Kadın Emeği Sizce hobi ve satış olarak sabun mu mum mu? kery98 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 sice hobi ve satış olarak sabun mu mum mu? sabun mum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce hobi ve satış olarak sabun mu mum mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Trendhunter Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben süslü ya da farklı kokuyo diye sabun almama ama güzel tasarlanmış ve kokusu kalıcı bir mumu alırım şahsen 0 0 Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Mum tarzı şeyler çok daha fazla tercih ediliyor. Bu alanda ilerlemeni öneriyorum. #KızlarBirAdımÖne 0 0 Yorumla
Okuyandeli Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Ben kokulu mum aşığı bir insanim. Mum yakıp yanına kahvemi alıp kitap okumaya bayılırım. Yemin ederim en büyük zevkim 🤣 0 0 Yorumla
Acılıkoala Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Mumu yapmak da satmak da daha kolay. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Mum daha çok revaçta olur gadası
Ben süslü ya da farklı kokuyo diye sabun almama ama güzel tasarlanmış ve kokusu kalıcı bir mumu alırım şahsen
Mum tarzı şeyler çok daha fazla tercih ediliyor. Bu alanda ilerlemeni öneriyorum. #KızlarBirAdımÖne
Ben kokulu mum aşığı bir insanim. Mum yakıp yanına kahvemi alıp kitap okumaya bayılırım. Yemin ederim en büyük zevkim 🤣
Mum bence dekoratif olarak daha çok satış yaparsın
Mum güzel bir seçenek
Mumu yapmak da satmak da daha kolay.
sabun daha kullanışlıdır
Mum daha kolay
Mumm
nitrogliserin
Mum yap da yakalım