Ona değil ama haber vermek zorunda. Kadın da erkek de. Tabi şu değil ; canım evde çay bitmiş alıyorum. Şu ; canım evde kahve bitmiş espresso makinesi alıyorum.
Eşinden onay ifadesi yanlış. Ailede harcamalar ihtiyaçlara göre birlikte karar verilerek yapılır. Herkes kafasına göre takılıyorsa o ne evliliktir ne ailedir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Elbette onay beklemek zorunda değildir. Parayı kazanan istediği gibi kullanır.
Hele kadın bu konuda sorgulanacak durumda değildir. Evin geçimi genelde erkekten mesuldur. Bu hakka girmek değil de nedir?
kadın istediğini yapar. Allah bu ülkeye de savas verse Ya Rabbi akan göz yaşları için bu ülkeye de savaş ver. Su kadınlar acılar yaşasın beni de öldü içinde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Ortak yaşam iki tarafta belli harcamalarda danışmalı. Bu eziklik değil saygı.
Onay istememeyi eşinin de yaptığını düşünürsek zamanla olay bambaşka yerlere gider.
Kocası harcamalarında soruyorsa tabiki sorması gerekir
Hayır tabi ki ben kazanmışım kimseye sormam gerekmiyor
Ortak bir şey alınacaksa birlikte karar vermeliler bence
Onay beklemeye gerek yok ama danışmak butceyi dusunmek gerekir
Bence değildir yani sonuçta çalışıyor kadın parasını istediğini alabilir
Karşılıklı konuşabilirler, kadın eşine paylaşımda bulunabilir izin değil anlatım yapmalı
Ona değil ama haber vermek zorunda. Kadın da erkek de. Tabi şu değil ; canım evde çay bitmiş alıyorum.
Şu ; canım evde kahve bitmiş espresso makinesi alıyorum.
Eve lazım olan camiye haramdır derler. Ona göre bir harcama oluyorsa sorun olmaz
İhtiyacı varsa alsın. Hani bunu alabilir miyim gibi şeylere gerek yok bence. Sonuçta yetişkin insanlar
Eşinden onay ifadesi yanlış. Ailede harcamalar ihtiyaçlara göre birlikte karar verilerek yapılır. Herkes kafasına göre takılıyorsa o ne evliliktir ne ailedir.
Elbette onay beklemek zorunda değildir. Parayı kazanan istediği gibi kullanır.
Hele kadın bu konuda sorgulanacak durumda değildir. Evin geçimi genelde erkekten mesuldur. Bu hakka girmek değil de nedir?
kadın istediğini yapar. Allah bu ülkeye de savas verse Ya Rabbi akan göz yaşları için bu ülkeye de savaş ver. Su kadınlar acılar yaşasın beni de öldü içinde
Maaş kartını bana vermek zorunda 😂
Hem aklını alırım hem kartını 😂
Gereksiz harcıyorsa ve kocasının parasını harcıyorsa evet ama kendi parasına nah zorundadır istediğini yapar
Hayır tabikide. ancak tabiki aile birliği için harcamalarını dikkatli yapmalı sonuçta bir aile birliği var ortada
ya niye onay bekliyo bu kadın robot mu komutla mı çalışıyo bu kadar ezdirmeyin kendinizi sizde bir bireysiniz olm
Harcadıklarına dair döküm almalı çikartmalı imzalatmalı kurula sunmalı
Aynısını bizde yapalım o zaman, herkeş bireysel takılsın, kapiş.
Hayır tabiki de
Kendisi çalışıyor kazanıyor dilediği gibi harcasın
eşinden her zaman onay almalı... müşterek hayat sadece erkek için değildir. kadın da müşterek olmalı
çalışsın çalışmasın farketmez, zorunda değil.
Bence ortak bi birikim hesapları varsa onay almalı. Onun dışındakilere gerek yok.
Onay değil ama ortak bir paydada buluşmak lazım
ıkı taraflı onay sart
Hayır beklemek zorunda değil
Iki eşinde biribirinden onay alması daha şık olur
Zorunda her şey beraber oturulup konuşulmali.
Hayır ama eşler birbirine söylemeli
Evet tabiki onay alacak
Onay degıl de bçhaber vermesi dahs makul olur
Saçma.. Kesinlikle hayır.. Ezilmeyin
Hayır tabii ki de. Saçmalık.
Çalismasa bili bi onay istememeli.
Neden izin alacakmiş?
canım şeyler almadığı sürece no problem
onay almasına gerek yok..
maalesef öyle oluyor eşler illaki karışıyor
Değildir. Parasını harcayabilir.
Hayır zorunda değil