Evlilik iki kişinin ortak bir araya geldiği kurumdur. Ev işleri neden hep kadının üzerine yıkılır? Artık kadınlar da çalışıyor erkekler de bizim önümüze bir kap sıcak yemek koymaktan gocunmasın o zaman. Televizyon karşısında göbek büyütüyorlar işten gelince ama kadınlar öyle değil. Neden erkekler bu kadar tembel?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bunu hizmet olarak görüyorsanız lütfen bu bakış açısı ile evlenmeye kalkışmayın.
Siz nasıl özel olduğunuzu kutlamalarla, sürprizlerle, hediyelerle hissetmek istiyorsanız, erkek de aynı şekilde kadından hürmet ve hizmet görmek istiyor.
Eşit şartlar diyorsunuz ama bu eşitliği hep nedense kadınlar anlamak veya görmek istemiyor.04 Yorumla
Soran+1 yılErkek sürpriz yapmasa da romantik olmasa da oluyor kadın katlanıyor
- +1 yıl
açıkçası hediye ve ev işleri arasında ben fark görüyorum. biri fiziksel açıdan yoruyor diğeri yormuyor. allah aşkına iki hediye aldı diye ev işleri yapmayacaklar mı?
- +1 yıl
@mutlumuyumki ama lütfen ya... Neresinde erkek ev işi yapmasın yazdım. Niye yazdığımı olduğu gibi anlamıyorsunuz? Kadın hizmetçi gibi görmesin kendini ya da erkek de biraz hürmet görsün dememin neresi erkek yardım etmesin demek. Fikrimi soruyorsanız, elbette ben evli olsam eşime yardım niye etmeyim, hatta daha çok işime gelir.
Neden?
Hem işini erkenden bitirir bana özel ilgi göstermesi için daha daha çok zamanı olur 🥰😍, hem de ben ona yardım ederken yine ona zaman ayırıp beraber birlikte vakit geçirmiş oluruz.
Ama bütün erkekler de benim gibi düşünmek zorunda değil. Kıymet bilen ile bilmeyeni siz ayıracaksınız artık...
En İyi Cevaplar
+1 yılErkeklerde ev işi yapıyor zaten benim çevremde herkes yapiyor hatta kadinlar hem işte calismayip hem ev işide yapmiyor ama işten gelince eşi yardım ediyor hep boyle seyleri duyunca inanasım gelmiyor ciddi misiniz dalga mı geçiyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılBu nasıl dünya 😂
- +1 yıl
Asıl sen hangi dünyadasın bu saçma düşuncelerden bir çıkın senin söylediklerinle hiçbir yerde karşılaşmadım vardır belki ama her erkek oyle değil bu size baģlı oyle biriyle evlenmeyin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
5Cevap
+1 yılKendini bilen erkekler kadınlara hizmet ediyor gadası
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen sadece para yiyorum aldatıyorum herşeyi kocam yapar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpeki diyelim kadın çalışmıyor o zaman da geçerli mi peki erkeklere bu şekilde düşüncelerin
02 Yorumla
Soran+1 yılKadın yine yapmak zorunda değil
Cevap sahibi+1 yıltamam anladım kadın her zaman haklıdır ve kadın bu hayatta hiç bir şeyi yapmak zorun da değildir :)
+1 yılAsırlardır var lan adetler düzenler bu ne yqzık ki
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir zorunluluk yok
00 Yorumla
+1 yılbu tamamen toplumsal normlar:
00 YorumlaBu evin erkeğiyim lan ben tabi hizmet edecek
09 Yorumla
Soran+1 yılErkek olmak bir üstünlük değil
Soran+1 yılO da evin kadını
Soran+1 yılYanlış bir kafadasın
- +1 yıl
KSOWKDOWKELKE HAYATIMDA DUYDUĞUM EN KOMİK YORUM BU
- +1 yıl
erkekler hangi dünyada üstün? kafanda sanırım çünkü ben başka bir yerde üstünlüğünüzü göremiyorum
- +1 yıl
fiziksel gücünü üstünlük olarak mı görüyorsun JSLNDKXKDKX sen doğmadan bazı şeyler belli olur, aynı şekilde zeka da. erkeklerin hepsi zeki mi gerçekten? para olayı daha komik skşwndkd erkekler yıllardır bunları kolayca elde edebildi ataerkil kafa yüzünden. toplum her iki cinse de aynı şansı verseydi emin ol her iki cinsiyet de eşit olurdu
+1 yılEtmeyin
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem