evet bende giden arkadaşlardan öyle duydum özellikle erkek çalışanlar kızlara farklı gözle bakıyormuş flört vs. ama ben samimiyet kurmayan, sert yapılı bir insanım. üstüme çok gelirler mi sence
stajyer olarak gideceğim ama. Bir de yapı olarak hiç kimseyle samimiyet kurmayan, sert, sadece işimi yapıp çıkan bir insanım. sorun yaşamam herhalde. bende çok duydum öyle insanlara sarkanları falan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tekstil işi biraz zor olur. Ama iş olması yönünden iyidir. Anlaşma kısmını gittiğin zaman görürsün gadası
Insanlar ile muhatap olarak calisacagin her is zordur. Tekstil ya da degil...
Kimseye ters gitme hiç bir şey olmaz eğlenirsin
leş bir ortam
evet bende giden arkadaşlardan öyle duydum özellikle erkek çalışanlar kızlara farklı gözle bakıyormuş flört vs. ama ben samimiyet kurmayan, sert yapılı bir insanım. üstüme çok gelirler mi sence
ortamı görmeden bilemezsin ki görmek girmek lazım
Ortamı çok kötü gerçekten
Calismis miydiniz daha once. Ben yeni basladim ilk zamanlar yorucu geldi biraz. Bide galiba ortami yerden yere gore degisiyormus sizin nasildi
Kardeşim çalışıyor
Kimlere denk geldiğine bağlı
Bildiğin kim kimi yakaladiysa
stajyer olarak gideceğim ama. Bir de yapı olarak hiç kimseyle samimiyet kurmayan, sert, sadece işimi yapıp çıkan bir insanım. sorun yaşamam herhalde. bende çok duydum öyle insanlara sarkanları falan
Çok var inan
bana öyle yaklaşan olursa kavga çıkartırım valla artık işten mi atılırım nolur bilmiyorum öyle bir şey olsa :D
Hadi bakalım birnbaktin senj köşede işte şey yapmada
Çok iyi bir ara çalıştım evli kadınlar çok çapkın