Kızlar Bir Adım Öne Şu anda nerde olmak isterdiniz? pale100 Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor dalgaların sesini dinleyerek , uzaklara dalmak Şu anda nerde olmak isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Evimde balkonda kitap okumak isterdim gadası 0 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Nerede olmak istediğimi Bilemem ama yanımda kafamı omzuna koyabileceğim birisi ya da göğsüne sarılabileceğim birsi sevdiğim adam olsun 2 0 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hakkaten şu an sıcak bir yerde, sahil kenarında olup dalgaların sesini dinleyip, gökyuzunu izlemek isterdim. 0 0 Yorumla
bhabie Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 90% +1 yıl küçük bi sahil kasabasında sadece sevdiklerimle biraz mari biraz jager missss 1 1 Yorumla secretman077 +1 yıl of keşkee Yorumla
Mehmet314 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl evde yatağımın içinde uyuyor olmak isterdim ne isticem :D 0 0 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Sıcak bir yerde olmak isterdim. Ya da beni ısıtabilecek birine sarılmak. 0 0 Yorumla
blue_lion Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 57% +1 yıl Minik bir dağ evi olsa kimse olmasa gün doğumunda kumsalda şarap içip pizza yesek 0 0 Yorumla
Venüsünkaptanı Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Bozyazi sahilinde acmis muzigi dinlemek isterdim çalan muzik: halit bilgiç ~cocuklugum yok 0 0 Yorumla
BakirBirBey Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sevgilimin yaninda bir seyler anlatmasini dinlemek isterdim 0 0 Yorumla
xmiinex Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Ayni o fotodaki gibi biryerde yanlz ve şezlongun uzerinde uzanip yildizlari izlemek isterdim. 2 0 Yorumla
Frankennsteinn Takip Et Xper 5 Yaş: 126 +1 yıl Yer farketmez yaz ayını yaşayan bir sahil şehrinde kumsalda uzanıp dalga seslerini dinlerken uyuyakalmak istiyorum. 0 0 Yorumla
XALUCARD11 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Havai adalarında yatağımda 5-10 hatunla uyanmak isterdim. 0 0 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Sıcak yatağımda kaşına kaşına uyuyor olmak 0 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Tokyo olabilir. Büyülü bir şehir seviyorum 0 0 Yorumla
Nickbulmakcokzormuş Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Uzun yolculuk yapmak isterdim şu an 0 0 Yorumla
HüseyinnCaNN46 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Sevgilimle sahilde üzerimizde battaniye uyumak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Evimde balkonda kitap okumak isterdim gadası
Nerede olmak istediğimi Bilemem ama yanımda kafamı omzuna koyabileceğim birisi ya da göğsüne sarılabileceğim birsi sevdiğim adam olsun
Hakkaten şu an sıcak bir yerde, sahil kenarında olup dalgaların sesini dinleyip, gökyuzunu izlemek isterdim.
küçük bi sahil kasabasında sadece sevdiklerimle biraz mari biraz jager missss
of keşkee
evde yatağımın içinde uyuyor olmak isterdim ne isticem :D
Sıcak bir yerde olmak isterdim. Ya da beni ısıtabilecek birine sarılmak.
Minik bir dağ evi olsa kimse olmasa gün doğumunda kumsalda şarap içip pizza yesek
Bozyazi sahilinde acmis muzigi dinlemek isterdim çalan muzik: halit bilgiç ~cocuklugum yok
Sevgilimin yaninda bir seyler anlatmasini dinlemek isterdim
Ayni o fotodaki gibi biryerde yanlz ve şezlongun uzerinde uzanip yildizlari izlemek isterdim.
Yer farketmez yaz ayını yaşayan bir sahil şehrinde kumsalda uzanıp dalga seslerini dinlerken uyuyakalmak istiyorum.
Uzayın derinliklerinde
Havai adalarında yatağımda 5-10 hatunla uyanmak isterdim.
Sıcak yatağımda kaşına kaşına uyuyor olmak
Venüste bir kasaba da 😎
Tokyo olabilir. Büyülü bir şehir seviyorum
Burası iyi şu anlık ya.
Ağla yaylasında. Evimi özledim.
Uzun yolculuk yapmak isterdim şu an
Edinburgh’da
kocaeli darıca sahili. 🌊
Evimde olup uyumak isterdim
denizde
evde uyumak
Uzaklarda.