Hamile olduğum halde hala çalışıyorum fakat yine de eşim ve ailesine yetersiz geliyor. Sizce haksız mıyım?

Merhabalar ben 96 dogumluyum eşim 90 dogumlu ve 6 yıllık mutlu bir evliliğimiz var çok şükür. 1 tane 3 yaşında oğlumuz var ve ben 7 aylık hamileyim. Eşim bir firmada sorumlu ben ise evlenince yaptığım eticaret isini bıraktım Pandemi girince eve teslimat şeklinde bir eticaret urun sitesi kurdum ve yaklaşık 2 senedir de o işi yapıyorum internetten Çok güzel oturmuş emek verdiğim bir müşteri kitlem var ilk 5 ay eşimle çıktım teslimata, daha sonra 1 yil onun ve benim kuzenimle dönüşümlü çıktım, daha sonra kendime araç aldım küçük birsey onunla çıktım fakat hamile kalınca aracı satıp simdi tekrar akşamları bir süreliğine eşimle dağıtım yapıyorum evlere. Ama şöyle bir durum var ki en ufak bir şeyde k. validemin tavırları Yoruluyorsun oğlum 2 is yapıyorsun oğlum şeklinde peki bu ürünleri kim satıyor? Oturmuş bir müşteri kitleri olmasının ne kadar zor olduğunu bilmiyor mu insanlarla muhattap olanın ben olduğumu şu an 7 aylık hamile çocuğu anneme bırakıp eşimle teslimata çıkıp dağıtım yaptığımı bütçemize destek amaçlı, ki sayesinde esimin arabasini degistirdik harcamadik. Suana kadar asla duymadım kızım sen nasıl çıkıyorsun 2 canlısın sen çıkma bir süre vs vs sürekli oğlumda oğlum... Esim de çok kadir kıymet bilen bir insan zaten değil arkadaşları veya müşterilrim daha çok tebrik ediyor beni ki kaldı ki bunların dışında evime bağlı da bir insanım her türlü şeye yetişen 26 yaşındayım ya millet bu yasta daha henüz okurken benim tek hatam babası hasta evliliğimizi görsün diye evliliğimi seçmek oldu? Pişman mıyım hayır ama gerekli kadir kıymet hiçbir zaman bilinmedi Hele ailesi hiç bir zaman tebrik etmedi evde oturan 40 yaşında sirf okudu diye hiçbir iş yapmayan biri daha kıymetli benim ailem ise bana aciyor. Klasik erkek kız ailesi durumları... şu an aramiz çok soğuk daha doğrusu ben artık çok soğudum çünkü bu birikim kadınlar gününde patladı... Tüm gün esimin bir mesaj atmasını bekledim asla herhangi birsey değil istediğim herseyi kendim alabilirim hicbir şey istemiyorum da zaten sadece 1 mesaj. O ise ilk whatsppta firma adına kadınlar günü paylaşımı yaptı daha sonra esimin ailesiyle olan gruba bir resim atti hepsi bu. Daha sonra teslimata ciktik o günde gece eve dönüyoruz saat 11 ben fırına girdim oda müşteriye gidecekti döndüğünde beni fırında gördü bana supangle alacakmış kadınlar günü için:) hala birseylerle mutlu olmadigimi konunun dile gelmesi gereken kibar sözler olduğunu anlayamadigi için. bunu da unuttum. Ertesi gün telefonda arabada annesiyle konuşuyor mazota çok zam geldi diye haporlorde olduğu için duyuyorum. Esim artık zaten çıkamayız yaz geliyor vs dedi ama bebek geliyor kadıncağız da yoruldu artık arabada dogurucak yok:) kayinvalidemde yani ya gene zam yapicaksiniz ya da bilemiyorum gibi birsey dedi bende karnımı gösterdim esime yani artık yapamayiz 2 cocukla gibilerinden Hala annesiyle mıy mıy belki kışa tekrar başlarım falan gibilerinden konuşunca bende film koptu. Sadece size sorum bunlar haksiz miyim hamileyim bende mi sorun var?
Hamile olduğum halde hala çalışıyorum fakat yine de eşim ve ailesine yetersiz geliyor. Sizce haksız mıyım?