Kızlar Bir Adım Öne Arkadaşlar meditasyon kanalı açtım bu zor zaman da en iyi bu gider kanalıma destek olursanız sevinirim 🙂? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kanalım relaxing and meditation link nasıl olcak bilmiyorum ama kanalda ay simgesi var abone 2 tane desteğinizi beklerim Arkadaşlar meditasyon kanalı açtım bu zor zaman da en iyi bu gider kanalıma destek olursanız sevinirim 🙂? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Face hesaplarında reklam yapabilirsin gadası 0 0 Yorumla
Semih4500 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Destek olucam 🤝 başarılar dilerim şimdiden... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl hemennn 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim bulabildinmi abone 2 tane zaten belli olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bulmadım ya baktım da kanal çıkmadı hiç bağlantıyı kopyalasan Yorumla Soran +1 yıl İşte xper düşük oyüzden dmden atabiliyomuyum acaba sizin xper yüksek olursa destek için linkimi paylaşırmısınız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mesaj olarak yazabilirsin tabi paylaşırım destek amaçlı Yorumla Soran +1 yıl Ben ekliyim siz yazın bi deyelim heray olan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Face hesaplarında reklam yapabilirsin gadası
Teşekkürler bakacağım müsait vakitte
Umarım başarılı olursun.
Destek olucam 🤝 başarılar dilerim şimdiden...
Elbette destek oluruz başarılar dilerim.
Olalım bakalım
hemennn
Teşekkür ederim bulabildinmi abone 2 tane zaten belli olur
bulmadım ya baktım da kanal çıkmadı hiç bağlantıyı kopyalasan
İşte xper düşük oyüzden dmden atabiliyomuyum acaba sizin xper yüksek olursa destek için linkimi paylaşırmısınız
mesaj olarak yazabilirsin tabi paylaşırım destek amaçlı
Ben ekliyim siz yazın bi deyelim heray olan