Türkiye’de erkek olmak neden üstün olmaktır? Neymiş efendim o evin erkeği önüne hazır yemek koyulacak ev işleri yapılacak. Günümüzde kadınlar hem çalışıp hem ev işlerini yapabiliyor. Erkek işten gelince ondan hiçbir şey yapması beklenmiyor. Çünkü o erkek! Çok çalıştı yoruldu ! Hele ki kadın ev hanımıysa yapmak zorunda ! Erkek sadece işe gidiyor zavallı kadın bulaşık çamaşır evi temizlemek süpürmek çocuk bakmak gecesini gündüzüne katmak yemek yapmak erkeğe hep hizmet etmek zorunda ona meyve soyacak her dediğini yapacak nasılsa kadın insan değil (!) Erkek ev işi yapmasa da olur çünkü çalışıyor yoruluyor kadın her halükarda yapmak zorunda (!) Evliliklerde evin reisi hep erkek olmak zorunda hep erkeğin sözü dinlenir babaya hürmet edilir anne 9 ay karnında taşır ama en son kararı hep erkek alır kadın hem erkek hem kadını doğurur ama üstün olan hep erkektir erkek ben erkeğim lan tabi bana hizmet edecek deme lüksüne sahiptir. Kadınlar niye dinde, Türkiye’de hiçbir yerde değer görmüyor hep hizmet etmek zorunda?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıldin yüzünden ve erkek egemen toplum yüzünden,
dinen görevi erkeğini tamamlamak
egemen topluma bakarsan da yine evde erkeğinin bakımını üstlenmek01 Yorumla- +1 yıl
botun arkasındaki zeka teşekkürler :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
9Cevap
+1 yılHayır öyle bir dünya yok gadası
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
hiç kimseye hizmet etmek zorunda değilsin. senden her daim hizmet bekleyecek birini hayatına almak zorunda da değilsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın üstün kadın askerlik yapmaz kadın beyanı esastır dul maaşı babadan kalan emekli maaşın 3 te 1 i babanın üstünden sigortasız bakılma süresiz nafaka vs
019 Yorumla
Soran+1 yılBütün ev işlerini kadın yapmak zorunda erkek yapmak zorunda değil bunun nesi üstünlük
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir kanun yok kadın ev işlerini yapmak zorunda değil ama erkek çalışmak zorunda
Soran+1 yılTürkiye’de erkekler ev işi yapmayan kadınla neden evlenmiyor o zaman
Cevap sahibi+1 yılNeden evlensinler senin oğlun olsa kadına köle olmasını ister misin
Soran+1 yılKöle olsun istemem tabiki ama kızımın da damadıma köle olmasını istemem
Cevap sahibi+1 yılHem erkek çalışacak kadın çalışmayacak ev işlerinide erkek yapacak neden evlensin o zaman
Soran+1 yılEvliliğin amacı neden kadını ev işi yapan köleye çevirmek? İkisi birlikte yapmayacaksa niye iki kişi evleniyor
Cevap sahibi+1 yılErkek neden hem çalışıp ev işi yapacak evlenmenin mantığı ne o zaman erkek için sen hem çalışıp hemde ev işi yapar mısın hem çalışmayıp hem ev işi yapmayan erkekle evlenir misin
Soran+1 yılÇalışıp ev işi yapmayan erkekle de evlenmeyelim niye ev işini hep kadın yapsın
Cevap sahibi+1 yılÇalışmıyor çünkü ev işi yapmak çalışmaktan kolay
Soran+1 yılTam tersi bence ev işi yapmak daha zor
Cevap sahibi+1 yılTamam o zaman sen çalış kocan ev erkeği olsun işten gelince de kocana yardım et
Soran+1 yılBana uyar 😄Evimin erkeği yapacağım onu ey Aslanım ey😀
Cevap sahibi+1 yılİşten eve gelince ev işlerinde yardım edermisin
Soran+1 yılYardım ederim tabi
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir erkek bul o zaman
Soran+1 yılBütün erkekler öyle olmalı zaten ev işine yardım etmeyecekse evlenmesinler
Cevap sahibi+1 yılKadınlar da çalışmayacaksa evlenmesin o zaman
Soran+1 yılAynen öyle evlenmesinler zaten ilk öncelik kendi ayaklarının üstünde durmak olmalı bu devirde 2 maaşla bile geçinmek zor
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle, iyi ki erkeğim kahvaltımı yatağımda yaparım hergün, itiraz etmeye hakkınız yok mu? var tabi kapı orada, çıkar özgür yaşarsınız ya da hizmette sınır tanımazsınız.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynısını sana yapsalar nasıl oluyor karın her gün kahvaltıyı senden hazır beklese kapı orada hizmet etmezsen dese?
Cevap sahibi+1 yılBelki paralel evrende
Gizli Üye(36-45)+1 yılçalışmayın aklını kullan çalışma yap bir çocuk bahane et evde otur bak bir sürü çalışmayan kadın var kendiniz çalışma meraklısısınız evde otur deyince biz yok geri kafalı yok yobaz vs hemen
03 Yorumla
Soran+1 yılBen ev işlerini kastettim niye kadın yapmak zorunda erkek yapmasa da olur (?) kadın çalışacak tabi size boyun mu eğsin para mı istesin
Cevap sahibi+1 yılo zaman evlenme para da istemek zorun da kalmazsın
Soran+1 yılKadın çalışmasa ne olacak bütün evin işi ona bakıyor işe gitmekte bir şey yok ev işi yapmak zorunda olmak kadınların zoruna gidiyor
Yetiştirme yanlış bu yüzden
10 Yorumla
+1 yılÇünkü düzen böyle maalesef
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir üstünlük yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTr de kadın olmak üstünlük bence
07 Yorumla
Soran+1 yılNesi üstünlük hep hizmet etmek zorunda ev işlerini yapmak zorunda
Soran+1 yılYapmazsa sorumsuz ben onla evlenmem diyorlar kafa yapısına bakar mısjnız
Cevap sahibi+1 yılHayır zorunda değil
Cevap sahibi+1 yılCahil insanlarla birlikte olma kankam. Sizi sadece et olarak gören insanlarla olmayın..
Soran+1 yılBabam öyle çevremdeki erkekler de hep öyle kadın hizmet eder kafasındalar
Cevap sahibi+1 yılBunu evleneceğin kişiyi doğru seçerek yenebilirsin
Soran+1 yılBir tane bile erkek yok ev işini kadın işi görmeyen
Gizli Üye(30-35)+1 yılEtme sende evde kal. A k ahah
00 Yorumla
+1 yılüstün oldugumu düşünmüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılErkek ya da kadın üstün olmamalı zaten sırf cinsiyetleri farklı diye hepimiz insanız
- +1 yıl
aynen öyle
+1 yılBunu yapan yine siz kadınlar değil misiniz?
03 Yorumla
Soran+1 yılBen erkeğim tabi bana hizmet edecek diyen erkekler
- +1 yıl
Bunu diyen erkeği yetiştirende bir kadın.
Aman oğlum incinmesin diye diye üstün tutan kadın.
Maalesef adalet hiç bir zaman uygulanmıyor gerek ailede gerek toplumda
Soran+1 yılEvet doğru
Gizli Üye(30-35)+1 yılDişi yakarış
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Türkiye’de erkek olmak neden üstünlüktür? Kadınların canı yok mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat