+1 yılAllah’ın bahşettiği bir yaratıcılık var fiziki olarak amenna bunun yanında creatif işler ve toplumsal olaylara tepki mahiyetinde sosyal alanların her türünde Sivil toplum örgütlenmesi kurup yönetmeliler. Kadınların vicdanına erkeklerden 10 kat daha fazla güvenirim…
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sanayi de çalışabilsinler.
Otobüs şoförlüğü,
Tır şoförlüğü yapsınlar.
Genelde mesela mühendisliğe erkek mesleği olarak bakılır, onu okusunlar.
Pek fazla kadın pilot yok, onu okusunlar.
Yani bunları yapabilecek seviye de o kadar çok kız tanıyorum ki. Dertleri genel de hangi ruju sürmek, hangi çanta'yı almak, kiminle sevgili olmak gibi şeyler olunca, gelişimleri biraz yavaş oluyor.00 Yorumla
Kadınlar her konuda ön planda zaten... Ameliyat yapan da kadın, doğuran da kadın, evde durmak bilmeden çalışan da kadın, pilot olan da kadın, şiddet gören de kadın...
Tüm kadınların kadınlar günü kutlu olsun 🌸🌸12 Yorumla
+1 yılSenin de dünya kadınlar günün kutlu olsun.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
+1 yılSelam gadası 🙃
Kadınlar bizim baş tacımızdır. Tüm kadınların kadınlar gününü kutluyorum.
Toplum içinde yazılı olmayan kurallar vardır. Kadınlara toplu taşıma araçlarında yer vermek, bir cafeye girerken çıkarken kadınlara öncelik vermek oldukça iyi olacaktır10 Yorumla
+1 yılAslında hanımlar son yıllarda bir çok konuda zaten ön plandalar
yapamazsın dedikleri her şeyi yapıyorlar
ve o kadınların yetiştireceği erkekler de artık hanımlara saygı duymayı da öğrenecekler inşallah10 Yorumla
+1 yılBence her kadın yöneticilik vasıflarını geliştirmeli ve bu konuda ne kadar kapsayıcı olacağını ortaya koymalıdır. Daha çok girişken olmalısınız.
Yöneticiler nezdin de de daha çok sorgulayan olmalı..10 Yorumla
+1 yılGüzellik, fizik ve dekolteden öte, akıl, fikir, karakter, sosyal profili ile önde olmalı.
O da imkansız bir olay. Tabi saydığım özelliklerle kendini öne çıkarabilen kadınlar da var, onları katmıyorum.
cut.10 Yorumla
+1 yılÇalışma hayatında eğitim bilim alanında on planda olmalı ayakları üzerinde bir erkeğe ailesine kimseye minnet etmeden muhtaç olmadan güçlü bir duruş sergilemeli💪💪👏👏
20 Yorumla
+1 yılKadınlar ön planda olmalı ve bunun için ilk olacak şey bi kadın cumhurbaşkanı kadınlar başbakan oldu bakan oldu milletvekili oldu belediye başkanı oldu muhtar oldu neden cumhurbaşkanı olmasın
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle bilimde. kadının zekasının daha komplike olayları algılamada ve bağlantı kurmada müthiş bir yeteneği olduğunu bilim kanıtladı. umarım geleceğe ışık veren kadınlarımız hızla artar
10 YorumlaKendi fikir ve düşüncelerini özgürce korkmadan, ne derler düşüncesinden uzak rahatlıkla ifade edebilmeliler.
Kadının adı kendi varlığıdır. Hayatın anlamıdır.10 YorumlaKadınlar sanılanın aksine hangi konuda ön planda olmalı sorusu şu anlama geliyor biz kendi halimize yapamıyoruz nolur siz yardım edin bize gibi bişey.
hangi konuda ön planda olmak istiyorlarsa savaşacaklar ve çok çalışacaklar.
hak ve ödevlerde herkes eşittir.05 Yorumla
+1 yılStratejide kullanılmalıyız bence. Aşırı detaycıyız çünkü
10 Yorumla
+1 yılBence kadınlar yönetme konusunda erkeklerden daha iyiler.
10 Yorumla
+1 yılÜlke yönetme konusunda. Allah’ını seven kadın şu ülkeye bir el atsın ya 🥺
10 Yorumlaİş hayatında önde olmalı.
Kadınlar günü değil, EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ kutlu olsun.10 Yorumla
+1 yılYönetim konularında,
Üretim sanayi makine sanayi gibi yerlerde.10 Yorumla
+1 yılErkek işi diye görülen meslek kollarında ön planda olmalı bence :)
10 YorumlaŞu en alttaki öpücüğü kendi üstüme almakla birlikte, şehircilik ve şehir planlamasında kadınları kurgulayan olarak görmek isterdim. Şehirlerimiz çiçek gibi olur.
Kadınlar gününü kutlarım 💐00 YorumlaKadınlar artık evde oturmak yerine kariyer yapmalı. Meslek önemli değil. Herkes kendi içinden geleni yapsın ancak yeterki yapsın.
00 YorumlaKadınlar çok konuşur daha az konuşmalı, diyorlar genelde oysa ki konuşma ve manipülasyon becerileriyle bir sürü büyük iş başarabilirler🌺
10 YorumlaKadınlar her konuda bence ön planda olması lazım Çünkü yakışıyor yakışıyorlar hediyeli zilliler
00 YorumlaKesinlikle bilim ve iş dünyası diyorum.
10 Yorumla
+1 yılKadınlar anca erkek hesabı ödesin erkek maaş alsın eve baksın deme konusunda ön planda olur
05 Yorumla- +1 yıl
şu an kınandım
- +1 yıl
👰🏼♂️
+1 yılCengiz İnşaat
Kadınlar günün kutlu olsun 🌺10 YorumlaCinsel özgürlük..
10 Yorumla
+1 yılİş hayatında
10 Yorumla
+1 yılKariyer
10 YorumlaAnnelik 🙄
10 Yorumlaİşiyle
10 YorumlaMeslej konusunda
10 Yorumla
+1 yılYemek, ütü ve temizlik.
01 Yorumla- +1 yıl
Farkındaysan sanılanın aksine diyor yani yüz yıllardır kadınların yaptığı şey demiyor. Ha erkeklerin sanılanın aksine en çok hangi konuda ön planda olmalı dense bu cevabı verirdim kesinlikle.
+1 yılFantezi 😁
00 Yorumla
+1 yılBelediye başkanlığında ön planda olabilirler
00 Yorumla
+1 yılTekstilde 😅
00 YorumlaBir kadın öncelikle oturmasını kalkmasını bilmeli
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası