Şimdi bazı şeyleri sana sormuyorum diyemezsiniz banka kredi borcunu 1 ay sonra öde diyince sen 6 ay sonra öderim #sana sormuyorum diyemezsiniz# yukarıdaki yazılı bazi şeyleri sormamaniz halinde destek alamazsınız veya sonu beklenenden farklı bitebilir bankaya nasıl 6 ay sonra öderim sana sormuyorum derseniz oda icra işlemini başlatırken size sormaz saat kaçta gelirim sana sormam derseniz de sonucu icra gibi bitebilir (mutsuz manasında) Tavsiye amacıyla yazılmıştır
Yav bu kadınlara da yüz vermeye gelmiyor ha. Zaten sormuyoruz bildiğimizi yapıyoruz. Soruyor kılıfı verip yine istediğimiz gibi şekillendiriyoruz her durumu. Şuanda erkeklerin yapabildiği işleri bile kadinlar yapıp garibim erkeklerin işlerini bile ellerinden aldınız. Bu kadar da olmaz ki🙄 Hemcinslerim bana kızmasin ama objektif olmak lazım. Bu akım da bir yere kadar coşmayın.
@banuu00_ canikom sen hiç annene, babana, sevgiline en basiti ya bir sey sormuyon mu danışmıyon mu? Ağac kavuğundan mi çıktın? Diyelim ki sormuyorsun, o zaman babanın annenin bir değeri yok demektir. Bu ne saçmalık ya illaki en basit bir şey de bile soruyorsun. Sormak ayıp bir şey (miş) gibi ahkam kesiyorsunuz. 19 yaşinda bebeklerin de feminzmden anlamadan feminizm taslamaları komik. Postumdan anladığınız zaten algı yetinizin olmadığını gösteriyor. Bir şeyleri bile sorarak öğrenirsin bu hayatta. Neyin kafasıni yaşıyorsunuz siz ya? Gerçi kızamiyorumda size daha ergenlikten çıkamadığınız için hayatin gerçekleriyle tam anlamıyla yüzleşmediğiniz için bu triplerinizi anlıyorum. Hadi bakalim siz akımla oyalanmaya devam cici kızlar.
Hahahaha zavallı😂 herkesin gerçek yaşının yazdığını zannediyor😂 sen daha burada ne amaçla sana sormuyorum dediğini bile anlamamışsın 28 yaşındasın ama 60 yaşındaki kadın gibi lügatın var😂 kadın olamamış dişi
@banuu00_ doğru. Yaşim, mailim vs neyse o tabi ben öyle alavere dalavere bilmem. O sizin alaniniz. d Lügatıma kurban ol! S. tir git bahar candan kerimcan tiplerine ağzını ayır sen. 3-5 kelime öğrenmiş gelmiş burda parlamaya çalıyor. Fukara seni.
Tamam kacga etmeyin. Hepimiz birbirimize destek olmazsak biseylere ulasamayiz. Anaerkil bir toplum degil esit bir toplumdan yanayiz. Insanlari etegiyle rujuyla ayirnlari ezenleri bende kiniuorum. bir kadin olarak vucudumdan ben sorumluyum kimse degil. Herkes buna saygi duymasini ögrenicek
@banuu00_ teyzene kurban, şu klişelerden yürümeyi bırak. 2 sayfa kitap oku da haznen genişlesin, aynı şeyleri tekrar etmezsin tamam. sonra gel benle aşık at. Dişimi doldurmuyor, içimi rahatlatmıyor, beni aydınlatmıyor cvbın. Biraz bileceksin sonra ukalalık taslayacaksın tamam mi teyzesinin gülü.
@banuu00_ komiksin, Gülüyorum cidden.😂😂 Olmayan seviyene ben düstüğüm için üzgunüm. Çabam belki algılarsın diye lakin vizyonsuzsun ne desem boş. Ekürinle takılmaya devam.
Allah bizi tam olarak olarak özgür yarattı mı? Sorarım size! Zina, hırsızlık, alkol haram kılınmış Yüce Allahın emri. Kadında tam anlamıyla özgür degıldır Erkek de tam anlamıyla özgür degıldır. Bu feminist sistem ılıskıleri yuvaları yıkan bu yaklasımdan ne zaman vazgececek. Ben hıcbır zaman sevdıgım kadına hesap vermeyi olumsuz düsünmem. Beni dusundugunu hısettırır bana.
Ne zaman ve kiminle evlenip evlenmeyeceğimi, ya da hiç evlenmeyeceğimi #sanasormuyorum lanet olası b. k torbaları. Okumamış, ayyaş oğullarınızı bizim gibi elit insanlara münasip görerek kendi kendinize gelin güvey olmayın... 🤮🖕
Şu senin gibi ezilmemek için karşı kitleyi ezen radikalci sığlara anlam veremiyorum. On tane kadın da artılamış bir de. Ne demek mesela okumuş okumamış, elit alt kültür ayrımı? Kadın üstünlüğü erkek üstünlüğü gibi zırvaların çıktığı zihniyetle senin bölücü zihniyetin arasında ne fark var şimdi?
@varlıközdenöncegelir abla elitten anladığı kesin özel bir üniversitede normal bir bölüm bitirmektir, daha biz kendimizi bu kadar yukarıda görmüyoruz :)
eskiden kadınlara helal olsun neler yapmış, şimdikilet dekolte ruj bilmem popon açık olması için oy topluyo saçımız bilmem uzunmu kısamı aklımız bu kadar, Dünya bu kadar değişir mi daha ilk gün olan slogana bak birdr şimdikilere. Dünya Kadınlar Günü ilk kez 19 Mart 1911’de Avusturya, Danimarka, Almanya ve İsviçre’de anıldı. Gösterilere yüz binlerce kadın katıldı, oy verme, seçme seçilme, meslek edinme ve mesleki eğitim görme hakkı istedi. Bu arada Bayramınız kutlu olsun Kadınlar 🌹🌹🌹
Erkek kadın eşit değildir öyle olsa erkek te doğururdu.. Saçmalamayın yaa ne psikolojik ne ruhsal ne de fiziksel erkek kadın eşit değildir. Akli olarak bile Boş yapmayın yaaaa🤪🤪🤪🥳🥳🥳🥳
Senin gibi kadınlar zaten eşitliği hak etmiyor. Kimse erkek ve kadın fiziksel veya psikoloji açısından eşit demiyor yaşam haklarının eşit olmasından bahsediliyor ama sen ömrün boyunca erkeklerin altında ezil sen hakediyorsun çünkü ezik olduğunu kabul ediyorsun.
Yaşam haklarımız da eşit bana gecenin bir yarısı dışarı çıkıp çıkmamak konusunda istediğin kadar dekolte giyip giymemek konusunda bekaret konusun da kalkıp bunları sana sormuyorum diye birşey söyleyemezsin anladın mı çünkü şimdi herkes herşeyi yapabildiği bir ülkede yaşıyor kanunen eşitsin hatta üstte tutuluyorsun her mesleği yapabilirsin bu konuda da kanunlar önünde değil hatta istediğin kadar makyaj yapıp istediğin kadar soyunadabilirsin çünkü bunları da yapabiliyorsun eşcinsellik mi sorun instagram Facebook sokaklar Üniversitesiler her yer de warlar üstelik fenomen We baştacı ediliyorlar söylesene sen hangi eşitsizlikten bahsediyorsun bir anlat lütfen ben de bilmek istiyorum neyi yapamıyorsun da bu kadar yırtınıyorsun lütfen bir söyle muhatap alıp cewap weriyorsan demekki birşeyleri anlayabileceğimi düşünmüşsün öyle ise anlat lütfen benim göremediğim ne war hadi söyle?
Kanunen özgür görünüyor ama bir kadın gece yarısı tek başına sokakta gezerken tecavüze uğruyor ve açık giyindiği için tecavüzcüye tahrik indirimi uygulanıyor sen Türkiye'de yaşadığına emin misin?
Tamam bak burada hem fikiriz kanunen bu We benzeri kanularda boşluk war We ne yazık ki paran warsa kanunları değiştirip satın alacağımız bir ülkede yaşıyoruz bu çok acı.. O zaman bu sana sormuyorum şeklinde bir slogan olmamalı açık giyinip makyaj yapmak ya da gece çıkıp çıkmamakla alakalı olmamalı.. Kanun We yasa ların bu gibi durumlarda ağırlaştırılması gerektiğine binaen bir slogan We isyan We direniş adına her ne demek istersen böyle olmalıydı ölüm We tecawüzlere dur denmeliydi boşanan kadın öldürülmemeli denmeliydi gibi ama senin söylediğine bakınca burada söylenenler çok alakasız mesela şöyle olmalıydı # gecenin bir yarısı dışarda olmak zorunda kalmışsam We açık giyinmiş isem tecawüz ü hak etmiyorum gibi #ya da eşimle artık mutsuzsam We ayrılmak istiyorsan ölmeyi hak etmiyorum gibi anlıyor musun
Cooook güzel açıklamışsin👏👏👏👏ve şunu eklemek istiyorum gecenin bı yarısı biz erkekler bile yeri geliyor çekiniyoruz çünkü ortalık pic uyuşturucu bağımlısı serseri karaktersiz dolu!! Ve bunlar hemen tukenmeyecek, dünya genelinde var! Yani şimdi bunları bile bile neden "gecenin bı yarısı" dışarıda takılıyor? Ha işi var gibi saçma bahanelerinizi kendinize kılıf yapmayın.. gecenin bı yarısı ne işi olur insanın ki oldu varsayalim sabahı bekle? Çok mu zor? Sanki ölecek acelesi var gibi saçma şeyler uydurmayin! Ha acelesi varsa yanınıza erkek bı arkadaş çağırın onunla cikin.. yani alternatif üretmek kolay! Sonuçta gece , savunmasız kaldığınız zaman dilimi! Buna göre hareket edin! Diğer konular zaten herkes eşit yaratılmıştır! Bunu bolen toplumsal yapıdır! Kişisel çıkarları doğrultusunda oluşan eşitsizlik!
Herşey bir yana ne kadın ne erkek ister aslında kargaşa lakin nefis ve ben olmak arzusu insana her türlü kötülüğü yaptırır “Her geçen günümüz bir öncekinden kötü olacaktır” bu yüzden batmamak için çırpınanlar kadar benim dediğim olacak diye tepinenlerde olacaktır mutlak son bir şekilde gelicek.. Kimse kimseye bir şey sormasın ama insan insana muhtaçtır.. Akşam ezanı okunduğunda kızlarınızı ve eşlerinizi sokağa bırakmayın der islam.. Soyunmayın ki şeytan vesvese verip erkeklere size zarar vermelerine engel olunsun rahatsız olmayın İftira kötü bir ahlaktır.. İşin özü islam ahlakı olmadan büyüyen her kesim nefisinin esiri olmuştur birbirimize kızmanın bir manası yok Allah hepimize güzel ahlak versin. Amin 🤲🏼
İftira ne alaka şimdi o ayrı birşey sırf kadın düşmanlığı yapabilmek için konu değiştirin. Ben burda tecavüze uğrayan kadınlar için söylüyorum sen iftira atıyorlar diyorsun onları savunmuyorum ben. bir gün kız babası olursan umarım anlamak zorunda kalmazsın
@LaLaLand_ tecavuz edenlerin dışarda olmasına bende karşıyım sadece farklı bakış açısı ve doğruyu dile getirdim, sen bana kızım olunca diyorsa senin babana iftira atılıp içerde yatsa hatta yatmasa bile topluma çıkamayacak hale gelse hoş mu olurdu
@LaLaLand_ bu dediklerin sosyal medyada şişirilen palavralar... tecavüz sıradan insanların günlük rutinleri içinde bulunan bir şey değil. Zaten "dışarı çıkarken" sana izin vermek isteyen hayatında her kimse de zaten böyle suçlu kimselerin , işlemeye hazır olduğu suçun mağduru olmaman için... emnin ol tecavüzcü manyaklar da aynen burada kızların yazdığı gibi dışarı çıkarken kimseye sormamalarını ister ki avlayacakları kurban bol olsun. tahrik indirimi konusuna geince: bu konu da sosyal medyada çarpıtılan ve istismar edilen bir konu. Ceza kanununda suçların cezaları belirli aralıkta belirlenir. Atıyorum 10 ila 20 yıl arası denir ya da işte 5 ila 10... doğrudan 5 veya 10 veya 20 denmez çünkü her olayda ağırlaştırıcı ve hafifleştirici unsurlar vardır. Şimdi mesela bir kız gece barda bir gençle eğlendi dans etti sonra gencin evine gittiler öpüştüler filan sonrası için "hayır" dedi, adam zorla yaparsa tecavüzdür , suçtur ve ceza gerektirir ama şimdi bu adamın suçu gece vardiyasından evine dönen bir kadını takip edip ısssız bir sokakta saldırıp tecavüz eden adamla aynı mıdır? elbette ki aynı olamaz. her ikisine de ceza gerekir ama aynı olmaz. O yüzden birine üst sınırdan verir hakim. gerekçelerini sıralar. Diğerine de alt sınırdan verirken gerekçeleri sıralar. SOnra da istismara teşne basın hele ki de sosyal medya "vay efendim indirim uyguladı" diye kara propagandaya başlar.
Bu bir ozgurluk hareketi mi şimdi? Bana sormayın zaten Dekolte giyin ama ben size bakınca bana ne bakıyorsun diye sormayın Dışarı çıkın gece eve istediğiniz saatte gidin ama basiniza Bisey gelirse neden diye bana sormayın İstediğinizi yapın ama ben de yapınca bana sormayın. Kimse kimseye Bisey sormasin ki hayvanların bile içgüdüsel kanunları varken insanlar hayvanlardan daha sıradan olsun.
o feminizm, feminist feminizm savunucusu ama gel ki gerçek feminist diye kavram var işte onu çok nadir görüyoruz, Türkiyede hatta dünyadaki feministlerin hali ortada
Hitap anlamında kardeşim dedim bence sen ya kadın düsmanisin ya da algilamanda sorun var aldatan adam diyorum kendi her halti yapip eşini eve hapsedenlerden bahsediyorum daha ne diyim
Kadınlar hediye, çiçek bekliyor. Erkekler hediye alma telaşına günler öncesinden başlıyor. Sorsan emekçi kadınlar günü! Bugün sistemin dayatmış olduğu gibi çiçek, böcek, kampanya günü değil adı üstünde bugün EMEKÇİ KADINLARIN DİRENİŞ GÜNÜDÜR! ✊🏻✌🏻
İlla ki soracaksınız.."Beni seviyor musun?" diye soracaksınız, "ne giyeyim?" diye soracaksınız, "güzel olmuş muyum" diye soracaksınız, "beni beğeniyor musun?" diye soracaksınız, "Bu akşam dışarıda yiyelim mi?" diye soracaksınız, soracaksınız, soracaksınız. Fıtratınızda bu var çünkü. Kadın erkek eşitliği diye bir şey yoktur bence. Kadın her zaman üstündür; kendine baktığı sürece, aklını kullandığı sürece. Bundan ötesi saçmalamaktan başka bir şey değildir.
Elbette ki sırf kadın olduğumuz için kimseye birşey sormak zorunda değiliz ama barbarlık la medeniyet arasındaki ince çizgiyi kaçırmamak lazım kimseye birşey sormayıp özgür olmak adı altında kendimizden uzaklaşmayalim.
#SanaSormuyorum herkesin fikri ve düşüncesi olduğu gibi ; sorulmasınada gerek duymuyorum. Hakkınızda ahlaksızlığa ön ayak olduğunuzu ve karşı cinsi tahrik etmek için kuşanan cinsleri çağdaş / modern / özgür medeni olarak ön plana çıkaran zihniyetlerin Türk ve Müslüman bir toplumun aile yapısını ve ahlaki değerlerini bozmaya çalışan bir tür silah gibi görüyorum.
Burada değerler dorukların üzerine çıkarılırken, gerçekte kadını diplerde görmenin dışında bir şeye rastlamıyorum. Bana sorarsanız eğer, sormadığınızı biliyorum oysa ki, ancak olurda sormayı düşünecek olursanız, böyle mecralara kendinizi fazla kaptırmayın, her şey hayallerde güzelken, gerçekte çirkindir, çünkü yaşam da öyledir, düşünürken güzel yaşarken çirkindir. O halde insan neden inatla kendine olur olmadık değerler biçer? O değerin içinde yetişmiş bir değersizliktir.
Kadınların her geçen gün haklarının elinden alındığı değersizleştirildiği dondurma yemesinin, gülmesinin tahrik unsuru sayıldığı ülkemde güzel bir atılım olmuş tüm KS ekibini tebrik ederim 👏👏
Ayrımcılığın her türlüsüne karşıyım cinsiyet esitsizliginede öyle kadınlar her yerde konuşmalı her yerde fikirlerini dile getirmeli iyi ki kadınım gurur duyuyorum Allaha şükürler olsun
zaten kadınlarımız her ne kadar değerimizi bilmesede dünyada kadınlara seçme seçilme hakkını veren ilk ülkeyiz biz içimiz de her ne madar kanı boşluklarda olsada kadınlarımızın destek çişiniz. saygılar😂
Adamsın kendilerine geldiğinde derler ki bu feministler bana niye sormuyosun izin vermiyorum derler kendileri sana sormuyorum derler iyice çığırından çıktılar kadın kadınlığını bilcek ya bu ne
Tek kadın haklarını savunmayın kardeşim erkek hayvan doğa haklarını savunmadan yana olun. Onun dışında ne yaparsanız yapın banane kardeşim. Siteyi feminizm virüsleri salmış.😒
@Xmsmskwjjws küfür mü ettin? @KızlarSoruyor hesabını tek kişi yonetmiyor. Melek adında bir sistem admini var. Diğerlerini bilmiyorum. Bu yönetici hesabı ni her iki cins kullanıyor.
@KızlarSoruyor sistem adminleri o kadar kaba olamazlar. Üye hesabı iptal etmek öyle kolay birşey değil. Demek ki çok kötü bişe demişsin. Yoksa bana haksızlık yapıldığında yönetici hesabına bütün itirazlarimi iletiyorum gayet saygılı bir şekilde ilgileniyorlar. Eğer hakkını savunuyorsan daha soft bir şekilde savunman gerekir. Bu sebeple kafalarına göre üye iptali yapamazlar. Burası gayet bir iki feminist disinda tarafsız bir site. Ayrıca admin hesabı tek bu kizlarsoruyor değil ki. Senin hesabını @pentin de kapatır.
Hayatımda olacak kadın eve kacta geleceğini ve nereye gittiğini bana bildirmek zorunda. Dekolte mini dar vb kıyafetleri giybilirmiyim diye bana soramaz evet cünkü böyle şeylere izin dahi vermem bahsi bile olamaz !!
Pardon dar kapasiteli bey #sanasormuyorum daha doğrusu #sanasormuyoruz Sana bir kadınla hayatta başarılar derdim ama sen öyle kadın değil köle bulursun
@Bilinmiyor1069 açık soyliyim senin gibi kadınlarla asla çıkmam asla evlenmem. Senin gibi dusunmeyenlere saygı duymalisin. Sen ne yaparsan yap bizi ilgilendirmez. Biz sana karışıyor muyuz?
@Bilinmiyor1069 uza görüşümün altından? Teebiyesizlik yapma ahlak yoksunluğu birsey kazandırmaz. Buraya gelip bana hakaret edemezsin aptal dar kapasiteli diye. Sen önce kendine bak bakalim ne kadar terbiyelisin
size sorsak eski sevgilinizle iletişim kurmanız normal, size sorsak bir arkadaşınızda sabahlamanız normal, size sorsak hep haksızız ve trip yememiz normal, size sorsak hep hatalıyız ancak bir çiçeğe affedilmek normal olm size normal gelen şeyler bizim kitabımızda yazmıo BAZEN !
Sormadığın bazı şeyler, bazı bazı seni içten bitirirler. Bize sorulmayan şey, yalnız kıskançlıktandır. Cinsiyet eşitsizliği diye birşey yoktur. Anatomik olarak normal bir erkek normal bir kadından daha güçlüdür. Yani, bir kadın varlığını erkeğin çatısı altında devam ettirir ki erkek ona bariyerlik yapsın. Bunlar yalan. Eğer eşitsizlik var diyenler çoğunluktaysa, buyrun 10 uaşındaki bebeler 20 yaşındakileri sıkıştırmaya devam etsinler...
Kadınla erkeğin eşit olmadığı düşünmek kadının şu soruyu sormasına sebep olmaz mı "erkekler bizden üstün mü?" Yani demek istediğim şudur; cinsiyet ayrımını dile getirmek bile cinsiyetcilik oluyor. Çünkü bu olgunun varlığını kabullenmiş olursun.
Sizin bu dediğiniz özgürlukse o zaman erkeklerde her yerini açip dolaşsin. Medeniyiz diyosunuz ama yok onu sana sormam yok bunu. Yav sormazsaniz sormayin. Ne haliniz varsa görün. Bazi kadınlar ve erkekler yuzunden maalesef toplum. iyice gerici oldu. Hergun bir erkegin altına yatan kız erkek dusmaniyim diye ortaya laf atiyo milletde ona destek veriyo. Amacsiz ve bossunuz. Her iki cinstede bazi kesimler. Lafım asla genele değil
Yok lan banane baban mıyım anan mıyım sormazsan sorma sevgilim olan kadın da sormazsa sevgilim olarak kalır ilerisi olmaz yani kızlar gerçekler bunlar ayrıca bende gece çıkarken arkadaşımla takılırken #Sanasormuyorum
#SanaSormuyorum hayatımda ne yapmam gerektiğini #SanaSormuyorum geleceğimi, saat kaçta evde olmam gerektiğini, giyimimi sana sormuyorum Kimse Benim Hakkımda Hiçbir Şeye Karar Veremez ve Kimse Bana Karışamaz. #SANASORMUYORUM
kapitalist ideolojinin, akidenin, sistemin kadına verdiği zararı başka bir sistem vermiyor kadınlara özgürlük adı altında. Buda önemli aslında özgürlük nedir?
@Siyahli_ yok, demek istediğim insanlar birlikte yaşadığı kişilere danışarak yaşıyor ülkemizde. Batıdaki toplumlar gibi birbirimize karşı vurdumduymaz değiliz. Sıcakkanlı insanlarız. Zaten herkes kafasına göre davranıyor. Sormak, konuşmak, diyalog kurmak iyidir. Erkeklerin tesbih taşımasının, küpe takmasının, renkli kıyafetler giymesinin, işsiz kalmasının hoş karşılanmama durumlarıyla aynı görüyorum bazılarını. Çalışmak istisna.
Kadını cinsel organları için değil birey olduğu için İnsan olduğu için sevebilmeli sevmeli Aşk ile sevmeli Bir güzelliği ve dövüşebilmeli o güzellik uğruna adaleti eşitliği insanlığı getiren bir devrim sabahına dek bitmedi sürüyor o kavga ve sürecek yeryüzü aşkın yüzü oluncaya dek. 🕊️
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadınlar bu gibi akımlarla özgür olma rahatça or.. luk yapabilme peşindeler. Farkındaysanız çoğu nedense CİNSEL OBJE. Bu gibi gereksiz akımlar yerine delikanlı kadınlar olmaya çabalasınız, cinsel obje olmamaya çabalasanız, güçlü kadınlar olmaya, eğitimli kadınlar olmaya, ağırbaşlı kadınlar olmaya çabalasanız bu gibi akımlara gerek duymadan karşı cinse tepkinizi belli edebiliceksiniz. Ama siz istiyorsunuz ki *sanasormayacağım*cinsel obje olacağım*...
Çok acı bir görüş bu. Kadınlar delikanlı olmak istemiyor ki, rahatça kadın olmak istiyorlar. Cinsel obje olarak görmemek gerek dekolteyi, makyajı, bakımı... Bunları yapmak herkesin hakkı olmalı hem de erkekler tarafından objeleştirilmeden.
Sen beni anlamamışsın işine geldiği gibi anlıyosun şu an. İnstagram ve başka sosyal medyalar sağolsun kadınların nasıl varlık olduklarını hergün izliyoruz ;) Anlatmaya gerek yok zaten.
Öncelikle arkadaş haklı. Milletçe yaratılmak istenen bir algının içinde hiç yoktan sorun sahibi olduk. Erkek her istediğini yapan biri olmadı ki bu zamana kadar siz öyle olasınız. Çalışmak zorundayım. Aileme destek olmak zorundayım. Onları korumak zorundayım. Evlenmek zorunda değilim ama evlenmem gerekli. Çocuklarıma baba gibi baba olmak zorundayım. Olmayan karıma sadık bir eş olmak zorundayım. Lafın kısası heryerde herzaman kurallar vardır olmakta zorundadır. Ben reklamlarda bangır bangır gözğmüze sokulduğu gibi kimseye birşey sormayacak olsaydım, her istediğimi yapıyor olsaydım hayvandan bir farkım olmazdı. Bu yapılan tek bir izahı var, kadınların damarlarına anarşizmi aşılamak ve ayrımcılığı körüklemektir. Yoksa, kim anasının hakkını ödeyebilmiş? Kim sevgili olmadan aşkı yaşayabilmiş. Ya hu kadınlar olmasaydı veya bizler olmasaydık aşkı sevgiyi mutluluğu nasıl tarif edebilirdik? Özet olarak ; Erkeğin adam olduğu heryerde kadın kadındır. Bu sözü kadın için revize edemiyoruz. Neden? Çünkü sizler zaten bizden kat ve kat ayrımcılığa sahipsiniz. Yoksa yemişim emojisini, abudik gubidik bir kaç kelimesini. Emojiyle, saçla başla olacak olsaydı, hayat bu kadar zor olmazdı.
Herkesin görüşü düşüncesi kendisinedir. Ben genel konuşuyorum yorumumda genel fikrimi, düşüncelerimi paylaştım fakat bana kişisel olarak yorum gelirse üzgünüm ama bayan kadavra tepkimi koyarım üzerine alınıyorsan ve benimle bir sıkıntın varsa ki eğer özele bekliyorum orda hallederiz yoksa sanaldan sataşmak ezikçe bir hareket, aşırı gereksiz. Komik olmayın. Olgunlaşın biraz 1 saattir felsefe yapmana gerek yok aşırı iticisiniz her konuyu okul seviyelerine bağlamaktan kafayı yiyiceksiniz (Yediniz hatta). Burdaki konu karakterle ilgili kız gelmiş bana ortaokuldan falan filan bahsediyor bu nasıl beyindir ya birde tartışıyo felsefe yapıyor burda. Kolay lokmasınız diyorum ya...
@Phantasmagoria Herkes kendince haklıdır zaten herkesin düşüncesi yaşam biçimi farklıdır senin yazdığın şeyler tartışılır şeyler her cümlende bir tartışma payı var derin konular yani burda bunu tartışıcak değiliz. Toplumun yapısını KADIN oluşturur. Erkeği doğuran KADINDIR. Sen nasıl bir kadınsan çocukların o şekilde yetişir toplum o şekilde düzelir. Neden kadın cinsel obje olarak gösteriliyor. Araba fuarlarında bile süs olsun diye kadınları başlarına geçiriyorlar neden erkek yok? Çünkü kadınlar ortam malı bir eşya süs olarak gösteriliyor. Bu bir örnek ama ne demek istediğimi benim gibi düşüncede olanlar anlar. Veya işine gelen-gelmeyen vardır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
366Cevap
Kadinlarn herzmn erkeklerle esit olduguna ve herzmn degerlilerimz olarak basimizn üstunde tasimamz gerektigini savunuyrm...
#SanaSormuyorum
Şimdi bazı şeyleri sana sormuyorum diyemezsiniz banka kredi borcunu 1 ay sonra öde diyince sen 6 ay sonra öderim #sana sormuyorum diyemezsiniz# yukarıdaki yazılı bazi şeyleri sormamaniz halinde destek alamazsınız veya sonu beklenenden farklı bitebilir bankaya nasıl 6 ay sonra öderim sana sormuyorum derseniz oda icra işlemini başlatırken size sormaz saat kaçta gelirim sana sormam derseniz de sonucu icra gibi bitebilir (mutsuz manasında)
Tavsiye amacıyla yazılmıştır
😂😂😂😂
Dışarıda arkadaşlarımla gezip kahkaha atarken #SanaSormuyorum
Yav bu kadınlara da yüz vermeye gelmiyor ha.
Zaten sormuyoruz bildiğimizi yapıyoruz.
Soruyor kılıfı verip yine istediğimiz gibi şekillendiriyoruz her durumu.
Şuanda erkeklerin yapabildiği işleri bile kadinlar yapıp garibim erkeklerin işlerini bile ellerinden aldınız. Bu kadar da olmaz ki🙄
Hemcinslerim bana kızmasin ama objektif olmak lazım. Bu akım da bir yere kadar coşmayın.
Komikmisin sen
Umarım gerçek değilsindir.🤦🏻♀️ Rezil seni.
@banuu00_ bebeğim büyü de sen öyle gel
Zeka yaşı -10 olan birinin bana bunu söylemesi ne kadar komik
@banuu00_ bisver kanka degmez böyle eziklerle tartismaya
Birak erkeklerin kuklasi olsunlar
@500üncühesabim Aynen👍🏼
@banuu00_ canikom sen hiç annene, babana, sevgiline en basiti ya bir sey sormuyon mu danışmıyon mu?
Ağac kavuğundan mi çıktın?
Diyelim ki sormuyorsun, o zaman babanın annenin bir değeri yok demektir.
Bu ne saçmalık ya illaki en basit bir şey de bile soruyorsun. Sormak ayıp bir şey (miş) gibi ahkam kesiyorsunuz.
19 yaşinda bebeklerin de feminzmden anlamadan feminizm taslamaları komik.
Postumdan anladığınız zaten algı yetinizin olmadığını gösteriyor.
Bir şeyleri bile sorarak öğrenirsin bu hayatta.
Neyin kafasıni yaşıyorsunuz siz ya?
Gerçi kızamiyorumda size daha ergenlikten çıkamadığınız için hayatin gerçekleriyle tam anlamıyla yüzleşmediğiniz için bu triplerinizi anlıyorum.
Hadi bakalim siz akımla oyalanmaya devam cici kızlar.
Hahahaha zavallı😂 herkesin gerçek yaşının yazdığını zannediyor😂 sen daha burada ne amaçla sana sormuyorum dediğini bile anlamamışsın 28 yaşındasın ama 60 yaşındaki kadın gibi lügatın var😂 kadın olamamış dişi
@banuu00_ doğru. Yaşim, mailim vs neyse o tabi ben öyle alavere dalavere bilmem.
O sizin alaniniz. d
Lügatıma kurban ol! S. tir git bahar candan kerimcan tiplerine ağzını ayır sen.
3-5 kelime öğrenmiş gelmiş burda parlamaya çalıyor.
Fukara seni.
Tamam teyze kızma.😂 ezik seni. Beyni yok fikri var
Tamam kacga etmeyin. Hepimiz birbirimize destek olmazsak biseylere ulasamayiz. Anaerkil bir toplum degil esit bir toplumdan yanayiz. Insanlari etegiyle rujuyla ayirnlari ezenleri bende kiniuorum. bir kadin olarak vucudumdan ben sorumluyum kimse degil. Herkes buna saygi duymasini ögrenicek
@banuu00_ teyzene kurban, şu klişelerden yürümeyi bırak. 2 sayfa kitap oku da haznen genişlesin, aynı şeyleri tekrar etmezsin tamam. sonra gel benle aşık at. Dişimi doldurmuyor, içimi rahatlatmıyor, beni aydınlatmıyor cvbın. Biraz bileceksin sonra ukalalık taslayacaksın tamam mi teyzesinin gülü.
Sen 3633676 sayfa kitap okusan da haznen genişlemez cahil gelmişsin cahil gideceksin sana daha fazla cevap vererek seviyemi düşürmek istemiyorum
Hatun haklı dağılın
@banuu00_ komiksin, Gülüyorum cidden.😂😂
Olmayan seviyene ben düstüğüm için üzgunüm.
Çabam belki algılarsın diye lakin vizyonsuzsun ne desem boş. Ekürinle takılmaya devam.
Asıl sensin komik dediğim şeyi deme olmayan bir şeye düşemeyeceğine bile beynin yetmiyor😂😂😂😂
@niye didisiyosuniz?
Ne gecicek elinize. Yeterin
Kapitalizmin kölesi olduğunu unutmasınlar
Allah bizi tam olarak olarak özgür yarattı mı? Sorarım size! Zina, hırsızlık, alkol haram kılınmış Yüce Allahın emri. Kadında tam anlamıyla özgür degıldır Erkek de tam anlamıyla özgür degıldır. Bu feminist sistem ılıskıleri yuvaları yıkan bu yaklasımdan ne zaman vazgececek. Ben hıcbır zaman sevdıgım kadına hesap vermeyi olumsuz düsünmem. Beni dusundugunu hısettırır bana.
Haklısınız!
Ne zaman ve kiminle evlenip evlenmeyeceğimi, ya da hiç evlenmeyeceğimi #sanasormuyorum lanet olası b. k torbaları. Okumamış, ayyaş oğullarınızı bizim gibi elit insanlara münasip görerek kendi kendinize gelin güvey olmayın... 🤮🖕
Helal...
@talihsiz93 Çok teşekkür ederim. 🙂🙏 Kadınlar Günümüz Kutlu Ve Mutlu Olsun. 🤗🙎🏻♀️🙎♀️🙎🏼♀️🙎🏽♀️🙎🏾♀️🙎🏿♀️
Bir sürü kız emojisi koymuştum, kızgın surat emojisine döndürmüş. 🙈😑
@Seneşittirbendemek ''elit'', abla o nasıl bir egodur sakin :D
Şu senin gibi ezilmemek için karşı kitleyi ezen radikalci sığlara anlam veremiyorum. On tane kadın da artılamış bir de. Ne demek mesela okumuş okumamış, elit alt kültür ayrımı? Kadın üstünlüğü erkek üstünlüğü gibi zırvaların çıktığı zihniyetle senin bölücü zihniyetin arasında ne fark var şimdi?
@varlıközdenöncegelir abla elitten anladığı kesin özel bir üniversitede normal bir bölüm bitirmektir, daha biz kendimizi bu kadar yukarıda görmüyoruz :)
Benim özel üniversite düşmanı olduğumu bilmeden konuşun bakalım...
@Seneşittirbendemek abla, peki ''elit'' sözünden kastın nedir?
Elit sözünden kastım kesinlikle parasal anlamda zengin olan değildir. Okumuş, kendini geliştirmiş olanlar benim gözümde elit insanlardır.
@Seneşittirbendemek o konuda haklısın abla seninle hemfikirim, ancak yinede insanlara tepeeden bakmamak iyidir her zaman :)
Okumuş kesimler genelde “okudukları” için münasip kelimenin elit değil entelektüel olduğunu bilir.
Ben elit olarak görüyorum kardeşim, entelektüel diyenler bu durumu benim gibi tanımlamak zorunda değil.
eskiden kadınlara helal olsun neler yapmış, şimdikilet dekolte ruj bilmem popon açık olması için oy topluyo saçımız bilmem uzunmu kısamı aklımız bu kadar, Dünya bu kadar değişir mi daha ilk gün olan slogana bak birdr şimdikilere. Dünya Kadınlar Günü ilk kez 19 Mart 1911’de Avusturya, Danimarka, Almanya ve İsviçre’de anıldı.
Gösterilere yüz binlerce kadın katıldı, oy verme, seçme seçilme, meslek edinme ve mesleki eğitim görme hakkı istedi.
Bu arada Bayramınız kutlu olsun Kadınlar 🌹🌹🌹
Benim hayatım, benim kararlarım #SanaSormuyorum!
Erkek kadın eşit değildir öyle olsa erkek te doğururdu.. Saçmalamayın yaa ne psikolojik ne ruhsal ne de fiziksel erkek kadın eşit değildir. Akli olarak bile Boş yapmayın yaaaa🤪🤪🤪🥳🥳🥳🥳
Senin gibi kadınlar zaten eşitliği hak etmiyor. Kimse erkek ve kadın fiziksel veya psikoloji açısından eşit demiyor yaşam haklarının eşit olmasından bahsediliyor ama sen ömrün boyunca erkeklerin altında ezil sen hakediyorsun çünkü ezik olduğunu kabul ediyorsun.
Yaşam haklarımız da eşit bana gecenin bir yarısı dışarı çıkıp çıkmamak konusunda istediğin kadar dekolte giyip giymemek konusunda bekaret konusun da kalkıp bunları sana sormuyorum diye birşey söyleyemezsin anladın mı çünkü şimdi herkes herşeyi yapabildiği bir ülkede yaşıyor kanunen eşitsin hatta üstte tutuluyorsun her mesleği yapabilirsin bu konuda da kanunlar önünde değil hatta istediğin kadar makyaj yapıp istediğin kadar soyunadabilirsin çünkü bunları da yapabiliyorsun eşcinsellik mi sorun instagram Facebook sokaklar Üniversitesiler her yer de warlar üstelik fenomen We baştacı ediliyorlar söylesene sen hangi eşitsizlikten bahsediyorsun bir anlat lütfen ben de bilmek istiyorum neyi yapamıyorsun da bu kadar yırtınıyorsun lütfen bir söyle muhatap alıp cewap weriyorsan demekki birşeyleri anlayabileceğimi düşünmüşsün öyle ise anlat lütfen benim göremediğim ne war hadi söyle?
Kanunen özgür görünüyor ama bir kadın gece yarısı tek başına sokakta gezerken tecavüze uğruyor ve açık giyindiği için tecavüzcüye tahrik indirimi uygulanıyor sen Türkiye'de yaşadığına emin misin?
Tamam bak burada hem fikiriz kanunen bu We benzeri kanularda boşluk war We ne yazık ki paran warsa kanunları değiştirip satın alacağımız bir ülkede yaşıyoruz bu çok acı.. O zaman bu sana sormuyorum şeklinde bir slogan olmamalı açık giyinip makyaj yapmak ya da gece çıkıp çıkmamakla alakalı olmamalı.. Kanun We yasa ların bu gibi durumlarda ağırlaştırılması gerektiğine binaen bir slogan We isyan We direniş adına her ne demek istersen böyle olmalıydı ölüm We tecawüzlere dur denmeliydi boşanan kadın öldürülmemeli denmeliydi gibi ama senin söylediğine bakınca burada söylenenler çok alakasız mesela şöyle olmalıydı # gecenin bir yarısı dışarda olmak zorunda kalmışsam We açık giyinmiş isem tecawüz ü hak etmiyorum gibi #ya da eşimle artık mutsuzsam We ayrılmak istiyorsan ölmeyi hak etmiyorum gibi anlıyor musun
Cooook güzel açıklamışsin👏👏👏👏ve şunu eklemek istiyorum gecenin bı yarısı biz erkekler bile yeri geliyor çekiniyoruz çünkü ortalık pic uyuşturucu bağımlısı serseri karaktersiz dolu!! Ve bunlar hemen tukenmeyecek, dünya genelinde var! Yani şimdi bunları bile bile neden "gecenin bı yarısı" dışarıda takılıyor? Ha işi var gibi saçma bahanelerinizi kendinize kılıf yapmayın.. gecenin bı yarısı ne işi olur insanın ki oldu varsayalim sabahı bekle? Çok mu zor? Sanki ölecek acelesi var gibi saçma şeyler uydurmayin! Ha acelesi varsa yanınıza erkek bı arkadaş çağırın onunla cikin.. yani alternatif üretmek kolay! Sonuçta gece , savunmasız kaldığınız zaman dilimi! Buna göre hareket edin! Diğer konular zaten herkes eşit yaratılmıştır! Bunu bolen toplumsal yapıdır! Kişisel çıkarları doğrultusunda oluşan eşitsizlik!
@LaLaLand_ kadının beyanı esas alınmasından dolayı taciz tecavüz iftiraları arttı bunu da konuşacaksınız !!!
Herşey bir yana ne kadın ne erkek ister aslında kargaşa lakin nefis ve ben olmak arzusu insana her türlü kötülüğü yaptırır “Her geçen günümüz bir öncekinden kötü olacaktır” bu yüzden batmamak için çırpınanlar kadar benim dediğim olacak diye tepinenlerde olacaktır mutlak son bir şekilde gelicek.. Kimse kimseye bir şey sormasın ama insan insana muhtaçtır.. Akşam ezanı okunduğunda kızlarınızı ve eşlerinizi sokağa bırakmayın der islam.. Soyunmayın ki şeytan vesvese verip erkeklere size zarar vermelerine engel olunsun rahatsız olmayın İftira kötü bir ahlaktır.. İşin özü islam ahlakı olmadan büyüyen her kesim nefisinin esiri olmuştur birbirimize kızmanın bir manası yok Allah hepimize güzel ahlak versin. Amin 🤲🏼
İftira ne alaka şimdi o ayrı birşey sırf kadın düşmanlığı yapabilmek için konu değiştirin. Ben burda tecavüze uğrayan kadınlar için söylüyorum sen iftira atıyorlar diyorsun onları savunmuyorum ben. bir gün kız babası olursan umarım anlamak zorunda kalmazsın
@LaLaLand_ tecavuz edenlerin dışarda olmasına bende karşıyım sadece farklı bakış açısı ve doğruyu dile getirdim, sen bana kızım olunca diyorsa senin babana iftira atılıp içerde yatsa hatta yatmasa bile topluma çıkamayacak hale gelse hoş mu olurdu
Sana birşey denemedim kardeşim
@LaLaLand_ bu dediklerin sosyal medyada şişirilen palavralar... tecavüz sıradan insanların günlük rutinleri içinde bulunan bir şey değil. Zaten "dışarı çıkarken" sana izin vermek isteyen hayatında her kimse de zaten böyle suçlu kimselerin , işlemeye hazır olduğu suçun mağduru olmaman için... emnin ol tecavüzcü manyaklar da aynen burada kızların yazdığı gibi dışarı çıkarken kimseye sormamalarını ister ki avlayacakları kurban bol olsun.
tahrik indirimi konusuna geince: bu konu da sosyal medyada çarpıtılan ve istismar edilen bir konu. Ceza kanununda suçların cezaları belirli aralıkta belirlenir. Atıyorum 10 ila 20 yıl arası denir ya da işte 5 ila 10... doğrudan 5 veya 10 veya 20 denmez çünkü her olayda ağırlaştırıcı ve hafifleştirici unsurlar vardır. Şimdi mesela bir kız gece barda bir gençle eğlendi dans etti sonra gencin evine gittiler öpüştüler filan sonrası için "hayır" dedi, adam zorla yaparsa tecavüzdür , suçtur ve ceza gerektirir ama şimdi bu adamın suçu gece vardiyasından evine dönen bir kadını takip edip ısssız bir sokakta saldırıp tecavüz eden adamla aynı mıdır? elbette ki aynı olamaz. her ikisine de ceza gerekir ama aynı olmaz. O yüzden birine üst sınırdan verir hakim. gerekçelerini sıralar. Diğerine de alt sınırdan verirken gerekçeleri sıralar. SOnra da istismara teşne basın hele ki de sosyal medya "vay efendim indirim uyguladı" diye kara propagandaya başlar.
Benim ne yapacağımı nasıl davranacağımı kendime bile soramazken ona buna şuna hiç birine sormaya gerek duymuyorum.
Yalan tabi, soruyorum! Hayatı tek kişilik yaşamıyorum sevdiğim değer verdiğim insanlar var. Rihannanında dediği gibi arada sorun..
Bu bir ozgurluk hareketi mi şimdi?
Bana sormayın zaten
Dekolte giyin ama ben size bakınca bana ne bakıyorsun diye sormayın
Dışarı çıkın gece eve istediğiniz saatte gidin ama basiniza Bisey gelirse neden diye bana sormayın
İstediğinizi yapın ama ben de yapınca bana sormayın.
Kimse kimseye Bisey sormasin ki hayvanların bile içgüdüsel kanunları varken insanlar hayvanlardan daha sıradan olsun.
Bazi erkekler kedileri her bir b. oku yiyorlar sevgilileri dışarı çıksa olay oluyor böyle erkekleri göre göre feminist oldum valla
Aynen kendilerine hersey serbes kadınlara hersey yasak köle olmak zorundayiz
Bencillikten serefsizlikten baska birsey degil bu
Erkeklerin eksilemesini anladim kizlar niye eksilemis köle olmaya çok meraklılar heralde
Evet erkekler iyice kullanır bunları iyide olur hakediyolar
evet haklısın ama feministler her erkeğe düşmanlık beslerler
Yoo femisnistlik kadın erkek eşitliği demek erkekle kadının eşit haklara sahip olması kadınlara yapılan haksızlıklara karşı gelmektir
o feminizm, feminist feminizm savunucusu ama gel ki gerçek feminist diye kavram var işte onu çok nadir görüyoruz, Türkiyede hatta dünyadaki feministlerin hali ortada
Erkek düşmanlığı yapanlar zaten feminizm savunucusu değiller kendilerini feminist gören kişiler gerçek femisnistlik bu değil
böyle erkekleri görünce feminist oldum diyerek onlara hizmet etmiş olursun
Böyle erkek kategorisinde sende varsın sanırım kendileri herşeyi yapıp da eşini dışarı cikarmayanlari bahsediyorum bunun savunulur bir tarafı var mı?
yok hayır hemen akıl oyunu yapıp haklı olmaya çalışma yemezler, bana eski sevgilim dedi ki benim akşam dışarı çıkmama laf söylemen gerekiyordu ;)
Kardeşim bunun haklı çıkacak bir yani yok eşini aldatıp kötü davranan onu evs hapseden erkeklerden bahsediyorum anlamayacak ne var bunda
kardeşim mi yaşı görmedin heralde, sen feministliği erkek düşmanlığı olarak görüyorsun ki bir nevi öyle
Hitap anlamında kardeşim dedim bence sen ya kadın düsmanisin ya da algilamanda sorun var aldatan adam diyorum kendi her halti yapip eşini eve hapsedenlerden bahsediyorum daha ne diyim
bak seni oldukça anlıyorum, sen böyleleri yüzünden feminist oldun ya nasıl feministsin hemen kadın düşmanı deme 2 oldu bu haklı çıkma çaban
Evet böyleleri yüzünden feministim burda haklı çıkmaya çalışmama gerek yok zaten haklıyım ezilen kadınları savunuyorum kötü kadınları değil
tamam bende ezilen, konuşulmayan, alay edilen erkek haklarını savunuyorum
Savunabilirsin birşey demiyorum ama genelde kadınlar eziliyor
bilmiyorsun konuşuyorsun erkekte çok eziliyor
İllaki ezilen vardır ama orana vurduğumuz zaman kadınlar kadar değil
ölüm riski olan en ağır işleri yapan erkek, kolluk kuvveti erkek yeterlidir heralde?
Lafta kalmasın ama böyle şeyler lütfen. Yarın evlenecek adamı bulduğunuzda "aaa tabii aşkitom istemezse dekolte giymem" moduna girmeyin 😂
Lafınızın arkasında durun kızlar 👍
Makyajlı veya makyajsız gezmeyi sana sormuyorum. Ben her halimle guzelim.
#SanaSormuyorum
Kadın oluşumu
#sanasormuyorum
Dislike atan erkeklerde kadına şiddete destek verenler sanırım?
Çok doğru :)
Kiminle görüşüp kiminle görüşmeyeceğimi #sanasormuyorum
Aileme giderken #sanasormuyorum
Okumak için #sanasormuyorum
Okula giderken #sanasormuyorum
Olmamış
Neden olmamış siz erkekleri ya da akraba denen o iğrenç mahlukatları sallamadıkları içinmi
Aynen öyle canim begenmemeleri umrumda değil
Onlar önce kendi pisliklerini kapatsınlar beyinsizler
Beğenmeyen kadınları da anlamadım zaten
Kezolardır
Kadınlar hediye, çiçek bekliyor. Erkekler hediye alma telaşına günler öncesinden başlıyor. Sorsan emekçi kadınlar günü! Bugün sistemin dayatmış olduğu gibi çiçek, böcek, kampanya günü değil adı üstünde bugün EMEKÇİ KADINLARIN DİRENİŞ GÜNÜDÜR! ✊🏻✌🏻
#8MartDünyaEmekçiKadınlarGünü
İlla ki soracaksınız.."Beni seviyor musun?" diye soracaksınız, "ne giyeyim?" diye soracaksınız, "güzel olmuş muyum" diye soracaksınız, "beni beğeniyor musun?" diye soracaksınız, "Bu akşam dışarıda yiyelim mi?" diye soracaksınız, soracaksınız, soracaksınız. Fıtratınızda bu var çünkü. Kadın erkek eşitliği diye bir şey yoktur bence. Kadın her zaman üstündür; kendine baktığı sürece, aklını kullandığı sürece. Bundan ötesi saçmalamaktan başka bir şey değildir.
Elbette ki sırf kadın olduğumuz için kimseye birşey sormak zorunda değiliz ama barbarlık la medeniyet arasındaki ince çizgiyi kaçırmamak lazım kimseye birşey sormayıp özgür olmak adı altında kendimizden uzaklaşmayalim.
#SanaSormuyorum herkesin fikri ve düşüncesi olduğu gibi ; sorulmasınada gerek duymuyorum.
Hakkınızda ahlaksızlığa ön ayak olduğunuzu ve karşı cinsi tahrik etmek için kuşanan cinsleri çağdaş / modern / özgür medeni olarak ön plana çıkaran zihniyetlerin Türk ve Müslüman bir toplumun aile yapısını ve ahlaki değerlerini bozmaya çalışan bir tür silah gibi görüyorum.
Burada değerler dorukların üzerine çıkarılırken, gerçekte kadını diplerde görmenin dışında bir şeye rastlamıyorum. Bana sorarsanız eğer, sormadığınızı biliyorum oysa ki, ancak olurda sormayı düşünecek olursanız, böyle mecralara kendinizi fazla kaptırmayın, her şey hayallerde güzelken, gerçekte çirkindir, çünkü yaşam da öyledir, düşünürken güzel yaşarken çirkindir. O halde insan neden inatla kendine olur olmadık değerler biçer? O değerin içinde yetişmiş bir değersizliktir.
Kadınların her geçen gün haklarının elinden alındığı değersizleştirildiği dondurma yemesinin, gülmesinin tahrik unsuru sayıldığı ülkemde güzel bir atılım olmuş tüm KS ekibini tebrik ederim 👏👏
Ayrımcılığın her türlüsüne karşıyım cinsiyet esitsizliginede öyle kadınlar her yerde konuşmalı her yerde fikirlerini dile getirmeli iyi ki kadınım gurur duyuyorum Allaha şükürler olsun
zaten kadınlarımız her ne kadar değerimizi bilmesede dünyada kadınlara seçme seçilme hakkını veren ilk ülkeyiz biz içimiz de her ne madar kanı boşluklarda olsada kadınlarımızın destek çişiniz. saygılar😂
@SonKapıkuluLardan peki😂
Bu yorumu yaparken sana sormuyorum😂😂
@SonKapıkuluLardan 😂😂
@SonKapıkuluLardan hahahhah😂
@Angela91 sabahtan beri eşitlik ten söz ediyoruz yorumum kaldırılmış Bu eşitsizliğe karşı sesimi duyurmaya çalışırken sana sormuyorum😂😂
Sokağa saat kaçta çıkacağımı #sanasormuyorum !
Halı sahaya maça giderken veya arkadaşlarımla buluşurken #SanaSormuyorum
Adamsın kendilerine geldiğinde derler ki bu feministler bana niye sormuyosun izin vermiyorum derler kendileri sana sormuyorum derler iyice çığırından çıktılar kadın kadınlığını bilcek ya bu ne
@PamukPrenses2020 😀 sorulacak şey var sokulmayacak şey var.
Aynen
Kadınlar cesareti olduğu kadar güçlüdür. önünde kimse duramaz
Öyle bir durulurki feleginiz şaşar
erkek güçsüz müdür
valla dekolteye karışırım yeri ve zamanı önemli. gerçi kız arkadaşım da o yerin ve zamanın ayrımını yapabilecek durumda olur
Tek kadın haklarını savunmayın kardeşim erkek hayvan doğa haklarını savunmadan yana olun. Onun dışında ne yaparsanız yapın banane kardeşim. Siteyi feminizm virüsleri salmış.😒
@Uzay-Yolcusu kardeşim sabahtan beri hesap açıyorum 3-5 görüşten sonra kapattılar. Ne oldukları belli. KizlarSoruyor güya mavili
@Xmsmskwjjws küfür mü ettin? @KızlarSoruyor hesabını tek kişi yonetmiyor. Melek adında bir sistem admini var. Diğerlerini bilmiyorum. Bu yönetici hesabı ni her iki cins kullanıyor.
Küfür hiç kullanmadım
@KızlarSoruyor sistem adminleri o kadar kaba olamazlar. Üye hesabı iptal etmek öyle kolay birşey değil. Demek ki çok kötü bişe demişsin. Yoksa bana haksızlık yapıldığında yönetici hesabına bütün itirazlarimi iletiyorum gayet saygılı bir şekilde ilgileniyorlar. Eğer hakkını savunuyorsan daha soft bir şekilde savunman gerekir. Bu sebeple kafalarına göre üye iptali yapamazlar. Burası gayet bir iki feminist disinda tarafsız bir site. Ayrıca admin hesabı tek bu kizlarsoruyor değil ki. Senin hesabını @pentin de kapatır.
Kapatabilir
Zihniyetleri belli. Neyse daha da birşey demiyorum onlara
1-2 değil oluk oluk feminist akıyor
@Xmsmskwjjws xper seviyen kaçtı?😂
4. vardı
2 sene önce de üyeydim. Gururuna yediremiyorlar
Mini etekde giyerim, dekoltede giyerim, topuklu ayakkabıda giyerim #SanaSormuyorum kuşum😘
Nasılım diye #sanasormuyorum 😘😍🤗😎
Hayatımda olacak kadın eve kacta geleceğini ve nereye gittiğini bana bildirmek zorunda. Dekolte mini dar vb kıyafetleri giybilirmiyim diye bana soramaz evet cünkü böyle şeylere izin dahi vermem bahsi bile olamaz !!
Pardon dar kapasiteli bey #sanasormuyorum daha doğrusu
#sanasormuyoruz
Sana bir kadınla hayatta başarılar derdim ama sen öyle kadın değil köle bulursun
@Bilinmiyor1069 kes ! Benim görüşüm seni ilgilendirmiyor Mrs feminist pardon erkek düşmanı
Sen kimsin bana kes diyemezsin terbiyesiz ve ben erkek düşmanı değilim senin gibilerin yani aptal erkeklerin düşmanıyım
Helal kardeşim. Arkandayım
Kimin arkasındasın acaba
@Bilinmiyor1069 açık soyliyim senin gibi kadınlarla asla çıkmam asla evlenmem. Senin gibi dusunmeyenlere saygı duymalisin. Sen ne yaparsan yap bizi ilgilendirmez. Biz sana karışıyor muyuz?
@Bilinmiyor1069 uza görüşümün altından? Teebiyesizlik yapma ahlak yoksunluğu birsey kazandırmaz. Buraya gelip bana hakaret edemezsin aptal dar kapasiteli diye. Sen önce kendine bak bakalim ne kadar terbiyelisin
size sorsak eski sevgilinizle iletişim kurmanız normal, size sorsak bir arkadaşınızda sabahlamanız normal, size sorsak hep haksızız ve trip yememiz normal, size sorsak hep hatalıyız ancak bir çiçeğe affedilmek normal olm size normal gelen şeyler bizim kitabımızda yazmıo BAZEN !
Yazsa keşke
Bir sey yaparken ozgurum senden izin almama gerek yok #sanasormuyorum
Sormadığın bazı şeyler, bazı bazı seni içten bitirirler. Bize sorulmayan şey, yalnız kıskançlıktandır. Cinsiyet eşitsizliği diye birşey yoktur. Anatomik olarak normal bir erkek normal bir kadından daha güçlüdür. Yani, bir kadın varlığını erkeğin çatısı altında devam ettirir ki erkek ona bariyerlik yapsın. Bunlar yalan. Eğer eşitsizlik var diyenler çoğunluktaysa, buyrun 10 uaşındaki bebeler 20 yaşındakileri sıkıştırmaya devam etsinler...
Kadınla erkeğin eşit olmadığı düşünmek kadının şu soruyu sormasına sebep olmaz mı "erkekler bizden üstün mü?"
Yani demek istediğim şudur; cinsiyet ayrımını dile getirmek bile cinsiyetcilik oluyor. Çünkü bu olgunun varlığını kabullenmiş olursun.
Kadınlar erkekten üstündür...
Olanı sorgulamamak, halının altına süpürmek pek iyi gelmedi topluma. O nedenle hep beraber konuşalım :)
Ben eşitsizliğin var olduğuna inanmıyorum. Kimse çıkıp açık açık diyemez ki erkek kadından üstün içten içe bunu düşünebilir ama dile getiremez.
şahsen ben yeri geldiğinde #soruyorum, sorarım da
ve bu hiçbir şekilde kendimi değerli hissetmeme, güçlü bir Kadın olmama engel değil.
yürü be 😀
:) ;-)
Helal kankama beee💕💕😀😀
🙈😊😘
parti kur oy verelim😀
haha :D sağ ve sol Kolumda sizler 😙😛
araç kullanıp kullanmamam gerektiğini
#SanaSormuyorum !
Nasıl mutluysam öyle yaşarım #sanasormuyorum.🖤
"Eksilerken titremeyen elin, şiddet uygularken titrer umarım."
Kadinlarimiz bastacimizdir
Simdiden dunya kadinlar gununuz kutlu olsun
Moderatör olmak için şikayet kasıp kasmayacağımı #SanaSormuyorum ❤️💫
Haklı ol kap eksiyi asdf
Saçımı kestirirken #sanasormuyorum diycem de fikrinizi aliyim nasil olmus 😀
Sizin bu dediğiniz özgürlukse o zaman erkeklerde her yerini açip dolaşsin. Medeniyiz diyosunuz ama yok onu sana sormam yok bunu. Yav sormazsaniz sormayin. Ne haliniz varsa görün. Bazi kadınlar ve erkekler yuzunden maalesef toplum. iyice gerici oldu. Hergun bir erkegin altına yatan kız erkek dusmaniyim diye ortaya laf atiyo milletde ona destek veriyo. Amacsiz ve bossunuz. Her iki cinstede bazi kesimler. Lafım asla genele değil
Ne giymem gerektiğini, saat kaçta dışarı çıkabileceğimi #sanasormuyorum
Başım açık veya kapalı çünkü benim tercihim.
#SanaSormuyorum
Ne yiyip içeceğimi, ne giyeceğimi, karar verirken #SanaSormuyorum
#senkimsin
😂😂😂😂😂😂
@вαԺɢıяʟ_344 #SanaSormuyorum
Sakn ol prenses 🤦♀️
@вαԺɢıяʟ_344 eyyy muharrem sen kimsin yaaa https://www.youtube.com/watch?v=4lnaldrNDCU
Bak bu iyiydi 😂
tüm erkeklerin zoruna gidiyor ama üzgünüm #SanaSormuyorum
Yok lan banane baban mıyım anan mıyım sormazsan sorma sevgilim olan kadın da sormazsa sevgilim olarak kalır ilerisi olmaz yani kızlar gerçekler bunlar ayrıca bende gece çıkarken arkadaşımla takılırken #Sanasormuyorum
Skshsjshjxhshshs
@вαԺɢıяʟ_344 takmıyorsanız buraya yorum yapmayın dislike atmayın. Tabikide #SanaSormuyorum çünkü neden sorayım?
Yok güzelim like attim 😘
Sormuyorsan da yargılama aksjajbs
@вαԺɢıяʟ_344 Sizi kücük feministler :D
Erkeklerin maaşını sormadığın sürece kadınların yaşını #SanaSormuyorum 😃😃
Keyif benim değil mi? #sanasormuyorum
Hiç! :)
Nerde nasıl davranmam gerektiğini
#SanaSormuyorum
Kasli kollarimi gosterecek tshirtleri giyip giymeyecegimi #sanasormuyorum
rgefsgdhg
#SanaSormuyorum hayatımda ne yapmam gerektiğini
#SanaSormuyorum geleceğimi, saat kaçta evde olmam gerektiğini, giyimimi sana sormuyorum
Kimse Benim Hakkımda Hiçbir Şeye Karar Veremez ve Kimse Bana Karışamaz.
#SANASORMUYORUM
kimseye bişey danışmam. Hele hele erkek arkadaşıma ;) TINNN
erkek arkadaşın da sana danışmaz ;)
Barlara giderken mutlu olurken
#Sanasormuyorum
Gorende der genel ev yazmisim bu kadrmi svlmiom ya :-D
Vay anasi en vok eksi bende hahahahahsa
Takma ya iyi bişey yazsaydın da eksi alacaktın , erkekler neyse kizlar da eksi atmasına şaşırdım ben
@SouIFIy boswer umrimda degiller zaten
Dekolte bir kadını namussuz yapmaz, tıpkı bir erkeği tesbihin adam yapmadığı gibi..
Kadınlar değerlidir, Allah başımızdan eksik etmesin
kapitalist ideolojinin, akidenin, sistemin kadına verdiği zararı başka bir sistem vermiyor kadınlara özgürlük adı altında. Buda önemli aslında özgürlük nedir?
Sizin gibi durumun farkında olan kadınların olması güzel
Kimin saat kaçta dışarı çıktığına nasıl çıktığına karışmaya ne hakkım ne haddime düşmüş. Erkekler olarak şu zihniyetten arınmamız lazım
Arkadaşlarımla halı sahaya gidebilirim
#SanaSormuyorum
Jsjsjs işleri nasıl kendi aleyhime çekebilirim der gibi 😂
@Siyahli_ yok, demek istediğim insanlar birlikte yaşadığı kişilere danışarak yaşıyor ülkemizde. Batıdaki toplumlar gibi birbirimize karşı vurdumduymaz değiliz. Sıcakkanlı insanlarız. Zaten herkes kafasına göre davranıyor. Sormak, konuşmak, diyalog kurmak iyidir. Erkeklerin tesbih taşımasının, küpe takmasının, renkli kıyafetler giymesinin, işsiz kalmasının hoş karşılanmama durumlarıyla aynı görüyorum bazılarını. Çalışmak istisna.
Kadını cinsel organları için değil birey olduğu için İnsan olduğu için sevebilmeli sevmeli Aşk ile sevmeli Bir güzelliği ve dövüşebilmeli o güzellik uğruna adaleti eşitliği insanlığı getiren bir devrim sabahına dek bitmedi sürüyor o kavga ve sürecek yeryüzü aşkın yüzü oluncaya dek. 🕊️
Kadınlar bu gibi akımlarla özgür olma rahatça or.. luk yapabilme peşindeler. Farkındaysanız çoğu nedense CİNSEL OBJE. Bu gibi gereksiz akımlar yerine delikanlı kadınlar olmaya çabalasınız, cinsel obje olmamaya çabalasanız, güçlü kadınlar olmaya, eğitimli kadınlar olmaya, ağırbaşlı kadınlar olmaya çabalasanız bu gibi akımlara gerek duymadan karşı cinse tepkinizi belli edebiliceksiniz.
Ama siz istiyorsunuz ki *sanasormayacağım*cinsel obje olacağım*...
Çok acı bir görüş bu. Kadınlar delikanlı olmak istemiyor ki, rahatça kadın olmak istiyorlar. Cinsel obje olarak görmemek gerek dekolteyi, makyajı, bakımı... Bunları yapmak herkesin hakkı olmalı hem de erkekler tarafından objeleştirilmeden.
Sen beni anlamamışsın işine geldiği gibi anlıyosun şu an. İnstagram ve başka sosyal medyalar sağolsun kadınların nasıl varlık olduklarını hergün izliyoruz ;) Anlatmaya gerek yok zaten.
Öncelikle arkadaş haklı.
Milletçe yaratılmak istenen bir algının içinde hiç yoktan sorun sahibi olduk.
Erkek her istediğini yapan biri olmadı ki bu zamana kadar siz öyle olasınız.
Çalışmak zorundayım.
Aileme destek olmak zorundayım.
Onları korumak zorundayım.
Evlenmek zorunda değilim ama evlenmem gerekli.
Çocuklarıma baba gibi baba olmak zorundayım.
Olmayan karıma sadık bir eş olmak zorundayım.
Lafın kısası heryerde herzaman kurallar vardır olmakta zorundadır.
Ben reklamlarda bangır bangır gözğmüze sokulduğu gibi kimseye birşey sormayacak olsaydım, her istediğimi yapıyor olsaydım hayvandan bir farkım olmazdı.
Bu yapılan tek bir izahı var, kadınların damarlarına anarşizmi aşılamak ve ayrımcılığı körüklemektir.
Yoksa, kim anasının hakkını ödeyebilmiş?
Kim sevgili olmadan aşkı yaşayabilmiş.
Ya hu kadınlar olmasaydı veya bizler olmasaydık aşkı sevgiyi mutluluğu nasıl tarif edebilirdik?
Özet olarak ; Erkeğin adam olduğu heryerde kadın kadındır. Bu sözü kadın için revize edemiyoruz. Neden?
Çünkü sizler zaten bizden kat ve kat ayrımcılığa sahipsiniz.
Yoksa yemişim emojisini, abudik gubidik bir kaç kelimesini.
Emojiyle, saçla başla olacak olsaydı, hayat bu kadar zor olmazdı.
Herkesin görüşü düşüncesi kendisinedir. Ben genel konuşuyorum yorumumda genel fikrimi, düşüncelerimi paylaştım fakat bana kişisel olarak yorum gelirse üzgünüm ama bayan kadavra tepkimi koyarım üzerine alınıyorsan ve benimle bir sıkıntın varsa ki eğer özele bekliyorum orda hallederiz yoksa sanaldan sataşmak ezikçe bir hareket, aşırı gereksiz. Komik olmayın. Olgunlaşın biraz 1 saattir felsefe yapmana gerek yok aşırı iticisiniz her konuyu okul seviyelerine bağlamaktan kafayı yiyiceksiniz (Yediniz hatta).
Burdaki konu karakterle ilgili kız gelmiş bana ortaokuldan falan filan bahsediyor bu nasıl beyindir ya birde tartışıyo felsefe yapıyor burda.
Kolay lokmasınız diyorum ya...
@Phantasmagoria Herkes kendince haklıdır zaten herkesin düşüncesi yaşam biçimi farklıdır senin yazdığın şeyler tartışılır şeyler her cümlende bir tartışma payı var derin konular yani burda bunu tartışıcak değiliz. Toplumun yapısını KADIN oluşturur. Erkeği doğuran KADINDIR. Sen nasıl bir kadınsan çocukların o şekilde yetişir toplum o şekilde düzelir.
Neden kadın cinsel obje olarak gösteriliyor. Araba fuarlarında bile süs olsun diye kadınları başlarına geçiriyorlar neden erkek yok? Çünkü kadınlar ortam malı bir eşya süs olarak gösteriliyor. Bu bir örnek ama ne demek istediğimi benim gibi düşüncede olanlar anlar. Veya işine gelen-gelmeyen vardır.
Evlenmeden önce ister veririm ister vermem #sanasormuyorum
Abla 30 yasindaysan sor artık bence
Neden sorucakmışım
Ver canım ver. Kimseye sorma tabii. Rahat rahat yiyişelim 😁
Evde kalmıssın
Allah allah neden 30 yaşındayım diyemi 😄
Kalmık hemde patlak
Aferin bu hakkı sana atatürk verdi unutma
Söylemene gerek yok biliyorum
Seninle evlenecek gav atıda atatğrk sana bulacak bunuda unutma
Yoksa karaköy kerhaneleri senin gibiler için işler vaziyette
Kerhanede sigortanda olur laik devlet sigortası
Aids ve başka hastalıklara yakalanırsan tedavisi olmasada ölene kadar, yatabileceğin bir hastanede var bu laik devlette ötenazi de yapabilirler belki
Tabi ya verin hayat size hoş