Çok güzel para kazandığım ve çalıştıkça mutlu olduğum bir işim var. Ama şehir dışına sık sık çıkıyorum diye babam sürekli homurdanıyor, bütün mutluluğumu sömürüyor. Şimdi de işten çık diyor. Bu normal mi ya?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Babanın bu yaştan sonra senin hayatına karışma hakkı yok. Onu sevdiğini, saydığını ama kendi kararlarını verebilecek yaşta ve karakterde biri olduğunu ona sakin bir dille anlatmalısın. Kimsenin senin hayatın üzerinde tahakküm kurma hakkı yok, olamaz da.. Bu konuda taviz verirsen emin ol ileride daha büyük tavizler vermek ve daha büyük bedeller ödemek zorunda kalırsın. Bu yüzden mutluysan ve iyi kazanıyorsan işini bırakmaman gerek..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Mutluysan devam et. Babana da anlayış göster, oda senin iyiliğini istiyor ama insanlar kendi tecrübelerine göre fikirler üretiyor. Babanda böyle kabul et. Fikrini değiştirmek için uğraşma. İşteyken aralarda zaman buldukça babanı görüntülü ara. Haberdar olsun adam
00 Yorumla
+1 yılNormallikten daha çok babanın çevreden dolayı endişesi söz konusu. Bir baba olarak o kadar çok fazla şey duyuyor ve görüyor ki ister istemez kaygılanıyordur. Babana yaptığın işin avantajlarını ve bulunduğun ortamlarda kendine yetebileceğini göstermeye çalış. #KızlarBirAdımÖne #BenVarım
00 Yorumla
İşinden memnunsan ve de mutluysan baban da olsa dediğini yapma, işten ayrılma. Şimdi dediğini yaparsan bir sonraki iş hayatında yine aynısını yapar. Üzerinde söz hakkı sahibi olur...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
51Cevap
+1 yılYani sonuçta bir bakıma haklı gadası
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel para kazandığın şehir dışına çıktığin otellerde kaldığın akla ne getiriyor mk detay da vermemissin.
Üstelik çalıştıkça mutlu ediyor dedin ya...
Hiç bir iş emek çalıştikca mutlu etmez yorar moral bırakmaz sıkıcıdır.
Sevdiğin iş bile olsa ki bende sevdiğim işi yapıyorum hiç orgazm etmedi beni00 YorumlaBir babanın en değerli varlığı tabikide kızıdır! Kızının ayağına taş değmesini istemez. Senin adına endiselendigi ve korktuğu için bunları söylediğine eminim yoksa bir art niyetinin olma ihtimali bence katiyyen yoktur...
00 YorumlaSenin iyiliğini istiyordur kendince
Yorulmani şehir şehir gezmeni sıkıntıya dusmeni istemiyordurYani burdan öyle görünüyor Homurdanmasini filan umursamayacaksin Gerekirse iyi bı konuşma yap daha az eve gelirim yormayın beni de gerekeni yap00 Yorumla
+1 yılKendi ayaklarının üzerinde durman çok güzel baban kendi açısından bakıyor seni hala küçük kızı sanıyor ama sen artık büyüdün dallanıp budaklandın.. başına birşeyler gelmesinden endişe ediyor sadece...
10 YorumlaEğer oda KS deki soruları ve yorumları okuyorsa ister istemez söylenecek ama bilmesi gereken bir şey var sen yetişkin kendi ayakları üstünde duran birisin ve senin büyüdüğünü kabullenmesi lazım
00 Yorumla
+1 yılsatış-pazarlama alanında (ilaç-gıda vs) işin sanırım . bekar iken belki evet ama süreklilik arz eden bir iş değil.
babanda haklı .10 Yorumlaİstemesi normal. Güvende olmanı istiyordur dünyanın hali malum. AncAk bu hayatı sen yaşıyorsun. Karar verecek olan tek kişide sensin
00 YorumlaYa evini ayır mutlysan yanlis bir şey yapmiyorsan imkanın varsa neyi bekliyorsun nasil mutluysan öyle yaşa bu senin hakkin
00 Yorumla
+1 yılİşten çıkma ama babanın da kalbini kırma. Onun kalbini kırmayım diye onun da dediğini yapma tabiki. İşin senin güvencen
00 Yorumla
+1 yılNeden ki millet iş bulamaz
Evdekiler de sanki daha iyisi var gibi laf ederler
çok iyi anlıyorum seni00 Yorumlayaptığımız işleri kim olursa olsun bırakmamak lazım bazı acı tecrübelere sahibim dinlememek en iyisi birazcık zeki isen asla bırakma
00 Yorumla
+1 yılBen asla başkası için işimi bırakmam bırakmak istemiyorsan bırakma işi bırakmam istiyen olursa her ay para ver bırakayım derim
00 Yorumlageçmişe dönük kötü bir deneyimi olabilir. seni koruma içgüdüsüyle yapıyor bence ama sevdiğin işten vazgeçme sonra daha çok üzülürsün
00 Yorumla
+1 yılHayır, mutluysan ayrılma. Bu arada nasıl bir iş merak ettim :D
10 Yorumla
+1 yılNormal değil mutlu olduğun ve iyi kazandığın işten ayrılman anormal olur asıl.
10 Yorumla
+1 yılnormal tabiki seni evde göremiyor hep geziyon varsa öyle iş bende geleyim :)
00 Yorumlababan senin arada yaramazlık yapacağın ihtimaline karşı bunu istiyor.
00 Yorumla
+1 yılNormal gayet. Nasıl bir ismiş o öyle. Adam güvenemiyor işte devir kötü.
00 YorumlaSeyahat etmekten hoşlanıyorsanız babanıza söyleyin.
00 YorumlaKendinden emin ve ne istediğini bilen birisin.
Haklı değil. Hayat senin ve işini seviyorsun.00 Yorumla
+1 yılİşini seviyorsan ayrılmanı tavsiye etmem. Babana neden ayrılmanı istediğini sorabilirsin ama
00 YorumlaBirikim yap ilerde kendi işini kur babanda destek olsun otel vs bunlardan kurtulmuş olursun
00 Yorumla
+1 yılsizin kendinizi koruyabileceğinize inanmıyor..
ve doğal olarak tabiki doğru değil..00 Yorumlalen ne güzel work and travel işin war boşwer dinleme babanı çalışmaya dewam et
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNedir peki işin tam olarak?
Umarım cevap verme tenezzülünde bulunursun01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞu soru sorup da sorusuna sahip çıkmayan yorumlara cevap vermeyen insanları kuru kuru sevesim geliyor
Sevdiğin işse yazık edersin getirisi güzel diyorsun acaba baban erkeklerler çalıştığın işte çok mu diye
00 Yorumla
+1 yılSakin isi birakma , babani da dinleme desin desin dursun
10 Yorumlaayrılmani istemesi normal özlüyordur seni endişeleniyordur ama işinde mutlusun sonucta devam et
10 Yorumla
+1 yılSenin icin endişeleniyodur baban sehirdışına cıktıgın icin
00 YorumlaNeden hayatını bozasın? Kendi ayaklarının üstünde devam et ve kulaklarını tıka.
00 Yorumla
+1 yılNormal kanka hemen çık
10 Yorumla
s +1 yılHayalimdeki iş😂 babanı dinleme
10 Yorumla
+1 yılDeğil saçmalamasın hayatın bu saygı duymalı
00 Yorumla
+1 yılGüvenmediği için bence çalışmanı istemiyor
00 Yorumla
+1 yılbabanı davet et yanında götür izin verir
00 YorumlaDinleme sen çalışman bak
00 YorumlaHayır normal değil sen bağımsızsın
00 YorumlaYasin kac, ne isi yapiyorsun?
00 Yorumla
+1 yılMaddi durumu nasıl? Babanın
00 Yorumla
+1 yılSevdiğin bir iş ise çalış bence işten çıkma
00 Yorumla
+1 yılİlaç mümessilisin sanırım 🤣
00 Yorumla
+1 yılBence normal senin icin endise ediyor
00 YorumlaSeni sık göremediği için işten çıkmanı istemiştir
00 YorumlaSakaryaya glrsen bi kahve ısmarlamak isterim
00 Yorumla
+1 yılÇalışman lazım bence.
00 Yorumla
+1 yılBaban kazandığın parayı yiyor mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılaileme destek oluyorum evet
- +1 yıl
O zaman desteği kes bakalım nasıl olacak
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence normal değil.
00 Yorumla
+1 yılOna göre normal ama sana göre degil
00 Yorumlagazozuna ilaç koydurmazsan işine devam et
00 Yorumla
+1 yılİşine bak
10 Yorumlaİş ne işi
10 Yorumla
+1 yılNe işi ki
10 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumlabırak
00 Yorumla
+1 yılEskort olduğunu düşünüyordur
00 Yorumla
+1 yılBitkisel ürünler mi
00 Yorumla
+1 yılçıkma knk
00 Yorumlababan vurdurdugunu dusunuyor
00 Yorumlaanormal
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > İşim gereği sık sık şehir dışına çıkıyor ve otellerde kalıyorum. Babamın işten ayrılmamı istemesi normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat