir mucizedir 🤩🐞😍
Kadın erkek esit degidir kadn mükemmel bişeydir 👊🏼
Bence işini seven herkes başarılıdır erkeği kadını yok bunun
Kadınların daha başarılı olduğu alanlar var şüphesiz ama genelleme yapmak sizce ne kadar doğru ⁉️
Kadın ya da erkek farketmez
İşini önemseyen ve severek yapan herkes daha başarılı olur.
Daha çok çalışan her zaman daha iyidir. Cinsiyet fark etmez.
Esitdir Kadinlarin kisitlamalari olmasa onlarda basarili olur
Kesin osmanlı zihniyetli AHMAKLAR garipseyip "ergekler daha iyidir yiğen) demişlerDİ. r
Tam tersi olmuş , "bazı kızlar" yediremeyip her şeyde üstün olduklarını yazmışlar :D
gerekince çalışırım sonra çıkarım paragöz değilim çünkü
Başarı için cinsiyet ayrımı olduğunu düşünmüyorum. Bence kişilik ve is ahlaki daha önemlidir
Mesleklerin renklerin cinsiyeti olmaz
Bence kadınlar, isteyip yapamadıkları tek bir şey dahi yok. Kadınlar başarılı olmasaydı erkekler olmazdı
Kadınlar daha erkekler daha diyip inatla siz biz yapıyosunuz sonrada 8 martta bağırıyorsunuz sokaklarda
Bu soruya en net cevabı tarih verir, ve tarih ne der bilirsiniz "her başarılı erkeğin arkasında yaverliğini yapan bir kadın vardır"
Ikiside başarılı kadını erkeği yok
Ben erkekleri daha başarılı buluyorum
Bence erkekler daha başarılı cinsiyetçi değilim ama gerçek bu
Kadinlarin kisitlamalari olmasa onlarda basarili olur
Bunun cinsiyeti yok ki
Çok iyi röportaj olmuş emeğinize sağlık
Yalnız çok güzel bir röpörtaj olmuş
Kadınlar daha başarılı tabiki hem evde hem işte ❤️
Tamamen cinsiyetçi bir yaklaşım çoğu şeyde erkekler öndeyken nasıl böyle bir yorum yapabiliyorsunuz anlam veremiyorum
@Makinecamee şu an senin yaptığında cinsiyetçilik
Ozaman kadını erkeği yok demen lazımdı 🙂
Normalde öyle derim ama sizin gibilere gerçekleri yüzüne vurmak gerekiyor. Yoksa böyle cinsiyetçiliğe devam edersiniz.
@Makinecamee sızın gibiler derken doğru konuş işine gelmiyor ise yorum yapma.
@Makinecamee cinsiyetçilik yaparak gerçekleri söyleyerek bu şekilde cinsiyetçiliği mi ortadan kaldıracaksın. Valla cinsiyetçiliğin de cinsiyetçiliğini yapmışsın.
Sizin gibiler derken senin gibi cinsiyetçileri kastediyorum olayı farklı yerlere çekmeye çalışma. Görüşüne katılmadığımı belirttim sadece hakaret falan etmedim gayet güzel bir şekilde yorum yaptım. Rahatsız olmanızı gerektircek bir durum yok ortada
@EmirAdakul cinsiyetçilere karşı cinsiyetçi yaklaşıyorum bundan sonra
@Makinecamee farklı yerlere çekmeye çalışan yok ama senin anlatma tarzın o yönde..
Yalanmı kadınlar hem ekmek parası için çalışıp hemde evde çalışmıyor mu
@Makinecamee kusura bakma ama bu şekilde yaklaşarak bir şey elde edemezsin. Cinsiyetçilik yapanlardan bir farkın kalmaz.
@Makinecamee kimin emeği daha fazla sence.
Çalışanlar var tabiki ona itirazım yok ama onları başarılı yapmaz bu sadece çalışkan yapar. Başarılı olan birçok kadın da var tabi yanlış anlaşılma olmasın ama oranlarsak başarılı erkek sayısı daha fazladır.
@Makinecamee neyse bu konuyu daha fazla tartismayacagim seninle.
Bence de gerek yok
@EmirAdakul mguardlık yapmanın ne faydası var? Çocuk cinsiyetçilik yapana cinsiyetçilik yapıyor farkına varsın diye , kızda erkek düşmanlığı var yazdıklarından belli , işi bile cinsiyete bağlıyorsunuz.
@srwhiskey hayır benim kimseye düşmanlığım yok.. şu an yorumumu kapatmadigima o kadar pişman oldum ki.. neyse
Yazdıklarınla hep kızları övmüşsün iş bu iş , cinsiyetle ne ilgisi var? Karısı çalışıp evde çocuğuna bakan birsürü baba da var iyi biri olmak istiyorsanız kendinizi çeki düzen vermenizi tavsiye ederim , ön yargısız tarafsız bir yorum yapmanızı beklerdim.
@srwhiskey iyi akşamlar.
inanci tam olan Allah korkusu olanlar
Eminim ki onlarda yerine göre demiştir.
Dayilar nerden bilecek ya
Evet kadın Başarılıdir
Dayılara sorduysalar kesin erkeklerdir😂😂
İnkar etseniz de dibine kadar cinsiyetçisiniz
Akıllı zeki çalışkan kadınlada bayılıyorum
Yerine göre ama genelde başarılı buluyorum
womenup gibi ayrımcılıklar var daha ne olsun
Kadınlar cevabını vermişlerdir
Evet demiştir çoğunlukla diye düşünüyorum