Lütfen çocuk istismarı için de bu duyarlılığı gösterin... Ufak çocuklara istismar edilmemeleri için eğitimler verin. Çocuklarınızı doğru şekilde yetiştirin... Herşey çocukluktan başlar eğer kız ve erkek çocuklarımızı eşit şekilde davranarak yetişririrsek bu sorun oldukça azalacaktır...
Umarım yorumum silinmez. Öncelikle günümüzü kutuluyorum. Lakin dediklerinize kesinlikle katılmıyorum ama saygı duyuyorum. Öyle istediğimi istediğim anda yapmak benim ve yaşayışim için söz konusu bile olamaz. Zira ben bu özgürlüğü kendim için istersem karşımdaki eşime de müsaade etmek zorunda kalırım. Ki buda bana ters eşim evine gelmesi gerekeceği saatte gelecek yeri gelecek bir baba gibi giyinecek yeri gelecek arkadaş gibi bana yardım edecek yeri gelecek bir çocuk gibi kızacak. Bu demek oluyorki, evlenince bazı şeyleri sormamız gerekiyorrrr. Bu nihayetinde bir hakikattir. Öyle sana mı soruyorum yok 😊
Aynen kesinlikle katılıyorum bence çok saçma bir etiket ve konu başlığı abartidan başka birşey değil elbette sormayacağımız şeyler çok fazla ama bu kadar abartıp olayı gereksiz bir isyankârlığa dokmenin bir alemi yok. Bende buna benzer bir görüş yazmıştım. Aradaki özgürlükle gereksiz serbestlik çizgisini iyi korumak lazım..
Ben erkeğim bana bunların hiçbiri sorulmayacak... Sırf erkek olduğum için askere gideceğim; herkese ait olan vatan için sırf erkek olduğum için ölmem gerekecek; onu da bana soran olmayacak... Ailenin geçimini sağlamak benim görevim olacak; işimden olursam yeterli para kazanamazsam sonu intihara kadar gidebilecek bir yanlızlıkla karşı karşıya kalabileceğim ama neden diye ben soramayacağım... Bindiğim gemi denizin ortasında batsa sırf erkeğim diye ölmesi gereen yine ben olacağım; yine neden diye soramayacağım... Hayatımdaki kadını kendi canı pahasına korumakla yükümlü olacağım ama hiçbir yetkim de olmayacak; bir şey olursa sadece hesabı benden sorulacak... ve herşeye rağmen ezilen hep kadınlar olacak
@cabukisim hepsi yalan valla, kadınların artık ezildiği falan yok sadece daha da fazlasını elde etmek için ajitasyon yapıyorlar o kadar, ama eskisi gibi sökmüyor artık erkekler iyice akılllandı, erkek gücü ele geçirdikten bir süre sonra durur ve aklıselim hareket eder güç onu yiyip bitirmesin diye ve elindeki gücü akıllıca kullanır, ama kadın doyumsuzdur özellikle bu zamandakiler, aldıkça daha fazlasını isterler ve bu da sonlarını hazırlar, bakma buradakilerin sanasormuyorum demelerine,5-6 yıl sonra büyük çoğunluğu eşlerine seve seve olmasa da öpe öpe soracak... :)
@cabukisim merak etme o kadar salak erkek varsa bir o kadar da kanmayan erkek var, bu oran lehimize gitgide değişiyor ve değişmeye de devam edecek, kadınların artık kendilerini acındırmak için başka silahları kalmadı
Cinsiyet eşitliği savunmak için yapılan bu tip saldırgan sloganları hiç doğru bulmuyorum. Toplum olarak problemimiz bu, iyi olanı parlatmak yerine kötü olanı iyice b. ka bulayıp sunmak.
31 yaşındayım, tatile gideceğim zaman yol arkadaşlarımı babama gösteriyorum, asla gitme demez, bir kere sadece içime sinmedi dedi, gitmedim. O'na soruyorum. Tabiki soruyorum bu hayatta ondan daha fazla iyiliğimi düşünen olamaz.
Sana sormuyorum yerine ben iyisini bilirim, ya da ben böyle uygun gördüm gibi daha pozitif sloganlar bulunabilirdi.
Not:8 Mart dünya kadınlar günü değildir, 8 Mart dünya emekçi kadınlar günüdür onun ismi.
sana sormuyorum derken, kendilerine karşı sorumlu olduğumuz kişilere değil, üzerine vazife olmadığı halde kadınların her hareketine burnunu sokanlara mesaj veriliyor.
Aileme de sordum Eşime de soruyorum Sevdiklerime dostlarıma da sordum Soracağım da Onlardan da aynısını bekledim Saygı gösteriyorum, saygı görüyorum Düşünebilen bir insan olarak deger yargılarına, ahlaka, ortak yaşama önem veriyorum Ben evladım, ben eşim, ben anneyim Böyle mutluyum Sorumluluk sahibiyim ve doğrusunun bu olduğunu düşündüğüm için, özgürlük diye diye iyice bozulan bir dünya olduğumuz düşüncesine sahip olmamın doğruluğunu yanlışlığını #sanasormuyorum
Ahlâk, saygı hürmet, sevgi bunlar çok önemlidir ve her iki cinsiyetin ihtiyacı vardır. Özgürlük başkalarının hakkını gasp ettiğin yere kadardır İnsan doğasında varolan dürtüleri yok saymak özgürlük değildir Bu gidişle erkekler ellerine pankart alıp hak aramaya çıkacak Aile kavramı diye birşey kalmayacak Toplumlar iyice bozulacak
Allah, sizden eşinizden, çocuğunuzdan razı olsun Nihal hanım. Benim söyleyeceklerimi siz söylemişsiniz. Güzel insanlardan güzel nesiller yetişir. Ömrünüz uzun yolunuz açık olsun inşallah :)
Kadınlarla erkekler eşit degildir. Eşit haklara sahiptir. Nasıl ki erkekler kimseye sormadan diledikleri gibi yaşıyabiliyosa Kadınlarda yaşayabilmeli Örneğin : Özgürce düşüncelerini dile getirebilmesi, Rahatlıkla istediği heryerde gezebilmeli, Birçok olayda da oldugu gibi Her kötü şey kadına mal edilmemeli. ( Namus Yanlızca kadınlarda olan birşey degil! O halde neden sadece kadın namusunu korumalı?) Sözde layık bir ülkeyiz ama biri inancı gereği tesettürlü olsa Yobaz, ya da bir kadın mini giydiğinde illaki Aranıyor oldugu gibi birçok konu var...
İSTEYEN İSTEDİĞİ GİBİ YAŞAR, SENİN HAYATINA ya da BAŞKASINA ZARARI DOKUNMADIĞI SÜRECE HİÇ KİMSE HİÇ KİMSEYİ ALAKADAR ETMEZ! Onun için Kendi Hatımı Yaşarken #SanaSormuyorum
Kadın, kadından başkası değildir. Fıtratı gereği diiediği gibi yaşar, dilediği gibi hareket eder. Yaptığı, yapacağı her türlü eylem ve söylem onun kendi kişiliğini, edebini, ahlakını ilgilendirir. "Sen kadınsın" diye başlayan tüm cümleleri reddediyorum. Giyim tarzı, yaşam tarzı ile 8 Mart'ı aynı kefeye koymasam da, bir bütün dahilinde, başımızın tacı olan kadınlarımıza her günlerinin kutlu olmasını diliyorum.
Ne yazık ki bu sırf adamlara karşı geçerli değil. Burda bir kaç pembelinin yorumu dehşet verici... Ve Türkiye de bazı kadınların entelektüel seviyesi. Kadın kadının en büyük düşmanıdır diye boşuna dememişler.
Dekolte ve makyajı geçiyorum çünkü bence cinsiyet eşitliğiyle onun alakası yok o tamamen özgürlükle alakalı bir durum. Tercihlere saygi duyuyoruz. Ben de fikirlerimi açıkça söylerken ve doğru neyse onu savunuyorken #sanasormuyorum
Gece dışarı çıkacağımı, nasıl giyineceğim, tesettürümü, mini eteğimi, hamile kalıp kalmayacağımı, saçımı kısa mı uzun mu olacağını, tüylü veya tüysüz mü olacağımı, nasıl güleceğimi, kimlerle arkadaşlık edeceğimi, hangi mesleği yapacağımı #SanaSormuyorum 💋
Gece bana mesaj atan kişiyi #banasorma Ne kadar maaş aldığımı #banasorma Kaç kadınla yattığımı #banasorma Ne iş yaptığımı #banasorma Hoşuma giden bir şeye bakarken nereye bakıyorsun diye #banasorma Kavanozu açamıyorken gelip #banasorma Evde kaldığında yalnızlığının faturasını #banasorma
Cevapların %90ı giyimle, dekolteyle alakalı. Güçlü kadından anladıkları şey teşhir etmek sanırım.
Başlık buram buram feminizm kokuyor.
Bonus olarak da bir görsel bırakıyorum. Anlayana iyi bir ders var.
@Mr-Teacher şu foto bile biz erkeklerle kadınlar arasındaki hayata bakış ve vizyon farkını gösteriyor, boşuna kurum ve kuruluşları, devletleri ve dünyayı erkekler yönetmiyor, ha içlerinde aklı başında olanlar yok mu var ama o da %5-6'yı geçmiyor
KS'nin ve toplumumuzun güçlü kadınlarını, kimseye ne yapacağını sormayan bütün kadınlarını destekliyorum.. Sizler iyi ki varsınız. Bu toplumun geleceği sizin elinizde.
Kadınlarımıza seçme ve seçilme hakkını veren ilk ülke olurken sana sormadık kadınlarımızı her konu sestenler ken sana sormadık şimdi prim yapma çalışıyor diyecekeer bu yorumu yaparken ve Türk kadınını desteklerken SANA SORMUYORUM...😂😂
Bu gibi şeylerle gaza geliyorlar ama biri de çıkıp demiyor ki “böyle de bizi kullanıyorlar!”
Aptal bu kadınlar demek istemiyorum ama anca buna aptal olanlar gaza gelir..
Yıllardır bu gaz hiç bitmedi.. “Çocuk da yaparım kariyer de” diyerek kadınlara gereksiz bir yüklediler..
Yetmedi “beden benim” diyerek, gayr-i meşru çocuk sahibi olmaları kolaylaştırıldı.. (Tehlike şu ki, sapık erkeklerin ekmeğine yağ sürdüler, kadın hamile kalsa bile erkeği korkutamıyorlar)
Yetmedi, toplum içinde çocuğunu alenen emzirme gibi edebsizce bir şey öne sürdüler..
Yetmedi, şimdi de #sanasormuyorum diyerek isyana, asiliğe teşvik ediyorlar..
Zannediyorlar ki erkekler pusacak, kabullenecek..
Oysa erkek, yaratılış olarak zaten mücadeleci.. Kadınlar bu konuda çok büyük hata yaparak, mücadeleye kalkıyorlar gereksiz yere..
GAZA GELMEYİN! ASİ OLMAYIN! ZARARLI ÇIKAN HER ZAMAN ASİLER OLMUŞTUR!
Kendi ayakları üstünde durup yaptıklarının sonuçlarını kendi göğüslüyorsa bir kadın, sormasına gerek yok tabi, gerek duyuyorsa fikir alır duymuyorsa almaz kararın verir yapar. Ama ben yapayım biri sorumluluğu alsın, sonuçları toparlasın, kalkan olsun kol kanat gersin şımarıklığında olursa bu ben buna karşıyım. Özgürlük ve eşitlik isterken gerçekten ve özünden her iki tarafı da düşünerek gerçek adil eşitlikse tarif ve objektifse varım desteklerim. ''Ben kadınım haklarım var, erkek olarak ta sen benim için şunu şunu yapacaksın mecbursuna'' giderse iş orda yokum ! Bu arada her ki tarafın da birbirinin eksikliğini tamamlayan unsurlar olduğunu düşünüyorum ve böyle gereksiz sidik yarışına girmeleri faydasız buluyorum. Kadın erkek hak olarak eşittir ama özellik olarak eşit değildir, her iki cinsin daha olduğu alanlar var, bunu bilerek yaşamak daha mantıklı bence.
Kadınlar Ve kadınlar, Bizim kadınlarımız: Korkunç ve mübarek elleri, İnce, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle Anamız, avradımız, yarimiz Ve sanki hiç yaşamamış gibi ölen Ve soframızdaki yeri Öküzümüzden sonra gelen Ve dağlara kaçırıp uğrunda hapis yattığımız Ve ekinde, tütünde, odunda ve pazardaki Ve karasabana koşulan Ve ağıllarda Işıltısında yere saplı bıçakların Oynak, ağır kalçaları ve zilleriyle bizim olan Kadınlar, Bizim kadınlarımız
Aferin çok iyi halt yiyorsunuz bilimde, kültürde, sanatta, güzel ahlakta, kişilik ve karakterde yarışacak değilsiniz ya varsa yoksa vücudunuzu kullanmak açan var mı ben daha çok açmalıyım diye birbirinizle yarışmak aynen böyle devam edin... Ayrıca cinsiyet eşitsizliği var evet ama kadınlar için değil erkeklere haksızlıklar yapılıyor bu konuda
Saydığın bütün platformlarda kadınlar başarı ile dolu... Hem de erkeklere rağmen. Erkeklerin baskılarına, cinsiyetçi bakışlarına rağmen.. Vücudunu nasıl göstermek isterse gösterir kadın, bırakın bu işleri.
@pentin İyi de kardeşim ben sana kadınlar saydığım alanlarda başarılı değiller demedim ki... Bu saydığım alanlarda yarışan yetenekleri beceri ve kabiliyetleriyle gündeme çalışan kaç kadın var? En fazla %2'dir orana bakar mısın. İstisnalar hariç genel olarak kadınlar vücutlarını ön plana koymakta bunlarla prim yapmaya çalışmakta yarışır haldeler karışmaya elbette hakkımız yok fakat doğru da bulmuyorum. Hem kadınlar et parçası değildir diyorlar hemde öyle görünmek için yoğun çaba gösteriyorlar... Yine aynı kadınlar ülkemiz için geri kalmış çağdaş olmayan terimini sık sık kullanırlar o halde bunu değiştirmenin yolu bilimi kültürü ve sanatı yaygınlaştırmaktan geçer soyunmanın kimseye faydası olmaz o yüzden o alanlarda yarışsınlar. Dediğim alanlarda bir kadın başarı yakalamaya çalışmışta hangi erkek engel olmuş izin vermemiş. Asıl siz bırakın bu işleri çünkü boş işlerle uğraşmayı çağdaşlık sanıyorsunuz
@pentin Güçlü kadın imajına bakış açınız ve uygulama şekliniz çok yanlış ve saçma. Hadi size kimse karışmasın napıcaksınız? Bilimde çığır mı açacaksınız? İsteseniz şimdide yapabilirsiniz ama yapmadığınıza göre yine boş işlerin suyunu çıkaracaksınız. Aklınızı göğüsler popolar cinsellik, makyaj ve kılık kıyafete takmışsınız bunlara kimseyi karıştırmıyorsanız güçlüsünüz :D Böyle bişey var mı yaaa. Bunlar ikinci planda kalsın yine yapın, yapın ama önceliğiniz faydalı işler olsun
işte sorun bu. faydalı iş yapmamız gerektiğini sen söylüyorsun. Yapmıyor değiliz ama sürekli bunu yapmamız gerek gibi konuşuyorsun. İyi de, sana ne? Sen yap eğer sürekli faydalı işler yapılması gerektiğini düşünüyorsan. Kendi doğrularını herkese empoze etmeye çalışmak, kendi doğrular dünyana herkesi dahil etmeye çalışmak çok komik.
Cinsellik, popo, meme konusunda hangi cinsin daha deli divane olduğunu tartışmayalım istersen... Konuyu uzatmak istemeyeşimin sebebi mantıklı cümleler kurman değil, benim kuracaklarımı anlamak yerine savunma çabasına gireceğini bildiğim içindi ki öyle de olmuş.
Keyfimiz ister faydalı iş yaparız, keyfimiz ister faydasız iş yaparız. Burada mevzu #SanaSormuyorum işte. Şunu yapın, bunu yapmayın, bunu böyle yapın bilmem ne... E sormuyoruz ki, kime neyin aklını veriyorsun?
Kendini faydalı olarak tanımlıyorsan çok güzel, lütfen devam et. Kadınlara gölge etme, başka ihsan istemez.
Xmaço erkek mi yoksa nazik erkek mi" diye birçok kez konu açıldı, kızlar hep maçoyu srçti. Şimdi neymiş efendim #sanasormuyorum muş. Hadi oradan ikiyüzlü şeyler. Kısıtlayan ve karışan erkeği tercih eden sizsiniz, ondan sonra özgürlük diye bik bik öten yine sizsiniz. Ne istediğinize bir karar verin.
dekolte giymekle 8 martın ne alakası var, 8 Mart çalışan kadınların adil ücret ve adil çalışma hakları için verdiği savaşın bir temsilidir. dekoltenizi giyin hatta çıplak gezin buna sesimi çıkartmam ama 8 martı böyle bir amaçla kullanmanız çok aptalca
Bizim ülkemizde kadınların bilinci ancak bukadar gelişebildiği için bukadarını sergileyebiliyorlar idare edin. Şimdi haklarını yemeyelim çok dengeli düşünen kaliteli ve gerçekten özgür olan kadınlar var ama maalesef kadınların çoğunluğu böyle giderse psikolojik bir vaka olucaklar
Katılan insanları gördükçe mutlu mutlu bakıyorum KS'ye.. Bazen çok faydalı bulduğum şeyler yapıyorsunuz ve iyi ki bu platformun üyesiyiz diyoruz. İyi ki varsınız, iyi ki buradayız.
Kadınların üzerinden prim kasmaktan bıkmadınız Mini etekle ojeyle bekarekle haklarını savunduğunu sanan kadınlar var Amerikan menşeli sistemi red ediyorum 8 Mart yaklaşınca hepiniz feminist oluyorsunuz Ama gelin görün ki kadının kadına yaptığını erkekler yapmıyor bu su geçirmez bir gerçek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
366Cevap
KizlarSoruyor ksksks
Biz sana değil sokaklara güvenmiyoruz ama :(
Alacağım kararları fikirleri sana sormuyorum. çünkü kendi kendime yetiyorum.
Tam bir Türk kadını sözü gözümüz arkada kalmaz siz böyle oldukça helal olsun sana.👍
Lütfen çocuk istismarı için de bu duyarlılığı gösterin... Ufak çocuklara istismar edilmemeleri için eğitimler verin.
Çocuklarınızı doğru şekilde yetiştirin... Herşey çocukluktan başlar eğer kız ve erkek çocuklarımızı eşit şekilde davranarak yetişririrsek bu sorun oldukça azalacaktır...
👏👏
Dislike atan karaktersiz kim çok merak ettim! Cümlelerim arasında ne battı acaba
Siteyi kullanmak için iq seviyesine bakılmıyor bu yüzden herkes kullanabiliyor
Umarım yorumum silinmez.
Öncelikle günümüzü kutuluyorum. Lakin dediklerinize kesinlikle katılmıyorum ama saygı duyuyorum. Öyle istediğimi istediğim anda yapmak benim ve yaşayışim için söz konusu bile olamaz. Zira ben bu özgürlüğü kendim için istersem karşımdaki eşime de müsaade etmek zorunda kalırım. Ki buda bana ters eşim evine gelmesi gerekeceği saatte gelecek yeri gelecek bir baba gibi giyinecek yeri gelecek arkadaş gibi bana yardım edecek yeri gelecek bir çocuk gibi kızacak. Bu demek oluyorki, evlenince bazı şeyleri sormamız gerekiyorrrr. Bu nihayetinde bir hakikattir. Öyle sana mı soruyorum yok 😊
Hayırlı geceler 👍🙋😉 herkese
Siz Mükemmel bir detaysınız hanımefendi
@profesyonel_üzgün estağfurullah efendim. Hayırlı geceler
Hayırlı geceler
Aynen kesinlikle katılıyorum bence çok saçma bir etiket ve konu başlığı abartidan başka birşey değil elbette sormayacağımız şeyler çok fazla ama bu kadar abartıp olayı gereksiz bir isyankârlığa dokmenin bir alemi yok. Bende buna benzer bir görüş yazmıştım. Aradaki özgürlükle gereksiz serbestlik çizgisini iyi korumak lazım..
@Asil_kadinnn katılıyorum size. Alman usulü evliliklere karşıyım. Saçma sapan evlilikler çıkıyor başımıza...
Çok iyi yazmışsınız 🤗
@yestirrr 🙃. Herkesin kandili mübarek olsun
Amin inşallah hayırlı kandildir olsun 😊Allahım zulme uğrayanları da korusun mısırlı müslümanları. Insanlari
@yestirrr amin. Ecmeinnn
Düşünceni de tabrik ederim çoğu yorum boş olmuş yazık cidden ya 😊
@yestirrr amin amin amin..
Hayırlı kandiller..
Tekrardan hayırlı kandiller 🤗 iyiki böyle insanlarda var Allah razı olsun...
@Düşünerekkonuş o kadar güzel yazmışsınız ki tebrik ederim
@Hilaal70 🙂 teşekkür ederim hanımefendi
Ben Cumhuriyet Kadınıyım, beyim değil beynim bilir..
#SanaSormuyorum
Bu nasıl bir oyuncak bebek yahu? Cinli türk filmlerin de büyü yapmak için kullanılan bebeği andırıyor. Negatif enerji aldım valla
Ben erkeğim bana bunların hiçbiri sorulmayacak...
Sırf erkek olduğum için askere gideceğim; herkese ait olan vatan için sırf erkek olduğum için ölmem gerekecek; onu da bana soran olmayacak...
Ailenin geçimini sağlamak benim görevim olacak; işimden olursam yeterli para kazanamazsam sonu intihara kadar gidebilecek bir yanlızlıkla karşı karşıya kalabileceğim ama neden diye ben soramayacağım...
Bindiğim gemi denizin ortasında batsa sırf erkeğim diye ölmesi gereen yine ben olacağım; yine neden diye soramayacağım...
Hayatımdaki kadını kendi canı pahasına korumakla yükümlü olacağım ama hiçbir yetkim de olmayacak; bir şey olursa sadece hesabı benden sorulacak...
ve herşeye rağmen ezilen hep kadınlar olacak
@cabukisim hepsi yalan valla, kadınların artık ezildiği falan yok sadece daha da fazlasını elde etmek için ajitasyon yapıyorlar o kadar, ama eskisi gibi sökmüyor artık erkekler iyice akılllandı, erkek gücü ele geçirdikten bir süre sonra durur ve aklıselim hareket eder güç onu yiyip bitirmesin diye ve elindeki gücü akıllıca kullanır, ama kadın doyumsuzdur özellikle bu zamandakiler, aldıkça daha fazlasını isterler ve bu da sonlarını hazırlar, bakma buradakilerin sanasormuyorum demelerine,5-6 yıl sonra büyük çoğunluğu eşlerine seve seve olmasa da öpe öpe soracak... :)
Süpersin kardeşim güzel 👍🏼 yazmışsın sen sıkma canını Allah o sormam etmem diyenlere güzel güzel soracak hesabını
Ahirette hesap sorulacak
@müendisbey ya erkeklerin akıllandığı filan yok gibi görünüyor... hala burada o ajitasyonları destekleyen çok salak erkek var
@cabukisim merak etme o kadar salak erkek varsa bir o kadar da kanmayan erkek var, bu oran lehimize gitgide değişiyor ve değişmeye de devam edecek, kadınların artık kendilerini acındırmak için başka silahları kalmadı
Cinsiyet eşitliği savunmak için yapılan bu tip saldırgan sloganları hiç doğru bulmuyorum. Toplum olarak problemimiz bu, iyi olanı parlatmak yerine kötü olanı iyice b. ka bulayıp sunmak.
31 yaşındayım, tatile gideceğim zaman yol arkadaşlarımı babama gösteriyorum, asla gitme demez, bir kere sadece içime sinmedi dedi, gitmedim. O'na soruyorum. Tabiki soruyorum bu hayatta ondan daha fazla iyiliğimi düşünen olamaz.
Sana sormuyorum yerine ben iyisini bilirim, ya da ben böyle uygun gördüm gibi daha pozitif sloganlar bulunabilirdi.
Not:8 Mart dünya kadınlar günü değildir, 8 Mart dünya emekçi kadınlar günüdür onun ismi.
Eline diline sağlık. Çok güzel söylemişsin. Bir kadın olarak biz erkekleri de düşündüğün için teşekkürler. 👍
sana sormuyorum derken, kendilerine karşı sorumlu olduğumuz kişilere değil, üzerine vazife olmadığı halde kadınların her hareketine burnunu sokanlara mesaj veriliyor.
Bravo
Mantıklı... :)
Aileme de sordum
Eşime de soruyorum
Sevdiklerime dostlarıma da sordum
Soracağım da
Onlardan da aynısını bekledim
Saygı gösteriyorum, saygı görüyorum
Düşünebilen bir insan olarak deger yargılarına, ahlaka, ortak yaşama önem veriyorum
Ben evladım, ben eşim, ben anneyim
Böyle mutluyum
Sorumluluk sahibiyim ve doğrusunun bu olduğunu düşündüğüm için, özgürlük diye diye iyice bozulan bir dünya olduğumuz düşüncesine sahip olmamın doğruluğunu yanlışlığını #sanasormuyorum
Kime sorup sormayacağımı da #SanaSormuyorum
Ahlâk, saygı hürmet, sevgi bunlar çok önemlidir ve her iki cinsiyetin ihtiyacı vardır.
Özgürlük başkalarının hakkını gasp ettiğin yere kadardır
İnsan doğasında varolan dürtüleri yok saymak özgürlük değildir
Bu gidişle erkekler ellerine pankart alıp hak aramaya çıkacak
Aile kavramı diye birşey kalmayacak
Toplumlar iyice bozulacak
Aklı başında bir hanımefendi 👏🏻
Helal olsun diğer akılsızlara kapak olsun bu yorum
Sizi bu mantıklı ve samimi yaklaşımınızdan dolayı tebrik ederim. Umarım, örnek teşkil eder.
Teşekkür ederim arkadaşlar. Bu sitede bir örnek teşkil edecek mi bilmiyorum ama bu tip sürekli bencilliği merkeze koyan akımları dogru bulmuyorum
Allah, sizden eşinizden, çocuğunuzdan razı olsun Nihal hanım. Benim söyleyeceklerimi siz söylemişsiniz. Güzel insanlardan güzel nesiller yetişir. Ömrünüz uzun yolunuz açık olsun inşallah :)
@siirbass Amin. Cümlemizin 🙂👍
Allah sen ve senin gibileri eksik etmesin. Aranan yorum 👏👏👏👌🏻
@yestirrr 🙂🤚
Kaç kez evleneceğimi #SanaSormuyorum
Süper <3
Dimi kazara falan olur başınızı ağrıtırız😁😁
Evet emin olmalısın😄😄
😜😜
Nerede susacağımı, nerede duracağımı nasıl gülüp nasıl konuşacağımı #sanasormuyorum
KizlarSoruyor - yehuuuu çoQ güçlü bir kızsın wooow (👏👏👏👏 şak şak şak)
Ben de buradayım. :)
Süpeeersin! :)
Kadınlarla erkekler eşit degildir.
Eşit haklara sahiptir.
Nasıl ki erkekler kimseye sormadan diledikleri gibi yaşıyabiliyosa Kadınlarda yaşayabilmeli Örneğin :
Özgürce düşüncelerini dile getirebilmesi,
Rahatlıkla istediği heryerde gezebilmeli,
Birçok olayda da oldugu gibi Her kötü şey kadına mal edilmemeli. ( Namus Yanlızca kadınlarda olan birşey degil! O halde neden sadece kadın namusunu korumalı?)
Sözde layık bir ülkeyiz ama biri inancı gereği tesettürlü olsa Yobaz, ya da bir kadın mini giydiğinde illaki Aranıyor oldugu gibi birçok konu var...
İSTEYEN İSTEDİĞİ GİBİ YAŞAR, SENİN HAYATINA ya da BAŞKASINA ZARARI DOKUNMADIĞI SÜRECE HİÇ KİMSE HİÇ KİMSEYİ ALAKADAR ETMEZ!
Onun için Kendi Hatımı Yaşarken #SanaSormuyorum
neyin kafasını yaşıyon bizde sorup yaşıyoruz erkek olmayı çok kolay sananlardansın
Makyaj yaparken ve istediğim gibi giyinirken #SanaSormuyorum!✌🌺💐😏
Kadın, kadından başkası değildir. Fıtratı gereği diiediği gibi yaşar, dilediği gibi hareket eder. Yaptığı, yapacağı her türlü eylem ve söylem onun kendi kişiliğini, edebini, ahlakını ilgilendirir. "Sen kadınsın" diye başlayan tüm cümleleri reddediyorum.
Giyim tarzı, yaşam tarzı ile 8 Mart'ı aynı kefeye koymasam da, bir bütün dahilinde, başımızın tacı olan kadınlarımıza her günlerinin kutlu olmasını diliyorum.
Kadın insandır, erkek insanoğlu.
Ne yazık ki bu sırf adamlara karşı geçerli değil. Burda bir kaç pembelinin yorumu dehşet verici... Ve Türkiye de bazı kadınların entelektüel seviyesi. Kadın kadının en büyük düşmanıdır diye boşuna dememişler.
Halbuki dostu olacagi yere 😉
@lgnfyz o dusmanlar da senin benim yerimde olmak isteyipte olamayanlar ;) enejiyi asagiya cekmek isteyenler izin vermeyin kizlarr:D
@talihsiz93 aynı şekilde katılıyorum 😏💪🏻
@talihsiz93 Kesinlikle 😊 biraz empati yapsak ne kadar guzel olur 🙄😏 kadının fendi dusmanlari yendi 🤣💪💁♀️
@lgnfyz aynen öyle canım
Hayatımda söz hakkına sahip değilsin ve #SanaSormuyorum
Sevdim ben bu işi KScan
@KızlarSoruyor güzel bir akım tebrikler!
İstediğim mesleğin erkek mesleği olup olmadığını #SanaSormuyorum🤛
Nasıl bir anne olduğumu
Nasıl olacağımı
Nasıl olmam gerektiğini
#SanaSormuyorum
Dekolte ve makyajı geçiyorum çünkü bence cinsiyet eşitliğiyle onun alakası yok o tamamen özgürlükle alakalı bir durum. Tercihlere saygi duyuyoruz. Ben de fikirlerimi açıkça söylerken ve doğru neyse onu savunuyorken #sanasormuyorum
#SanaSormuyorum
Ay süper fotoğraflar gelmiş, ben de çekeceğim.
Hangi mesleği seçeceğimi #SanaSormuyorum
Giyeceğim eteğin boyunu, giydiğim kıyafetin dekolte ölçüsünü, yaptığım makyajın fazlalığını, azlığını #SanaSormuyorum
tamam 😒
Gece dışarı çıkacağımı, nasıl giyineceğim, tesettürümü, mini eteğimi, hamile kalıp kalmayacağımı, saçımı kısa mı uzun mu olacağını, tüylü veya tüysüz mü olacağımı, nasıl güleceğimi, kimlerle arkadaşlık edeceğimi, hangi mesleği yapacağımı #SanaSormuyorum 💋
Kartonum yok kalemim bile yok ahahaa yarın çekip atarım artık.
:Dd aşırı fail’sın ya ahahha
Değişmem ahahha
Ne zaman evleneceğimi sana sormayacağım yazayım bari bizimkilere de yollarım
Hahahsşu atsız prensine de yolla alsın mesajı ahaha
Ne kadar büyük rujların var 😁
Dudağımı kıskandın demek ahahaa
Vitrinin üstünde dursun cerceve yaptıralım 😁
Yorumun sayesinde fotoğrafım gözükmüyor artık 😭
Hahahajshdh DRAMM
Dudak sende karton sende sil bari yorumu
😄 yok artık
Gece bana mesaj atan kişiyi #banasorma
Ne kadar maaş aldığımı #banasorma
Kaç kadınla yattığımı #banasorma
Ne iş yaptığımı #banasorma
Hoşuma giden bir şeye bakarken nereye bakıyorsun diye #banasorma
Kavanozu açamıyorken gelip #banasorma
Evde kaldığında yalnızlığının faturasını #banasorma
Cevapların %90ı giyimle, dekolteyle alakalı. Güçlü kadından anladıkları şey teşhir etmek sanırım.
Başlık buram buram feminizm kokuyor.
Bonus olarak da bir görsel bırakıyorum. Anlayana iyi bir ders var.
@Mr-Teacher şu foto bile biz erkeklerle kadınlar arasındaki hayata bakış ve vizyon farkını gösteriyor, boşuna kurum ve kuruluşları, devletleri ve dünyayı erkekler yönetmiyor, ha içlerinde aklı başında olanlar yok mu var ama o da %5-6'yı geçmiyor
Ağzına sağlık katılıyorum 👍🏼
Cinselliği merak ederken izlerken paylaşırken severken özenirken #sanasormuyorum
evlenip ya da kariyer yapacagimi #sanasormuyorum
teyzeler! ogullarinizi bana ovmeyin #sanasormuyorum
Ne zaman dışarı çıkacağımı ve ne giyeceğimi #SanaSormuyorum
Tam destek hep destek :D
Çok güzel olmuş. Tebrik ediyorum. Benim de tahammülüm kalmadı. İçimden geleni nasıl yapacağımı
#SanaSormuyorum
İstersem bekarken okurum istersem evliyken ne zaman üniversite okuduğumu #sanasormuyorum
Bana ne sorscan tabiki git kocana sor
KS'nin ve toplumumuzun güçlü kadınlarını, kimseye ne yapacağını sormayan bütün kadınlarını destekliyorum.. Sizler iyi ki varsınız. Bu toplumun geleceği sizin elinizde.
Kadınlarımıza seçme ve seçilme hakkını veren ilk ülke olurken sana sormadık kadınlarımızı her konu sestenler ken sana sormadık şimdi prim yapma çalışıyor diyecekeer bu yorumu yaparken ve Türk kadınını desteklerken SANA SORMUYORUM...😂😂
Harikasın :)
Destek lazım olursa buralar dayım 😂😂
Bu kadınlar acayip komik ya..
Bu gibi şeylerle gaza geliyorlar ama biri de çıkıp demiyor ki “böyle de bizi kullanıyorlar!”
Aptal bu kadınlar demek istemiyorum ama anca buna aptal olanlar gaza gelir..
Yıllardır bu gaz hiç bitmedi..
“Çocuk da yaparım kariyer de” diyerek kadınlara gereksiz bir yüklediler..
Yetmedi “beden benim” diyerek, gayr-i meşru çocuk sahibi olmaları kolaylaştırıldı.. (Tehlike şu ki, sapık erkeklerin ekmeğine yağ sürdüler, kadın hamile kalsa bile erkeği korkutamıyorlar)
Yetmedi, toplum içinde çocuğunu alenen emzirme gibi edebsizce bir şey öne sürdüler..
Yetmedi, şimdi de #sanasormuyorum diyerek isyana, asiliğe teşvik ediyorlar..
Zannediyorlar ki erkekler pusacak, kabullenecek..
Oysa erkek, yaratılış olarak zaten mücadeleci.. Kadınlar bu konuda çok büyük hata yaparak, mücadeleye kalkıyorlar gereksiz yere..
GAZA GELMEYİN! ASİ OLMAYIN!
ZARARLI ÇIKAN HER ZAMAN ASİLER OLMUŞTUR!
Zira, Allah isyan edenleri sevmez..
#Vesselam
@GugiYagarin12 şunu yiyorsa canlı canlı yüzüme söyle de sana Arabistanın kızları diri diri nasıl gömdüğünü canlı canlı göstereyim!
Kendi ayakları üstünde durup yaptıklarının sonuçlarını kendi göğüslüyorsa bir kadın, sormasına gerek yok tabi, gerek duyuyorsa fikir alır duymuyorsa almaz kararın verir yapar.
Ama ben yapayım biri sorumluluğu alsın, sonuçları toparlasın, kalkan olsun kol kanat gersin şımarıklığında olursa bu ben buna karşıyım. Özgürlük ve eşitlik isterken gerçekten ve özünden her iki tarafı da düşünerek gerçek adil eşitlikse tarif ve objektifse varım desteklerim.
''Ben kadınım haklarım var, erkek olarak ta sen benim için şunu şunu yapacaksın mecbursuna'' giderse iş orda yokum !
Bu arada her ki tarafın da birbirinin eksikliğini tamamlayan unsurlar olduğunu düşünüyorum ve böyle gereksiz sidik yarışına girmeleri faydasız buluyorum. Kadın erkek hak olarak eşittir ama özellik olarak eşit değildir, her iki cinsin daha olduğu alanlar var, bunu bilerek yaşamak daha mantıklı bence.
En iyi mi bilemem ama en dogru cevap.
Güzel şeyler çıkacağından eminim merakla bekliyorum.
@bayansinirli06 kırmızı dudak ile sormadığın belli :) :)
Kadınlar
Ve kadınlar,
Bizim kadınlarımız:
Korkunç ve mübarek elleri,
İnce, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle
Anamız, avradımız, yarimiz
Ve sanki hiç yaşamamış gibi ölen
Ve soframızdaki yeri
Öküzümüzden sonra gelen
Ve dağlara kaçırıp uğrunda hapis yattığımız
Ve ekinde, tütünde, odunda ve pazardaki
Ve karasabana koşulan
Ve ağıllarda
Işıltısında yere saplı bıçakların
Oynak, ağır kalçaları ve zilleriyle bizim olan
Kadınlar,
Bizim kadınlarımız
Erkek kadın fiziksel ve ruhsal olarak eşit değildir ama yaşama hakkı eşittir
Hayat benim hayatım seçimler benim seçimim
#SanaSormuyorum
Disari cikarken
Istedigimi giyerken
Bakire olup olmadigimi
Karar verirken
Disarda kiminle oldugumu
Ve daha daha
#sanasormuyorum
Aferin çok iyi halt yiyorsunuz bilimde, kültürde, sanatta, güzel ahlakta, kişilik ve karakterde yarışacak değilsiniz ya varsa yoksa vücudunuzu kullanmak açan var mı ben daha çok açmalıyım diye birbirinizle yarışmak aynen böyle devam edin... Ayrıca cinsiyet eşitsizliği var evet ama kadınlar için değil erkeklere haksızlıklar yapılıyor bu konuda
Saydığın bütün platformlarda kadınlar başarı ile dolu... Hem de erkeklere rağmen. Erkeklerin baskılarına, cinsiyetçi bakışlarına rağmen.. Vücudunu nasıl göstermek isterse gösterir kadın, bırakın bu işleri.
@pentin İyi de kardeşim ben sana kadınlar saydığım alanlarda başarılı değiller demedim ki... Bu saydığım alanlarda yarışan yetenekleri beceri ve kabiliyetleriyle gündeme çalışan kaç kadın var? En fazla %2'dir orana bakar mısın. İstisnalar hariç genel olarak kadınlar vücutlarını ön plana koymakta bunlarla prim yapmaya çalışmakta yarışır haldeler karışmaya elbette hakkımız yok fakat doğru da bulmuyorum. Hem kadınlar et parçası değildir diyorlar hemde öyle görünmek için yoğun çaba gösteriyorlar... Yine aynı kadınlar ülkemiz için geri kalmış çağdaş olmayan terimini sık sık kullanırlar o halde bunu değiştirmenin yolu bilimi kültürü ve sanatı yaygınlaştırmaktan geçer soyunmanın kimseye faydası olmaz o yüzden o alanlarda yarışsınlar. Dediğim alanlarda bir kadın başarı yakalamaya çalışmışta hangi erkek engel olmuş izin vermemiş. Asıl siz bırakın bu işleri çünkü boş işlerle uğraşmayı çağdaşlık sanıyorsunuz
senden izin alarak yarıştırırız bir dahakine, özür :(
@pentin Güçlü kadın imajına bakış açınız ve uygulama şekliniz çok yanlış ve saçma. Hadi size kimse karışmasın napıcaksınız? Bilimde çığır mı açacaksınız? İsteseniz şimdide yapabilirsiniz ama yapmadığınıza göre yine boş işlerin suyunu çıkaracaksınız. Aklınızı göğüsler popolar cinsellik, makyaj ve kılık kıyafete takmışsınız bunlara kimseyi karıştırmıyorsanız güçlüsünüz :D Böyle bişey var mı yaaa. Bunlar ikinci planda kalsın yine yapın, yapın ama önceliğiniz faydalı işler olsun
işte sorun bu. faydalı iş yapmamız gerektiğini sen söylüyorsun. Yapmıyor değiliz ama sürekli bunu yapmamız gerek gibi konuşuyorsun. İyi de, sana ne? Sen yap eğer sürekli faydalı işler yapılması gerektiğini düşünüyorsan. Kendi doğrularını herkese empoze etmeye çalışmak, kendi doğrular dünyana herkesi dahil etmeye çalışmak çok komik.
Cinsellik, popo, meme konusunda hangi cinsin daha deli divane olduğunu tartışmayalım istersen... Konuyu uzatmak istemeyeşimin sebebi mantıklı cümleler kurman değil, benim kuracaklarımı anlamak yerine savunma çabasına gireceğini bildiğim içindi ki öyle de olmuş.
Keyfimiz ister faydalı iş yaparız, keyfimiz ister faydasız iş yaparız. Burada mevzu #SanaSormuyorum işte. Şunu yapın, bunu yapmayın, bunu böyle yapın bilmem ne... E sormuyoruz ki, kime neyin aklını veriyorsun?
Kendini faydalı olarak tanımlıyorsan çok güzel, lütfen devam et. Kadınlara gölge etme, başka ihsan istemez.
@pentin Yazdıklarımı okuyup anlama yeteneğine sahip olmadığın için açıklama gereği de duymuyorum.
Ha ha bir admin ile bir üyenin kavgasını izlemek çok komik 💃🏃
Xmaço erkek mi yoksa nazik erkek mi" diye birçok kez konu açıldı,
kızlar hep maçoyu srçti.
Şimdi neymiş efendim #sanasormuyorum muş.
Hadi oradan ikiyüzlü şeyler.
Kısıtlayan ve karışan erkeği tercih eden sizsiniz, ondan sonra özgürlük diye bik bik öten yine sizsiniz.
Ne istediğinize bir karar verin.
Atmak istedigim yorumu atmışsın helal 🙂
Desteğin için sağol kardeşim.
Öfkeyle hızlı hızlı yazarken bir sürü yanlış harfe basmışım bu arada :D
Haksız yönün yokki. Kötü adamlarla takılıp ondan sonra bütün erkeklerin kötü demesi çok can sıkıcı 😒
Kendi aklım, kendi düşüncelerim var. Neyin yanlış, neyin doğru olduğunu #SanaSormuyorum
✔️✔️
Kesinlikle doğru katılıyorjm
Kaç yaşında evleneceğimi #sanasormuyorum !
İlişki durumumu #sanasormuyorum !
Kahkahamı #sanasormuyorum !
Eve giriş-çıkış saatimi #sanasormuyorum!
Beğeniyorum böyle şeyleri ama bir yandan da kafalarının değişmeyeceğini biliyorum...
Şu 4 beğenmeyenlerin de mk
Her şey minnak bir adımla başlar yeterki kararlı ol 😊👏👏👏👏
@Satranç-Delisi ♡♡♡
Vaaayy yine farkini konusturmus guzel sitemiz, duygularimiza tercuman olmanin en efsane yolunu bulmus. Ben giyecegim bikininin yakisip yakismayacagini #sanasormuyorum demek istedim.
Senden daha çok; futbol sevdiğimi, spor yaptığımı, dövmeyi, piercingi, "ağzımla" aslan sütü içtiğimi #sanasormuyorum 💪😏😎 (((çünkü babam karışıyooor / ironii 😂😜)))
Aile karışır, Türkiye deki aile yapısı farklıdır. Baba karışır tabi, haklı da
Aferim o baba ya :)
Benden selam söyle
İroni😉karıştıracak bir durumum hiç olmadı Evelallah 😎
Dövme mi 🙄
Piercing mi 🙄
Rakı mı 🙄
Birden pazartesi den cumartesi ye dönüştün gibi :)
Evet, Sn. Kötü "ben buyum" 😉..
Oldum olası ben böyleyim işte der gibi
Nasıl anlarsan😏 Malum ben sana ne yazsam, desem sen yine okumak istediğini anlıyorsun 😑😑😑
Huyum kurusun :D
Ne zaman, nerede olmam gerektiğini #SanaSormuyorum
Neyi sevip neyi sevmeyeceğimi #sanasormuyorum
Nasıl konuşmam gerektiğini #sanasormuyorun
Kimlerle arkadaşlık yapmak istediğimi
#sanasormuyorun
Kısacası içinde BEN olan hiçbir şeyi
#SANASORMUYORUM
İşte bende onu diyorum SANANE. @selambennaber
Bende onu diyom işte banane?
İşte bak bende onu diyorum SANANE. @selambennaber
Heh işte bende onu diyorum banane?
Hah İşte bende onu diyorum SANANE. @selambennaber
İşte tam o konuda çakışıyoruz ben diyorum ki banane?
İşte bende sana sanane diyorum.
Tüm kara parçalarında Afrika dahil banane.
İşte bence de sanane. @selambencannaber
Bildirim gelmedi banane
Maden sananeymiş burada işin ne? O yüzden diyorum ki. Sanane. @selambencannaber
Pes etmem hayır burda işim insanları aydınlatmak. O yüzden banane
Bende pes etmem o yüzden sanane. @selambencannaber
Bu cidden yıllarca sürer o yüzden banane
Valla fark etmez o yüzden sanane. @selambencannaber
Banada farketmez o yüzden banane devam
Tamam o zaman sanane. @selambencannaber
Düğünüm falan olursa o sıralar yazamayabilirim banane
Fark etmez ya seneler sonra yazsan bile ben burada olurum ve keyifle SANANE derim @selambencannaber
Bende sana her zaman burda banane diyeceğim ve banane
Ne güzel işte o yüzden sanane. @selambencannaber
Evet banane haklısın
Evet sanane haklıyım. @selambencannaber
Haklıysan banane
Evet işte bende onu diyorum #sanane @selambencannaber
Yav banane bananeeee
Evet işte #sanane @selambencannaber
dekolte giymekle 8 martın ne alakası var, 8 Mart çalışan kadınların adil ücret ve adil çalışma hakları için verdiği savaşın bir temsilidir. dekoltenizi giyin hatta çıplak gezin buna sesimi çıkartmam ama 8 martı böyle bir amaçla kullanmanız çok aptalca
Yürü be reyisssss
Bizim ülkemizde kadınların bilinci ancak bukadar gelişebildiği için bukadarını sergileyebiliyorlar idare edin. Şimdi haklarını yemeyelim çok dengeli düşünen kaliteli ve gerçekten özgür olan kadınlar var ama maalesef kadınların çoğunluğu böyle giderse psikolojik bir vaka olucaklar
Katılan insanları gördükçe mutlu mutlu bakıyorum KS'ye.. Bazen çok faydalı bulduğum şeyler yapıyorsunuz ve iyi ki bu platformun üyesiyiz diyoruz. İyi ki varsınız, iyi ki buradayız.
Sevgiliyle yolda el ele tutuşmayı ve nasıl nerde gezebileceğimi #SanaSormuyorum !
sokakta yüksek sesle kahkaha atarken #SanaSormuyorum!
Ona edepsiz diyorlar yalnız
@harbi_barbies sen konuyu çok yanlış anlamışsın
Kadınların üzerinden prim kasmaktan bıkmadınız
Mini etekle ojeyle bekarekle haklarını savunduğunu sanan kadınlar var
Amerikan menşeli sistemi red ediyorum
8 Mart yaklaşınca hepiniz feminist oluyorsunuz
Ama gelin görün ki kadının kadına yaptığını erkekler yapmıyor bu su geçirmez bir gerçek
Nereye gideceğimi napacağımı kiminle gezeceğimi nelerle uğraşacağımı sana sormıyıcammm sanane!!
helal 👌
@Can3636can 😉😉😉
😉😉😉😉😉😉
Saat kaçta dışarı çıkıp, kaçta döneceğimi #sanasormuyorum
Tarzımı
Kararlarımı
Yalnızlığımı
Düşüncelerimi
Çocuksu Tavırlarımı
^SanaSormuyorum
Ctrl + 3 değil Alt (Sağ) + 3 yaparsan Hashtag yaparsın.
#Sağlıcakla
@Gᕮᑎᕮᖇᗩᒪ_ farkındayım görüşü paylaştıktan sonra fark ettim yanlış olduğunu
O zaman kusura bakmayınız.
Yeni Rakımı yoksa Tekirdağ mı içeceğimi #SanaSormuyorum :)
hayatım beni ilgilendirir; nasıl ve ne şekilde yaşayacağımı #SanaSormuyorum
ben fotoğraflı olacağını şimdi fark ettim yahu :)) gelsin o zaman, hem de "sus!" işaretiyle..
bizim içinde geçerli
İstedigim saatte disari cikip gezebilirim
#SanaSormuyorum
KizlarSoruyor
İnançlarım doğrultusunda haraket ederken ve kalbimin sesini dinlerken #sana sormuyorum