Birbirimizi kandırmayalım 210*280 MDF yi kadın nah yatarda kesebilir. Hee mimarım çiziyorum dersen anlarım ama yok ben kendim kesip yapıyorum dersen derim ki ziyaaaaa
Neden olmasın kadın istedikten sonra herşeyi başarır Avrupa ülkelerinde taksicilik yapan ve minibüs süren kadınlar var senin ki biraz daha iyi bunlara göre
Olur tabi neden olmasın benimde çok sevdiğim bir şey. Hatta kendime küçük bir marangoz atölyesi kurmaya başladım bile. Seviyorsan tavsiye ederim ama dikkatli ol tehlikeli aletler var malum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kamyon şoförlüğü yapan kadınlar var , marangoz hayli hayli olur. Hem de çok güzel olur. :)
Merhaba Yanlış bilmiyorsam eğer insanlığın tarihsel serüveninde bitki ot ağaç ve ağaç işleri ile uğraşanlar önce kadınlar olmuş hatta erkeklerin savaş araçlarını da kadınlar yapmış
Niye olmasın işlerin cinsiyetle alakası yok ki gayet de güzel olur pilot da oluyo doktor da işçi de emektar da asker de oluyo marangoz niye olmasın sadece öğrenmeye her zaman açık ol yeteerr ☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
Birbirimizi kandırmayalım 210*280 MDF yi kadın nah yatarda kesebilir. Hee mimarım çiziyorum dersen anlarım ama yok ben kendim kesip yapıyorum dersen derim ki ziyaaaaa
Kıyamet alametlerinin açıkça ortaya çıktığı zaman da yaşıyoruz artık
Olur neden olmasın lise de mobilya bölümün de okuyan kızlar da oluyor dekorasyon işi yapanlar var.
Neden olmasın kadın istedikten sonra herşeyi başarır Avrupa ülkelerinde taksicilik yapan ve minibüs süren kadınlar var senin ki biraz daha iyi bunlara göre
Olur tabi neden olmasın benimde çok sevdiğim bir şey. Hatta kendime küçük bir marangoz atölyesi kurmaya başladım bile. Seviyorsan tavsiye ederim ama dikkatli ol tehlikeli aletler var malum
Kamyon şoförlüğü yapan kadınlar var , marangoz hayli hayli olur. Hem de çok güzel olur. :)
Merhaba Yanlış bilmiyorsam eğer insanlığın tarihsel serüveninde bitki ot ağaç ve ağaç işleri ile uğraşanlar önce kadınlar olmuş hatta erkeklerin savaş araçlarını da kadınlar yapmış
Niye olmasın işlerin cinsiyetle alakası yok ki gayet de güzel olur pilot da oluyo doktor da işçi de emektar da asker de oluyo marangoz niye olmasın sadece öğrenmeye her zaman açık ol yeteerr ☺️
Hayalin olan bir şeyi yap bence ve yapılamayacak bir iş değil insanın hayalini gerçekleştirmek gibisi yok
Bence olabilir ve belkide iyi bir marangoz olursun?
Güzel meslek gibi duruyor bencede neden olmasın?
Neden olmasın, bu dünyada tetenoz aşısı olmadan bir salça yapabilen bir babaannem var!
Olur ama önce sitedeki kütükleri yontacağına söz ver
Olamazsın. Kadınlar beceriksiz olur, iş hayatında fasulyeden olurlar 💃
Olur abla niye olmasın:) her işi biz erkekler yapacak değiliz ya:)
Öyle bir olur ki herkesin ağzı açık kalır ablacığım.
her insandan her şey olur yeterki kafaya koysun bit kadar kız binadan büyük gemi sürüyor
Ne ürettiğine bağlı olarak değişir diye düşünüyorum
mesleklerin cinsiyeti yoktur KizlarSoruyor üyeleri olarak seni destekliyoruz başarılar <33
Tabikide olur mesleğin kadını erkeği olmazki hangi dalda yetenekliysen istiyorsan o yolda ilerle💫
Yapma piyasa kötü şu an anca sağlam müşteriler bulursan rahat işini yaparsın.
Olur tabii ki niye olmasın çok istiyorsan peşinden gitmelisin
Bence kadına her şey yakışır yeter ki içten gelen bişey olsun 🌹
Basmakalıp algıları yıkan, her kadına ba-yı-lı-yo-rum! Müthişsin, bebeğim.
Elbette olur hatta tanıdığım biri var marangoz kadın.
Görebildiğim kadarıyla kadınlar beni mutlu etmek dışında her şeyi başarabiliyor.
Kusura bakmayın ama kadının erkek erkeğin kadin işi yapması kıyamet alametidir. Normalleştirmeyin. Bu işi yapmak zorunda değilsiniz karilar
Şu soruları ciddiye bile alamıyorum ben
Bunu sormaya gerek var mı gerçekten
Olmak istiyorsan ol kimseSikinVar mı diye kontrol edip seni marangozluktan mahrum etmeyecek zaten
otomatik s ilah var onla bi denesen böyle ölmez : )
daha iyi olur erkekler beceremiyor
Kadın isterse yapamayacağı bir şey yok
Marangoz erkek işi derim.
Neden?
Bilmiyorum öyle geliyor bana
elbette olur hemde daha güzel olur
Beraber acalim bir dukkan
Not: urun tasarimcisiyim ve benim de bi ahsap atölye acma hayalim var
Harıka olur becerı ve yaratıcılık mükemmel
instagramda bunu yapıp para kazanan kadınlar var.
Neden olmasın. Kendine güvenmen bence yeterli.
Olur hemde süper olur
olur neden olmasın, başarılar ✨
Olur tabiki de neden olmasın çok güzel olur.
Tabi ki olur cokgüzel olur hatta
Neden olmasin cokda guzel olur🌺🥰
Senden de olmaz mı? Çiceğim
Abi artik valla rahatsiz olmaya basladim beni bi birak sal ya
Bunu gerçekten mi söyliyosun
Evet
Unutamıyorum ama seni
Umut dayi
Olabilir neden olmasın
Olur. Sosyal medya da görmüştüm.
İstersen neden olmasin
Olur tabi. Neden olmasın.
Olur tabi ki neden olmasın
Olmak istiyorsan olabilirsin tabii ki
Çok da güzel olur bence marangoz abla
Kadın isterse her işi yapabilir yeterki istesin
Kadın isterse her şey olur.
Olur olur neden olmasın
Olur neden olmasın ki 😍 ♀️
Olur neden olmasın yeter ki iste👍🏻👏
neden olmasın bizde kadın araba tamircisi vardı
olur neden olmasın ki
Kizlar her mesleği yapıyor
Olabilir. Ne isterse onu olurlar.
bence kadınlar herşeyi başarabilir
Olur diyeyim de soru daha fazla akışıma çıkmasın.
Taksi şoförü olmak isterdim bende
Zor güç isteyen bir iş