İlgi alanıma göre değişir. Eğer iş adamlarının üniversitesinde tam burslu olacakssm mühendisliği tercih edip buradan yürürüm. Diğer türlü tıp tercih ederdim. #BenVarım#KızlarBirAdımÖne
İlk 100'de olsaydım kesinlikle hacettepe tıp'ı tercih ederdim. Yok ben tıp okuyamam dersem de, boğaziçi ve koç'ta iyi bir mühendislik fakültesini tercih ederdim.
Kafan ve egilimin hangi taraf ise onu secmeli insan. Sirf popiler diye, sevmedigin bir meslek secilmez.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Mühendislik bayagı zor gencligin eriyor okurken. Tipta da aynıdir ama tıp muhendislige gore biraz daha sözel kaldigi icin daha kolay kaliyor. Muhendislikte mat fizik fazla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Eğer ki kariyer odaklı olsun istersem mühendislik olsun isterim gadası. Ama hemen iş başı yapayım dersen tıp olabilir.
Kanka mühendislik o kadar iyi değil ki tıpa göre, sağlık sektörü çok daha iyi.
İlgi alanıma göre değişir. Eğer iş adamlarının üniversitesinde tam burslu olacakssm mühendisliği tercih edip buradan yürürüm. Diğer türlü tıp tercih ederdim. #BenVarım #KızlarBirAdımÖne
İlk 100'de olsaydım kesinlikle hacettepe tıp'ı tercih ederdim. Yok ben tıp okuyamam dersem de, boğaziçi ve koç'ta iyi bir mühendislik fakültesini tercih ederdim.
Mühendislik bence. Eskiden olsa tıp derdim de şu an tıpçıların çektiği zulüm ortada. Akıllı insan seçimi değil
Kafan ve egilimin hangi taraf ise onu secmeli insan. Sirf popiler diye, sevmedigin bir meslek secilmez.
Mühendislik bayagı zor gencligin eriyor okurken. Tipta da aynıdir ama tıp muhendislige gore biraz daha sözel kaldigi icin daha kolay kaliyor. Muhendislikte mat fizik fazla
Öğrenci olmak yerine Amerikaya gitmeyi tercih ederdim ya da Kanadaya bu ülke de okuyan dan bir yol olmuyor diploma hikaye.
Bu devirde tıp okunmaz
neden
Okuması zor çalışması zor maaşlar düşük şiddet malpraktis falan derken değmiyor doktor olmaya
İyi bir üniversitede tıp
tıp ilgi alanım değil o yüzden mühendislik
Benim doktorluk hayalim var, vardı. Tıp okurdum.
en yetenekli hissettiğim dalı secerdim
Tıp seçerim.
Mühendislik