ben karakterim gereği cıvıl cıvıl giyinmeyi, süslenmeyi seven bir insanım. Bir pazarlama şirketinde çalışıyorum. Bugün ojem de sarı ve üstünde gülen surat var. İş arkadaşım görünce laf sokmaya çalıştı, kadınlar çok ciddiyetsiz işte dedi. Saçma değil mi yahu? Ojem böyle
Oje tercihlerim cıvıl cıvıl diye iş arkadaşım "kadınlar işte ciddiyetsiz oluyor" dedi. Bu saçmalık değil mi?
İş yerinde renkli oje sürülmez diye bir kanun var mı Ojenin renkleri ya da şekli arkadasina mi batıyor Resmi kurumlarla mi çalışıyorsunuz Özel sektör seni olduğun gibi kabul eder belli standartlar yok ise Arkadaşın daha o kadar gelisememis Ben çok beğendim
Saçma değil. Bende üretim pazarlama dağıtım ve tahsilat yapıyorum. Özel hayatımda daha salaş ve rahat giyinip iş hayatımda daha ciddi bir giyim tarzı takınıyorum. Müşterilerle birebir etkileşim içerisindeysen tarzın ciddiye alınmanı engeller. Kurum statüsünde olan ya da bu statüye erişmeye çalışan işyerleri için bu büyük bir sorundur. Müşterilerle etkileşim içerisinde değilsen sorun değil tabi.
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Oje tercihlerim cıvıl cıvıl diye iş arkadaşım "kadınlar işte ciddiyetsiz oluyor" dedi. Bu saçmalık değil mi?