Kadının yapamayacağı hiç bir şey yok erkekler kadınlar yapamaz diye kadınları bastırıyolar tabi dinde de bu var bizde Müslüman bir ülkeyiz onun için kadın bir şey yapamaz şehir efsanesi kadınlar çalıştığı için her şey gelişiyor güzelleşiyor inşallah bütün kadınlar çalışır yani ülke bu duruma gelebilir yavaş yavaş
Kadınlar her işi yapabilir. Bizim için daha zor olsa da fizik yapımız ağır işlerde çalışmaya müsait ama bence çalışılmasa daha iyi. Tır şoforu kadınlar gordum, maalesef cok kotu deneyimleri vardı. Kadın olmak yeterince zor zaten. En iyisi topuklumuzu giyip ofiste oturalım biz 🤣 Tabi her meslek grubundan olan kadınlara saygım sonsuz. Hayatın bize nasıl bir kürk giydireceğini bilemeyiz. Asla yapmam dediğimiz işleri yaparken de bulabiliriz kendimizi.
Nasil her erkek yapamıyorsa her kadin da yapamaz ama yapabilen yapar illa ki Bana kalırsa kadınlar yapamaz denilen meslekler daha çok işin zorluğundan değil çevresinden kaynaklanıyor bu da bazı çevrelerin ne kadar medeniyetten gorguden terbiyeden uzak olduğunu itiraf etmekle aynı şey
Kadınlar yeter ki istesin yapamayacakları yoktur yurtdışında yaşıyorum burada Türkiye deki tüm Erkek meslekleri olarak gördüğümüz hep Kadınların Klasik meslekleri halinde Taksi Tır otobüs Şoförü Oto tamir boya badana tramvay metro bir çok ya aklınıza ne geliyorsa meslek farketmeksizin
Yapamamaları için bir sebep göremiyorum! Bence kadınlar yapsa bu işi daha fazla tedbirli oldukları için daha az kaza olur daha az kişi hayatını kaybeder 🙄 gibi geliyor. Bence kadınlar yapabilir ✌