1.5 senedir evdeyim 2 senelik anestezi okudum ama özel hastaneler tecrübe istiyor. Kpss den 90 almak lazım annemin arkadaşı yaşı geçiyor ne zaman girecek vs demiş sinir oldum. Siz işsizken nerelerde çalıştınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evde olunca insan kendine bir şey katamıyor. Bir şekilde işe girmeye çalış iyice araştır. Bir şeylerin peşinde koşmak gerekiyor. Ne istiyorlarsa onu yapmaya gayret et. Ek sertifika, eğitim ne gerekiyorsa yap. Kpss çalışmak için müthiş bir vakit 90 istiyorsa ona göre çalışırsın. Yapanlar var sen neden yapamayasın. Hayatta bir yerlere gelebilmek için çok fazla uğraşmak koşturmak gerekiyor. Bu yüzden komşuların ne dediğini bir kenara bırak ve kendi geleceğin için harekete geçmeye bak. İstediğin buysa senin için önünde hiçbir engel yok. Sadece azim ve çalışmaya ihtiyacın var. Şimdiden başarılar diliyorum yapacağına inanıyorum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTecrübe istemesi çok normal özelliklede sağlık alanında.
İş istiyorsanız parasına bakmadan bir yerden başlamak zorundasınız hem tecrübe kazanmak için hemde dolgun bir cv için.
Tanıdığınız biri varsa işiniz çok daha kolay olacaktır.
DGS ile lisans programlarına yükseltebilirsiniz, hiçbir şey için geç değil.
KPSS ise süreklilik için şart. Özel kurumlar belki daha cazip gelse bile sürekliliği yok çıkarttıkları an işsizsiniz yine. KPSS ye yüklenin, yapılabilir boş vaktiniz varken değerlendirin. Bir saniye bile kıymetli, kendinize şans verin, yapamam demeyin.00 Yorumla
+1 yılSen başkalarının ne söylediğine değil kendi iç sesinin ne söylediğine kulak ver. Yapman gereken ilk iş bu. 90 almak gerekiyorsa ona göre düzenli bir ders çalışma programı oluştur kendine. Ona göre çalış. Kpss dersleri dinle bir sürü hoca var youtube de. Tamam kaynakalr maalesef pahalı ama eğer okuduğun bölümden işe girmek istiyorsan bu şart.
00 Yorumla
Üzülme ve milletin dediklerini de takma. Bu zamanlar iş açısından zor. Ama Kpss ye yüklenmek için evde olman bir fırsat. Tanıdık birilerini araya koyarsan sırf tecrübe için maaş almadan 6 ay çalışacağını söyle, belki etkisi olur. Istekli olman hoşa gidebilir ve bir kapı açabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılTanıdık yok maalesef ücretsiz de çalışamam ya sonra dan ise alıp almayacaginin garantisi yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
15Cevap
+1 yılÖncelikle bu durumların geçici olduğunu bilmelisin. Unutma ki her gecenin bir sabahı vardır gadası.
00 Yorumla
+1 yılÖzel hastaneler deneyim istiyorsa ve okuduğum bölüm ile alakalı çalışmak istiyorsam deneyim kazanıncaya kadar her hangi bir hastane de ucuza gerekirse ücretsiz çalışırım.
Böylece deneyim kazanmış olur bir çok hastaneye başvuru yaparım.
Zaten senden böyle adım gören hastane seni işe alacaktır bence.00 YorumlaBende aynıyım bilgisayar programcılığı bölümünü bitirdim şuanda ayrıca bir 4 yıllık okuyorum
Kpss ye hazırlık süreci ndeyim
5 mülakata girdim olmadı seni çok iyi anlıyorum00 Yorumla
+1 yılHerkes benzer durumda inan ve üzülmekte çok haklısın. Keşke insanlar bu akdar ümitsizliğe düşrüülmese. Emekleri hiç edildi herkesin. :((
00 Yorumla
+1 yılEvdeyken kapat kendini sıkı bir şekilde kpss ye kas
anestezi kazanıp okuyacak kadar kapasiten varsa kpss den 90 almana hiçbir engel yok00 Yorumla
+1 yılYalan mı dost acı söyler kızım geçiyor yaşım otur kpss ye çalış
00 YorumlaBence az çok deme bı özel hastaneye asgari ücretle başla öğrendikçe maaşın yukselir
00 YorumlaŞu an iyi bir işim var ancak vaktiyle çeşitli bir çok işte çalıştım.
00 Yorumla
+1 yılParasinaz da olsa mutlaka alaninla ilgili bir işe gir. Zamanla maaşın yukselecektir
00 Yorumla
+1 yılherkesin hayatı kendine evde boşta otursan çalışsanda bu seni ilgilendirir insanlar herkesin hayatına burnunu sokmazsa sıkıntı olmucak ama işte ne yaparsın
00 YorumlaBende sağlık memmzunuyum senle biraz konuşalım mı arkadaşım...
00 Yorumla
+1 yılBir yılını KPSS'ye vermen gerekiyor maalesef
00 Yorumla
+1 yılHiç işsiz kalmadim Allah'a şükür.
00 YorumlaHic mi stajyerlik yapmadin bir seyler olmali
00 YorumlaEtrafı umursama iş bulmaya calis
00 YorumlaAdina üzüldüm insAllah atanirsin
00 YorumlaKpssye gir
00 Yorumlaİş bulursun ya hangi şehirde bulamıyorsun
00 Yorumlabenide uzuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayat zor