Çünkü ispanyolca Latin dilleri grubundan olup dünyada en fazla konuşulan dildir. Kendisinden başka italyanca portekizce fransızca dillerini kolay öğrenmenin yolunu açar. Sanat ve edebiyat alanında ilerlemek, merakınızı gidermek istyorsanız ispanyola işinize yarayabilir.
Mesleğine yönelik şeyler. Örn mühendissen almanca daha iyi. Ama deniz hukukuyla ilgilenen biriysen denize kıyısı olan ülkelerin dilleri daha çok işine yarar. Gibi gibi
En önemlisi ingilizce ama atıyorum yurt dışına çıktın insanlar yabancı dil konuşuyor ama sen anlamıyorsun derdini anlatabilecek kadar ingilizce bil yeterli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Almanca bilen pek az insan vardır gadası
Bir doğu dili olmalı Çince ve Japonca iyidir ama köklüler sağlam kafa lazım. Ya da Arapça.
Thanks.
Ricalar
Çünkü ispanyolca Latin dilleri grubundan olup dünyada en fazla konuşulan dildir. Kendisinden başka italyanca portekizce fransızca dillerini kolay öğrenmenin yolunu açar. Sanat ve edebiyat alanında ilerlemek, merakınızı gidermek istyorsanız ispanyola işinize yarayabilir.
Mesleğine yönelik şeyler. Örn mühendissen almanca daha iyi. Ama deniz hukukuyla ilgilenen biriysen denize kıyısı olan ülkelerin dilleri daha çok işine yarar. Gibi gibi
privyet davay davay nakoli kuruva blyat suka blyat :D :D sipasiba da falan :D rusça öğren lazım olur
İspanyolca öğren derim. Dünya'da en çok konuşulan dildir. #BenVarım #KızlarBirAdımÖne
Yurtdışına çıkacaksan ispanyolca Türkiye'de kalacaksan arapca, rusca
Çin dünya ekonomisinde önemli bir yol üstlenmektedir. 2025 Yılında bunu net bir şekilde hissedeceğiz.
Rusça.. ülkemize misafir olarak gelen turistlerin %50 si rus
Korona çıktığından beri çince küfür edesim geliyor : )
Çince bayagi yaygin kullanilan dillerden birisi isine yarayacaktir eminimki
H -) Arapça Farsça Osmanlıca Dilleri Biraz Ağır Ama Bir Yerde Karşına Çıkınca Bu Hangi Dil Demezsin en azından
En önemlisi ingilizce ama atıyorum yurt dışına çıktın insanlar yabancı dil konuşuyor ama sen anlamıyorsun derdini anlatabilecek kadar ingilizce bil yeterli
türkçe, ingilizce, arapça
Çince ve arapçanın öneminin arttığını söylüyorlar
Rusça bence çogu yerde işe yarıyor
Çince artik teknoloji doğuda
Çince, nüfüs çok ve o dili bilen az
Ama zor dil diyorlar
Tatlı dil
Samimiyetimle yazıyorum, beğendim bu cavabı
Arapça
Bak onu yazmamışım
Aynen 👍
İspanyolca kesinlikle